BREAKING Mike Maignan to AC Milan is done! For Donnarumma the club realized that there was little chance of renewal. The agreement had already been found with Lille on a 15 million euros + bonus basis and the player a five-year contract worth 3 million per year.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Beduin
- Kontakt:
Rado bih volio da prodaju Leaoa za nekih 25+ mil ako je moguce, a da dovedu Guedesa iz Valencie (koja je u velikoj finansijskoj krizi, ako sam dobro upratio) ako bi cifra isla ispod (ili do) 20mil. Pratio sad ga vec duze vrijeme, dobar igrac, dobra tehnika, pomaze u odbrani, radilica prava.
Desno besplatno da dovedu Vazqueza, ako ga povrede nisu satrale, finansijski mozda isplativo, ali nije on igrac koji ce isporuciti solidan broj golova/asistencija, barem koliko sam ga ja upratio u Realu, a nama trebaju golovi svih ofanzivnih igraca. Ziyech je mokri san sezonama unazad, moze i na 10ku ici, a i desno krilo, ovisno ostaje li Hakan/Diaz. Posudba + pravo otkupa dogovore, tamam sad im otkupe Tomoria. Ne bih se zalio ni na Pulisica, ali on je skup nama i sumnjam da ga zele prodati/posuditi.
Jednostavno nastaviti ovu politiku Maldinia, kupis kvalitetnog igraca-dva na 2 pozicije, a par pozicija popunis posudbama pa ako neko izleto kao Tomori onda si na konju, a i Diaz bih volio da ostane kod nas. Makar na jos sezonu da ga posude pa vidjeti sta danje.
A ustedis pare npr. na desnom beku za rotacije, imas Contia ako ga vec ne mozes prodati i posuditi opet Dalota. Isto tako prodati pod hitno Roma jer je preskup nam za klupe, a ne sumnjam da ce ga Raiola utrpati nekome za dobre pare.
Gigio mora ostati da ne dajemo extra pare na novog golmana, a i kao kapiten mi je sasvim ok. Njegova zamjena da budu Kessie/Calabria (moj odgovor za @0ldFashioned).
Takodje Belotia za cca 20mil u ovom momentu je sasvim ok, vec si rasteretio platu od Mandzukica. Beloti nije podlozan povredama i mozes se osloniti na njega da ce isporuciti pristojan broj golova.
Desno besplatno da dovedu Vazqueza, ako ga povrede nisu satrale, finansijski mozda isplativo, ali nije on igrac koji ce isporuciti solidan broj golova/asistencija, barem koliko sam ga ja upratio u Realu, a nama trebaju golovi svih ofanzivnih igraca. Ziyech je mokri san sezonama unazad, moze i na 10ku ici, a i desno krilo, ovisno ostaje li Hakan/Diaz. Posudba + pravo otkupa dogovore, tamam sad im otkupe Tomoria. Ne bih se zalio ni na Pulisica, ali on je skup nama i sumnjam da ga zele prodati/posuditi.
Jednostavno nastaviti ovu politiku Maldinia, kupis kvalitetnog igraca-dva na 2 pozicije, a par pozicija popunis posudbama pa ako neko izleto kao Tomori onda si na konju, a i Diaz bih volio da ostane kod nas. Makar na jos sezonu da ga posude pa vidjeti sta danje.
A ustedis pare npr. na desnom beku za rotacije, imas Contia ako ga vec ne mozes prodati i posuditi opet Dalota. Isto tako prodati pod hitno Roma jer je preskup nam za klupe, a ne sumnjam da ce ga Raiola utrpati nekome za dobre pare.
Gigio mora ostati da ne dajemo extra pare na novog golmana, a i kao kapiten mi je sasvim ok. Njegova zamjena da budu Kessie/Calabria (moj odgovor za @0ldFashioned).
Takodje Belotia za cca 20mil u ovom momentu je sasvim ok, vec si rasteretio platu od Mandzukica. Beloti nije podlozan povredama i mozes se osloniti na njega da ce isporuciti pristojan broj golova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakav crni Under. Visina 1,73 m. Ne dolazi u obzir.
