FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam za vas, ja i dalje mislim da možemo osvojiti ligu
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kad si me već citirao, da ti odgovorim.Arnelv52 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:27Sabrina je jedan od boljih menadžera u BiH šta god ti o tome mislio i to je fakat. Vi možete samo iz objesti, navike ili neznanja tjerati tako kvalitetne ljude. Ona je poštena cura i ona će otići ako misli da je ona najveća prepreka. Nje se možete rješiti na jedan, dva, tri jer je lijepo odgojena i bolja je od vas a ostaće na kraju FK Sarajevo sa svojim "navijačima" koji jesu najveća prepreka. I nikom ništa, pojeo vuk magarca.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:15Sabrina ako si MUŠKO reci nije ovo za mene, ne umijem ja ovo gonit. Igrači nisu motivirani već mjesecima al neće Sabra propustiti priliku da sutra kaže da su navijači krivi za sve. K A S N I T E.
To da je direktorica jedan od boljih menadžera u BiH ja tijekom njenog obnašanja ove funkcije u FKS nisam primjetio. Naprotiv, kasnila je u svemu što je radila.
Raspolagala je ogromnim resursima otkako je došla u klub. Razumijem da su navijači nestrpljivi i da je morala praviti instant rezultat da bi sebe osigurala, GREŠKA.
Pravi menadžer kada počinje, prva stvar koju mora uraditi je pregled stanja od finansija do metli za spremačice. Kadrovsko stanje, educiranost i potentnos istog.
Infrastruktura itd itd da ne nabrajam.
Onda idu planovi za realizaciju prema osnivaču -vlasniku i navijačima, transparentno. Finansijski okvir, moguća odstupanja, rizici itd itd.
Kad se sve to posloži krene se sa radom transparentno, na obje strane, transparentno.
Da sumiram previše novca premalo kvalitetnog rada, nikakve dobiti, debeli minusi. Neki segmenti kluba čak i nazaduju u njenom radu u FKS.
Sad su izostali i rezultati koji su je jedino i čuvali na ovom mjestu. Epilog vidimo. Lutanje u sportskom segmentu možemo pripisati kadrovskoj problematici ali je ona ta koja je zadužena za istu. PLATE osnov svega, nedopustivo je da kasne a očekuješ rezultat, GREŠKA.
Oprosti odužih ja, ne pišem ovo iz objesiti i neznanja ili navike. Pišem jer sam zabrinut za klub za koji živim.
Ponese me pa napišem nešto što ne bih trebao, izvinjajem se zbog pogrdnih riječi i insinuacije.
Ne mislim da ona nije poštena i lijepo odgojena cura, možda je i bolja od nas kako ti kažeš ali se nadam da će otići. Ne jer joj ne želim dobro nego što za FKS želim bolje. Njen rad nije bio najbolji u BiH, nije napravila očekivan boljitak. Bilo je dobrih stvari da ne lažem.
Izdvajam sportske rezultate ali premalo u odnosu na kapacitete i konkurenciju, u našoj ligi naravno.
Preustroj oml. pogona, šef akademije, ukidanje škole koja je teret ogroman bila. Obračun sa raznoraznim mešetarima ali sve sa zakašnjenjem. Onda vrati Husaru.
I da upravu si ostaje SARAJEVO sa svojim kako ti reče
"navijačima" i smjelo dodade da su najveća prepreka kome? njoj možda.
Bez tih navijača koji su "prepreka" već odavno ne bi bilo ni FKS ni Tana ni Nama ni gđice Buljubašić.
Živ i zdrav bio i ti i Sabrina.
Ne valja sto smo rijesili pitanje stadiona, bosnje nasle da se nesto muljalo hahahah ali tek sada pisu hahahaha
Tada svrssvrs #KosevoSarajevu
Tada svrssvrs #KosevoSarajevu
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Da je dopusteno prisustvo nekih pametnih ljudi, koji ce postaviti pametna pitanja onda ok. Ovako ocekujem kolektivno kukanje i neku suplju pricu. A sto je najgore igraci su tu marionete. Nadam se nisam upravu, ali cisto sumnjam da ce se sutra saznati nesto dobro ili bitno. Jbt da mi je neko nakon pobjede nad Slobodom 2:1 rekao da ce se sve ovo desiti do kraja sezone pomislio bih jel s njim sve uredu... Kakav sunovrat 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Znaci sutra ostavke aBd.
-
- Kontakt:
Sutra ide standardna pitanja... kako vi vidite kraj ove sezone da li je turbulentan period iza vas... da li cete ici na pobjedu i ko ce biti spreman za kup... kako osudjujete upad u TC i to je to. Pitanja kulturica. Ne do Bog da neko upita gdje su pare i zasto nema plata...vedinjo98 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:53Da je dopusteno prisustvo nekih pametnih ljudi, koji ce postaviti pametna pitanja onda ok. Ovako ocekujem kolektivno kukanje i neku suplju pricu. A sto je najgore igraci su tu marionete. Nadam se nisam upravu, ali cisto sumnjam da ce se sutra saznati nesto dobro ili bitno. Jbt da mi je neko nakon pobjede nad Slobodom 2:1 rekao da ce se sve ovo desiti do kraja sezone pomislio bih jel s njim sve uredu... Kakav sunovrat![]()
Jos ce dovest Kovu Amera i Krleta... ljude koji moraju dobit prolaznu ocjenu.
Sto nisu doveli Pejovica, Pidru i Dzafica ?
