FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 21:25

Sad nesto razmisljam, Ok vjerovatno cemo se rjesiti par igraca koji odavno ne daju potreban kvalitet niti neki doprinos igri. Par momaka su pisali koji bi to mogli biti, a mozda u tu skupinu upadne jos neki za koje se covjek najmanje nada.
Mene uhvati panika sta ako nama odu ovo ljeto redom: Vladan, Andrej, Hrvoje pa i Dupi...ne smijem ni da napisem Fanimo.
Evo da odu samo Andrej, Vladan i Hrvoje to je belaj veliki. Ionako ostatak ekipe je loseg kvaliteta, sad i psihicki los ne daj Boze samo neke velike rasprodaje, a lako je moguce sve onda smo bukvalo donji.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 24 maj 2021, 21:28

https://stav..ba/vijest/kako-je-uz-pomoc-kurana-safet-susic-potpisao-za-fk-sarajevo/2436?fbclid=IwAR3zmKTKkRtAEiu3WZm9m95e9c4I0Tei-LdKHwpnbSospgpDsgKMR2pM5zs
Interesantna priča :mrgreen:
Izbrišite jednu tačku između stav i ba.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 24 maj 2021, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 maj 2021, 21:29

Lecler je napisao/la:
24 maj 2021, 21:25
E čuj Hodžić najbolji bek hahahaha jest eno Real ga traži da zamjeni Carvajala
Mi u kadru imamo 2 beka, drugi je Pidro
Hodzic je bolji na obje strane
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 maj 2021, 21:30

Lecler je napisao/la:
E čuj Hodžić najbolji bek hahahaha jest eno Real ga traži da zamjeni Carvajala
Kakav god da je, zadnjih mjesec dva je igrao solidno.
Za Pidru je Dani Alves licno...
uz Pejovica Pidro je igrac koji me najvise iritira zbog svoje qrcobolje, nezainteresovanosti itd.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 24 maj 2021, 21:35

mma_hz je napisao/la:
24 maj 2021, 20:26
feniksptica je napisao/la:
24 maj 2021, 20:20
Hajdeee je napisao/la:
24 maj 2021, 20:18
:cry:

Izadjite jednom na crtu, **** vas forumi.
Podržite direktoricu. :kafa:
Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.
I sta sad ti bi da se bijes za Sabrinu?
:rol: :rol: covjek ili je slijep ili ne neki blizi rod od opajdare

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 maj 2021, 21:36

Hajdeee je napisao/la:
24 maj 2021, 21:30

Koji su ti puši.****.
Tebe su neki hordasi ko malog dobro šamarali i maltretirali. Komplekse si razvio na ogromnom nivou :mrgreen:

Bu!
Nikad kralju, nisu strumfovi a ne ovi....ja nista slagao nisam, ruzno bas kad napises jelle? Blam bas ono...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 maj 2021, 21:37

Sutra press: Kasum,Buljubašić,Dupovac,Velkoski,Kovačević...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 maj 2021, 21:37

ado-hz je napisao/la:
Sad nesto razmisljam, Ok vjerovatno cemo se rjesiti par igraca koji odavno ne daju potreban kvalitet niti neki doprinos igri. Par momaka su pisali koji bi to mogli biti, a mozda u tu skupinu upadne jos neki za koje se covjek najmanje nada.
Mene uhvati panika sta ako nama odu ovo ljeto redom: Vladan, Andrej, Hrvoje pa i Dupi...ne smijem ni da napisem Fanimo.
Evo da odu samo Andrej, Vladan i Hrvoje to je belaj veliki. Ionako ostatak ekipe je loseg kvaliteta, sad i psihicki los ne daj Boze samo neke velike rasprodaje, a lako je moguce sve onda smo bukvalo donji.
Andrej i Kova idu 99%.
Zato je i doveden Adukor godinu prije, da udje u trenazni prices pa da imamo kakvu takvu zamjenu za zadnjeg veznog. Bar po mojim inf.
A obzirom koliko je Fanimo nezadovoljan moguce je da i ode on ako se ova situacija ne popravi.
Kad na to dodas ove ostale koji ce biti otjerani odnosno kojima nece ugovor biti produzen, Pejovic, Hodzic, Handzic, Milanovic i vjerovatno Hebibovic... nama ce trebati pet igraca najmanje.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 maj 2021, 21:37

Denchi je napisao/la:
24 maj 2021, 21:36
Hajdeee je napisao/la:
24 maj 2021, 21:30

Koji su ti puši.****.
Tebe su neki hordasi ko malog dobro šamarali i maltretirali. Komplekse si razvio na ogromnom nivou :mrgreen:

Bu!
Nikad kralju, nisu strumfovi a ne ovi....ja nista slagao nisam, ruzno bas kad napises jelle? Blam bas ono...
Blam si ti sam od sebe "kralju". Blam nad blamovima.
Frustracija iz tebe govori/piše.
- FKS -

