FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlicna stvar je da cemo se odlaskom Sabrine konacno rijesiti i ovih njezinih poltroncica tipa zipka nesuvislog, zoke ublehasa i ostalih lizosupcica.
Sve je počelo da smradi. Bolje vam je da ne budete tako samouvjereni da ne bi sutra **** lizali. Vidjet ćemo na pressici šta ublehu imaju za reći.
-
- Kontakt:
Pa bas ti mislis da ce sta reci ? Idu standardna pitanja i sablonski odgovori od kojih mi je vec sada muka.
Niko nista tu konkretno nece reci, ono sto nas najvise zanima.
-
- Kontakt:
Gotovo pa ista situacija je bila kad smo u širokom izgubili na penale kup. Bilo negative, napada na igrace, svega. Al Čala skupio tim i dva dana poslje dobili smo zelju Bekic penal. Bas smo ih ubili tad. Ako imaju i malo inata u srijedu ce izaci pojesti loptu, borac, sve i donijeti kup FKS
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zamisli brate kad u srijedu istrci nasa gazela Pidro, pa kapiten od koga je i doner okretniji i slag na tortu Hebib. A tresnjica na slagu masnokosi Dzeno. Ma ima da im yebemo majku kroz majkubordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:26Gotovo pa ista situacija je bila kad smo u širokom izgubili na penale kup. Bilo negative, napada na igrace, svega. Al Čala skupio tim i dva dana poslje dobili smo zelju Bekic penal. Bas smo ih ubili tad. Ako imaju i malo inata u srijedu ce izaci pojesti loptu, borac, sve i donijeti kup FKS
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa i ti si navijac Sarajeva odes pred hayat i polupas im sve ili cekas da to neko drugi uradi kao i ovo danas.Historicar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:25Ugljen, Ljubijankić, Turajlić....kasnije i Leutar.Sve ih je zločinačka SDA uklonila jer su previše znali i jer su htjeli da sa njima igraju pošteno.Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:17Zasto ovi nasi navijaci ne odu pred hayat fasisticku televiziju i ne porazbijaju im sve. Sta udarju na igrace. Ovo je cista politika, klub je na udaru "AID-a". Ovako su se glave u ratu sklanjale nepodobnim. Fasisticka zelena stranka je rak rana ovog drustva.
Ovo cu pisati dok me ne banuju i dok se ne smiri situacija...
SDA JE FASISTICKA ZLOCINACKA ORGANIZACIJA I RAK RANA OVOG DRUSTVA!!!!!
Koga u ovom trenutku zanima hayat i koja glava moze smisliti da je ovaj upad politicki nastrojen ..
Teorije zavjera i spinovanje na vrhuncu
-
- Kontakt:
Ma bitno je o svemu pricati osim o stvarnim problemima. Ocekujem i neku pricu da je NATO protiv uprave.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:31Pa i ti si navijac Sarajeva odes pred hayat i polupas im sve .Historicar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:25Ugljen, Ljubijankić, Turajlić....kasnije i Leutar.Sve ih je zločinačka SDA uklonila jer su previše znali i jer su htjeli da sa njima igraju pošteno.Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:17Zasto ovi nasi navijaci ne odu pred hayat fasisticku televiziju i ne porazbijaju im sve. Sta udarju na igrace. Ovo je cista politika, klub je na udaru "AID-a". Ovako su se glave u ratu sklanjale nepodobnim. Fasisticka zelena stranka je rak rana ovog drustva.
Ovo cu pisati dok me ne banuju i dok se ne smiri situacija...
SDA JE FASISTICKA ZLOCINACKA ORGANIZACIJA I RAK RANA OVOG DRUSTVA!!!!!
Koga u ovom trenutku zanima hayat i koja glava moze smisliti da je ovaj upad politicki nastrojen ..