Zao mi je sto Hakan nece produziti ugovor jer bih volio da ga nabiju nogom iz kluba a ne sam da ode. Covjek ima mentalnu stabilnost prosjecne tinejdzerke.
Gigio odlazi. Velika steta za klub ali bolje da zavrse s tom pricom nego da se ukopaju nekim ogromnim ugovorom i da opet za 2-3 sezone imaju isti problem. Vjerujem da se moze naci dostojna zamjena bez nekih ogromnih ulaganja ali je steta sto takav talenat odlazi za dzaba.
Zao mi je sto Hakan nece produziti ugovor jer bih volio da ga nabiju nogom iz kluba a ne sam da ode. Covjek ima mentalnu stabilnost prosjecne tinejdzerke.
Gigio odlazi. Velika steta za klub ali bolje da zavrse s tom pricom nego da se ukopaju nekim ogromnim ugovorom i da opet za 2-3 sezone imaju isti problem. Vjerujem da se moze naci dostojna zamjena bez nekih ogromnih ulaganja ali je steta sto takav talenat odlazi za dzaba.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ne moze ti kapiten tima biti neko ko svaki prelazni rok ucjenjuje klub. Samo nogom u guzicu. Na razlici plate ćeš za 2 godine uštedjeti transfer Maignana.
Il Club più titolato al mondo!
Po meni bi kapiteni trebali biti Kessie/Ibra/Calabria za iduću sezonu, ali će je dati onoj ljigi da mu još malo glade guzicu.
Ne mogu reći da nema materijala za kapitena, ali mi se gadi i bode mi oči vidjeti traku na njemu pored jednog Kessija, Ibre, Calabrije, Kjaera koji ginu na terenu i vole klub, za razliku od ove ucjenjivačke zmije.
Inače ove priče su vjerovatno šuplje, nula logike da ode sad kad se izborila LŠ. Još je prenio onaj Longo, ne znam da je taj ikad išta ubo u vezi Milana.
Ne mogu reći da nema materijala za kapitena, ali mi se gadi i bode mi oči vidjeti traku na njemu pored jednog Kessija, Ibre, Calabrije, Kjaera koji ginu na terenu i vole klub, za razliku od ove ucjenjivačke zmije.
Inače ove priče su vjerovatno šuplje, nula logike da ode sad kad se izborila LŠ. Još je prenio onaj Longo, ne znam da je taj ikad išta ubo u vezi Milana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Nimalo mi ne bi bilo žao Hakana i Gigia da odu ali tek nakon što im produžimo ugovore.
Jedan se ponaša u skladu sa godinama već GODINAMA, a drugi je jednostavno mentalno bolestan.
Jedan se ponaša u skladu sa godinama već GODINAMA, a drugi je jednostavno mentalno bolestan.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Fabrizio Romano : Mike Maignan is set to join AC Milan on a permanent deal from Lille, confirmed. The agreement has been reached and the French goalkeeper has just landed in Milano in order to sign his contract.
Daniele Longo istu stvar prenio ,tako da je to to.
Daniele Longo istu stvar prenio ,tako da je to to.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Izgleda da je Maldiniju prekipilo, čim se odmah dan nakon završetka lige ovo odigralo.
Možda je Donaruma htio ostati, ali Milan je ovim potezom jasno pokazao da od novog ugovora nema ništa i da ono ucjenjivanje i traženje nerealnih uslova mogu sebi zabiti u šupak.
Šteta je izgubiti besplatno igrača, ali ovo je dugoročno dobar posao jer bi nas ove iste peripetije čekale i za godinu-dvije, s tim što bi svaki put tražio sve veću platu. Ugrabio se kvalitetan golman za povoljan novac i drago bi mi bilo da se već konačno završi ova saga.
Možda je Donaruma htio ostati, ali Milan je ovim potezom jasno pokazao da od novog ugovora nema ništa i da ono ucjenjivanje i traženje nerealnih uslova mogu sebi zabiti u šupak.