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 21:38

Denchi je napisao/la:
24 maj 2021, 21:14
19BordoBijeli46 je napisao/la:
24 maj 2021, 21:11
Denchi je napisao/la:
24 maj 2021, 21:10

Glupan ti tata koji te napravio, jedina razlika je da su ga pofamflali ovi koji se kurche po nasim igracima i upravi a bjeze od drugih navijaca, jbg jer za to nisu placeni...vratite trans fino ako niste pichkice najmanje ovog grada....ili mane damu medju mudonjama???
Aj ba momak sjasi nam s ku**a vise.
Aj reci mami da mi ne farba jaja karminom, proso uskrs
Fore iz 3. razreda... :crazy:
Taman si tom razredu mentalno dorastao.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 maj 2021, 21:38

Nirton je napisao/la:
24 maj 2021, 21:02
Za koga ovaj navija: Dušan Hodžić igrač Sarajeva, a lajkao slavlje igrača Borca
Može navijati za koga hoće, nisu mu ponudili novi ugovor. Znači može pregovarati i navijati za koga hoće. I neka nisu, sretno mu bilo.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 24 maj 2021, 21:39

FK Sarajevo nije uspio odbraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine, što je izazvalo velike potrese u Bordo klubu.
Danas su i navijači Sarajeva odlučili jasno iskazati svoje nezadovoljstvo, te su prekinuli trening Bordo tima, a rukovodstvo kluba je osudilo njihov potez.

Sada je FK Sarajevo sazvao vanrednu press konferenciju, koja će se održati sutra, 25. maja na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase, na službenom ulazu istočne tribine sa početkom u 13:00h.

Na konferenciji medijima će se obratiti:

Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, Damir Kasum,

članovi Upravnog odbora FK Sarajevo, Hajrudin Kapetanović i Elvir Lemeš,

generalna direktorica FK Sarajevo, Sabrina Buljubašić,

prvotimci Krste Velkoski, Amer Dupovac i Vladan Kovačević.
Bordo bijeli za život cijeli!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2021, 21:40

visokohz je napisao/la:
24 maj 2021, 21:37

Ako je to istina za press, zamisli scenu da izjave neka su nas namarisali zasluzili smo..udrite nas nemojte samo nju :D
Joj daj neko pojacanje nek neko izvali samo da prodje ova negativa.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 maj 2021, 21:42

Osudit ce napad uz pricu kako razumiju navijace. Iskazat ce zal za izgubljenom titulom i zamoliti za strpljenje i podrsku pred finale kupa. Nece da moze, dame i gospodo!

UPRAVA NAPOLJE!!!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2021, 21:43

Uprava na polje !
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 maj 2021, 21:43

ajdohordas je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Andrej i Kova idu 99%.
Zato je i doveden Adukor godinu prije, da udje u trenazni prices pa da imamo kakvu takvu zamjenu za zadnjeg veznog. Bar po mojim inf.
A obzirom koliko je Fanimo nezadovoljan moguce je da i ode on ako se ova situacija ne popravi.
Kad na to dodas ove ostale koji ce biti otjerani odnosno kojima nece ugovor biti produzen, Pejovic, Hodzic, Handzic, Milanovic i vjerovatno Hebibovic... nama ce trebati pet igraca najmanje.
Ma nema novih igraca, vratit ce mlade igrace s posudbi, tesko ce bit sad dovest nekog u klub buraz kad ti huligani upadaju i tuku igrace, ode fino u tuzlu i libo ga tuki...ljudi su tu radi love i da igraju fudbal, sad ko bi radio da ti se neko dere na poslu a zamisli da te bije? Plus imas projekte stadiona , kampa, itd. Love nema za kadar...a nemas ni SD-a svakako...a ni trenera....

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 maj 2021, 21:44

ado-hz je napisao/la:
24 maj 2021, 21:40
visokohz je napisao/la:

Ako je to istina za press, zamisli scenu da izjave neka su nas namarisali zasluzili smo..udrite nas nemojte samo nju :D
Joj daj neko pojacanje nek neko izvali samo da prodje ova negativa.
E čekat će mo još moj Ado

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 24 maj 2021, 21:45

ajdohordas je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
Andrej i Kova idu 99%.
I ja mislim isto. Kova nas jest vadio, ali golman ko golman njegov odlazak bi i svario nekako. Medjutim Peci i Fanimo ne smiju otici. Milicevic isto ide vani negdje vjerovatno jer je produzio samo na godinu. Najmanje 7-8 igraca mora da se dovede po mom misljenju, mada je nerealno nesto takvo ocekivati u ovom trenutku. Mi ne znamo nista zivo, a kamoli da o pojacanjima mislimo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 maj 2021, 21:45

Podrska upravi, podrska igracima!
Volim te Sarajvo!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2021, 21:46

Hocel i trasu biti akcija upadanja na stadion
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, laznokrilo i 45 gostiju.