Teorije zavjera i spinovanje na vrhuncu
-
- Kontakt:
Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Adukor, Mustedanagić, Hebibović, Jukić (Velkoski) i Mešanović. Ovo je otprilike sastav za srijedu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:30Zamisli brate kad u srijedu istrci nasa gazela Pidro, pa kapiten od koga je i doner okretniji i slag na tortu Hebib. A tresnjica na slagu masnokosi Dzeno. Ma ima da im yebemo majku kroz majkubordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:26Gotovo pa ista situacija je bila kad smo u širokom izgubili na penale kup. Bilo negative, napada na igrace, svega. Al Čala skupio tim i dva dana poslje dobili smo zelju Bekic penal. Bas smo ih ubili tad. Ako imaju i malo inata u srijedu ce izaci pojesti loptu, borac, sve i donijeti kup FKS
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:35Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Adukor, Mustedanagić, Hebibović, Jukić (Velkoski) i Mešanović. Ovo je otprilike sastav za srijedu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:30Zamisli brate kad u srijedu istrci nasa gazela Pidro, pa kapiten od koga je i doner okretniji i slag na tortu Hebib. A tresnjica na slagu masnokosi Dzeno. Ma ima da im yebemo majku kroz majkubordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:26Gotovo pa ista situacija je bila kad smo u širokom izgubili na penale kup. Bilo negative, napada na igrace, svega. Al Čala skupio tim i dva dana poslje dobili smo zelju Bekic penal. Bas smo ih ubili tad. Ako imaju i malo inata u srijedu ce izaci pojesti loptu, borac, sve i donijeti kup FKS
Dao Bog buraz da vise nikad ne napises ove u timu.
Ovi mešetari oko FK Sarajeva pocevsi od ovih Svrakica, SDOO glavonja i omladinaca i svih njih samo su cekali trenutak "slave" da krenu u svoju ofanzivu.Nije mi drago za ova današnja dešavanja , ali sta se moze.Moramo se opet nekako svi zajedno stisnuti i krenuti u nove pobjede , SVI ZAJEDNO.Nadam se da ćemo u srijedu izaći sa željom da poginemo i osvojimo KUP.Poraze svom klubu ne želim nikad , niti će to šta promjeniti na bolje ili gore.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Fanimo otpada vjerovatno, pa zato Hebibović, a na lijevoj strani boljih rješenja nemamo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:42Historicar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:35Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Adukor, Mustedanagić, Hebibović, Jukić (Velkoski) i Mešanović. Ovo je otprilike sastav za srijedu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:30
Zamisli brate kad u srijedu istrci nasa gazela Pidro, pa kapiten od koga je i doner okretniji i slag na tortu Hebib. A tresnjica na slagu masnokosi Dzeno. Ma ima da im yebemo majku kroz majku
Dao Bog buraz da vise nikad ne napises ove u timu.
Dokaz koliko smo mi nepismen narod.
Zbog 100-njak nepismene djece, rusi se klub jer su postali pijuni sda politike i uvuceni u ovo brobu iz koje ne mogu izqci kao pobjednici.
Bukvalno, ako ovi ljudi odi(citaj Nam) klub je pred gasenjem.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kako se prica, Hodzic cujem danas već dogovorio sa Borcem.
Hej 7 i 5 miliona smo kao dali za plate, kome?
Pranje para i nista drugo!
20 igrača da imaju po 20 milja platu to je oko 4 miliona. A nemaju dvojica 20 milja.
Oprane pare 100%.
Hej 7 i 5 miliona smo kao dali za plate, kome?
Pranje para i nista drugo!
20 igrača da imaju po 20 milja platu to je oko 4 miliona. A nemaju dvojica 20 milja.
Oprane pare 100%.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bit ce odlazaka, pisao sam danas, i onih igraca ciji nastupi zasluzuju negativnu ocjenu, ali i onih igraca koji ce sezonu zavrsiti sa pozitvnom. Igracki kadar ocekuje potpuni remont, kako i koga dovesti...