Šteta je izgubiti besplatno igrača, ali ovo je dugoročno dobar posao jer bi nas ove iste peripetije čekale i za godinu-dvije, s tim što bi svaki put tražio sve veću platu. Ugrabio se kvalitetan golman za povoljan novac i drago bi mi bilo da se već konačno završi ova saga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Medicinski pregledi ujutro , Di Marzio spominje cifru od 15m eura za transfer , bonusi su uključeni u ovu cifru.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fantastičan golman za sitne pare. Te neko ko neće ucjenjivati klub svake godine. Pred njim je još 10 godina najmanje. Paolo je pokazao balonji ko je glavni u klubu. Sljedeći je Hakan nadam se, a De Paul da ga zamjeni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Plata preko deset miliona na par godina, dvedeset miliona u džep Raioli i sve to, radi čega? Da bi ga opet izgubio za 2-3 godine za džabe? Ma vozdra.
Bar se presjeklo na vrijeme i završilo sa ovom pričom.
Bar se presjeklo na vrijeme i završilo sa ovom pričom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dovoljno je da imaš odličnog golmana, ne mora biti fenomen da bi ekipa redala uspjehe. A ovaj Francuz je i više nego odličan. A plata 3M, dok balavac hoće 10M, koje mu u ovom trenutku niko osim PSGa vjerovatno neće i ne može dati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Također se sve češće piše da Milan želi Dyablu za novu desetku Milana. Hakan ako se ne skonta u naredna 2-3 dana, bivši je i on. Maldini više ne čeka. A keša izgleda ima.
Mike je odlicna opcija za golmana,jeste steta izgubiti jednog od najvecih talenata na golu,ali golman se lako da zamjenuti trenutno na trzistu. Najbolji primjer je Chelsea koji je doveo Mendya i klupirao golmana kojeg su platili 85 mil.
Jos je plata njegova neuporedivi manja,dakle sa restom mozes povecati plate Kessiju,Theu,Calabriji.
A ko zna mozda budemo imali iducu sezonu dva vrhunska golmana,pa iduce ljeto prodamo Donarumu
Jos je plata njegova neuporedivi manja,dakle sa restom mozes povecati plate Kessiju,Theu,Calabriji.
A ko zna mozda budemo imali iducu sezonu dva vrhunska golmana,pa iduce ljeto prodamo Donarumu
Pa provizija koju traži Raiola je veća od oštete koju ćemo platiti za Magniana. Da ne spominjemo razliku u plati. Ovo im je pravi potez pa nek sad mali balo razmišlja. Sad zna da i ako potpiše sigurno mu slijedi prodaja.
Nema tu više potpisivanja. Donnaruma je završena stvar.
Gigio je odličan golman ali to što traži on i njegov agent je, za trenutni Milan, neprihvatljivo.
Žao mi je što nisu uzeli neke pare za njega a što se tiče njegovog odlaska, ravnodušan sam.
Drago mi je što su odmah pronašli novog golmana i tako izbjegli dramu kada se "otvori" mercato.
Volio bih i Hakan da ode, neka dodje De Paul, kakav god da bude, samo da ne gledam onog tunjavca više.
Gigio je odličan golman ali to što traži on i njegov agent je, za trenutni Milan, neprihvatljivo.
Žao mi je što nisu uzeli neke pare za njega a što se tiče njegovog odlaska, ravnodušan sam.
Drago mi je što su odmah pronašli novog golmana i tako izbjegli dramu kada se "otvori" mercato.
Volio bih i Hakan da ode, neka dodje De Paul, kakav god da bude, samo da ne gledam onog tunjavca više.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
De Paul je svemirski brod za Hakana samo što nije jeftin
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Maldini! možda se negdje u pozadini krije neki dogovor sa Juventusom? Možda nam isporuče Dybalu, ljudi valja igrati Lp sljedeće sezone, moraju dovesti nekog top igrača.
Sad kad ima više novca na raspolaganju, sad kad je Milan privlačnija destinacija moraju se očekivati i bolji transferi.
NAPOKON!
Sad kad ima više novca na raspolaganju, sad kad je Milan privlačnija destinacija moraju se očekivati i bolji transferi.
NAPOKON!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Meni su sad emocije pomiješane, zao mi je Donarume. Vidjelo se da mu znaci sto je izborio plasman u LP s Milanom, kada je Kessie izvodio drugi penal okrenuo je leđa i kada je vidio da je gol otrčao je da proslavi, a na kraju utakmice je i plakao cini mi se. S druge strane slažem se s vama.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.