Ima, daju im redovno plate, zahvaljujuci SDA koji ih sponzorisu. Nedo Bog, njegov ulazak u klub, znacio bi i ulazak SDA.midzuka je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:53Švrakić nema para da na hayatu isplati plaće radnicima po nekoliko mjeseci a neko najavljuje njegov ulazak u klub.
Shvatite da to predstavljanje kako sve propada odlaskom sabrine ne pali ni kod djece.
Legende kluba nemaju para za kluba pa također ni oni nisu zamjena.
Dakle prestanite polarizirati navijace na
Antisabriniste tj legendaše i sabriniste tj. AntiLegendaše jer takvih je najmanje
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
@sekac, pozdrav lafe.
Sve mi smrdi ovo i govori mi da su ovi koji su upali placenici i poslani od SDA mafije koja ne moze da podnese poraz. Sarajevo je veliki klub na kojem se uzimaju izbori. Nebi me cudilo da uprava sutra komplet podnese ostavke. Lazi se sire da je Hodzicu oko zatvoreno, unosi se razdor u klub, vjerujte mi. SDA je mafija koja ne bira sredstva, samo ako gube vlast. Nemojte sad padati, moramo biti jaki, jer dusmani pritiscu sa svih strana. Dodik i Bakir udaraju jer ocigledno da gube izbore, ovo je maslo svih njih. Ni svjesni niste sta se jos sprema u drzavi narednih godinu dana do izbora, samo da bi se uzeli izbori. Bice krvi...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ako se ispostavi da je ovo sa stadionom obična prevara yebem mater i Sabrini i Mandiću i svima koji su učestvovali u ovoj radnji štetnoj po klub.
Aha, novi pokušaj spina Hayat nas preuzima. Sabrina svojim golim grudima, stoji na čelu odbrane kluba.
Je.bo Ristu Džogu u ratu šta rade spin brigade.
Je.bo Ristu Džogu u ratu šta rade spin brigade.
- FKS -
Cuj prevara svi vijecnici bili ZA, pa valjda i **** NAM mora biti upoznat sa tim, valjda je dao zeleno svijetlo za to, joj sta se nece ovdje pisat u pm. Majku mu **** treba kosevo sravnit sa zemljom i ugasit klub i napravit kakvu farmu piladi.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 25 maj 2021, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ruku na srce, Ajnadžić je dugo bio u tim vodama, zna dosta stvari bolje od nas, ne vjerujem da bi tek tako ono danas napisao.
Brate ne padaj na SDA mafijaske igre. Pa oni su vidjeli koliko su navijaci bitni za izbore. Sad udaraju gdje najvise boli. Stadion je ok, uprava radi dobar posao. Sve je regularno. Dodik ulaze u Borac jer zna da ce tako dobiti Banja Luku nazad, a ovi nasi udaraju na Sarajevo jer je Centar najjaca opstina. Ovo je tek pocetak sta ce sve raditi narednih dana..
Zadnja izmjena: Amca007, dana/u 25 maj 2021, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kakve veze ima što su bili? Ugovor može biti u korist opštine, a na štetu kluba. Je li ne može? Opština Centar je sa sebe skinula i teret ulaganja i teret održavanja, a mi ako iz svega ovoga izvučemo qrčinu nekom se treba dobro nayebati majke, tačnije svima koji su se hvalili da su ovo uradili u korist kluba.
Aktivira se i ezdea mladez
ovo su oni sto su nas ubjedjivali da su svi isti. Sad ce ezdeO ispast postena, ukazuje na nepravilnosti. Cirkus hahah
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- LegendKiller
- Kontakt:
Bezveze se prosipa priča oko stadiona, čista SDA šuplja.
Stadion je završena priča, klub istim upravlja, ko je pravnik zna šta znači zakup i pravo upravljanja, ko nije pravnik neka uživa, pustite zelenotermitske priče. Da nije bilo Mandića nikada ne bi dobili stadion, a đeneral bi nas još 4 godine držao na štapu, i pred izbore opet izbacio kao neki ugovor, on nudi klubu. Stadion je završena priča.
I prestanite više pominjati u bilo kojem kontekstu klub sa ovim zelenim termitima tipa Ajnadžić, Švrakić i kompanija.
To su poražene snage u ovom gradu, za koje se nadam da se više nikada neće vratiti da se bilo šta pitaju, jednostavno ne smiju više biti u poziciji da bilo šta odlučuju.
Stadion je završena priča, klub istim upravlja, ko je pravnik zna šta znači zakup i pravo upravljanja, ko nije pravnik neka uživa, pustite zelenotermitske priče. Da nije bilo Mandića nikada ne bi dobili stadion, a đeneral bi nas još 4 godine držao na štapu, i pred izbore opet izbacio kao neki ugovor, on nudi klubu. Stadion je završena priča.
I prestanite više pominjati u bilo kojem kontekstu klub sa ovim zelenim termitima tipa Ajnadžić, Švrakić i kompanija.
To su poražene snage u ovom gradu, za koje se nadam da se više nikada neće vratiti da se bilo šta pitaju, jednostavno ne smiju više biti u poziciji da bilo šta odlučuju.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:07Brate ne padaj na SDA mafijaske igre. Pa oni su vidjeli koliko su navijaci bitni za izbore. Sad udaraju gdje najvise boli. Stadion je ok, uprava radi dobar posao. Sve je regularno. Dodik ulaze u Borac jer zna da ce tako dobiti Banja Luku nazad, a ovi nasi udaraju na Sarajevo jer je Centar najjaca opstina. Ovo je tek pocetak sta ce sve raditi narednih dana..
Hahahahaha predobar posao rade i naravno koliko dobro toliko i regularno.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Confiance, forgempp, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, riki46 i 94 gosta.