Od ove konferencije ne znam ni sta da ocekujem.
Od ove konferencije ne znam ni sta da ocekujem.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
U te plate su ti uracunati svi uposlenici kluba.
Igraci, strucni štab, uprava, administracija, skauti (ako ih imamo), cistacice, domari itd.
Ali je bas smijurija vidjeti nas sa 7.5 mil plata, a ostatak lige zajedno 10 mil. I opet ti igraci ne odskacu nista od ostalih.
Danas ta press konferencija ce biti klasicni iz suplje u prazno. Puno ce govoriti al malo toga reci.
Nesto u fazonu kad pitas lika zasto brate ti non stop kupuješ Audija, on ti odgovori ma znaš brate danas je stvarno bitno da imaš auto. Nigdje veze.
Daj Bože, da me demantuju pa sve lijepo razloze, ko je kriv, ko se je talio ali cisto sumnjam.
Igraci, strucni štab, uprava, administracija, skauti (ako ih imamo), cistacice, domari itd.
Ali je bas smijurija vidjeti nas sa 7.5 mil plata, a ostatak lige zajedno 10 mil. I opet ti igraci ne odskacu nista od ostalih.
Danas ta press konferencija ce biti klasicni iz suplje u prazno. Puno ce govoriti al malo toga reci.
Nesto u fazonu kad pitas lika zasto brate ti non stop kupuješ Audija, on ti odgovori ma znaš brate danas je stvarno bitno da imaš auto. Nigdje veze.
Daj Bože, da me demantuju pa sve lijepo razloze, ko je kriv, ko se je talio ali cisto sumnjam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma imas najvise ljudi u klubu. Drugi klubovi ne prijavljuju sve igrace (neki niti jednog igraca) na puni iznos plate, tako da kad sve zbrojis i oduzmes, nije to neka velika razlika. Meni je vise zanimljivo, to da si imao gotov 10 miliona prihoda, i da nikad ranije nisi bio u manjem minusu, a isplata plata nikad nije bila gora.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 02:07U te plate su ti uracunati svi uposlenici kluba.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa imaš i u drugim klubovima čistačice i domare.
Mislim da tuzla jedina daje svima na ruke, zato im je prijavljeni trošak plata par stotina k.
Al 7,5 miliona, kako god da izračunam, ne uklapa se.
Ispada da nam igrači imaju 4 puta veće plate od ostalih u ligi.
Ne znam, previše za ovaj roster je i 4 miliona a ne 7 i po.
Mislim da tuzla jedina daje svima na ruke, zato im je prijavljeni trošak plata par stotina k.
Al 7,5 miliona, kako god da izračunam, ne uklapa se.
Ispada da nam igrači imaju 4 puta veće plate od ostalih u ligi.
Ne znam, previše za ovaj roster je i 4 miliona a ne 7 i po.
A mozda kolektivno podnesu ostavkuElCartel11 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 02:07U te plate su ti uracunati svi uposlenici kluba.

A ako kojim slucajem SDA-poltroni lazu, sta cemo onda? Npr. Da izadju pogledaju u kameru i slazu kao sto im svaki clan radi od postanka, sta onda? Ako su popusili svaku opcinu u gradu jer je ljudima dopizdila kradja i lazi...kome tad yebemo majke?Beton je napisao/la: ↑25 maj 2021, 00:08Kakve veze ima što su bili? Ugovor može biti u korist opštine, a na štetu kluba. Je li ne može? Opština Centar je sa sebe skinula i teret ulaganja i teret održavanja, a mi ako iz svega ovoga izvučemo qrčinu nekom se treba dobro nayebati majke, tačnije svima koji su se hvalili da su ovo uradili u korist kluba.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordobijeli, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, ErosViverosViv, lakilone, Mahalac7, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, Paromlinac, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Tatamata1946, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, VolimoSarajevo, zagorski i 172 gosta.