Kada je bilo pet u nizu nije ih bilo nigdje šutili i krmeljali. A onda na nešto što je sasvim normalno upalili se ko hepo kocke. Vidis da i ovdje nema dežurnih pljuvaca samo kada krenu porazi jave se.Skojevska je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:04Bas krenu i to napisati, ceka se bilo sta da bi se popljuvalo.Sunderland je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:01To su ti oni navijaci Slobode koji ne daju 5 km, ali oni bi da određuju kome će se čestitati i sve i da de sve pitaju.
Gorih navijaca od Slobodinih čast izuzetcima nema.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
- betonification
- Kontakt:
Imal ko info dali Olimpik igra ovu U-19 ligu ili su izasli iz nje
-
- Kontakt:
Moramo mi u svemu nac razlog za pljuvanje, tako da nista ovo nije cudno. Kakve veze sto su cestitali, ponasaj se gospodski i cestitaj, bio to borac, sarajevo ili neko deseti. A sto neko napisa, svasta bi da se pitamo a marke da ne damo
Volim tebe, više od sebe
Zaslužena titula Borca, nista manje cista od dosadašnjih titula Zeljeznicara, Zrinjskog, Sarajeva. Ko god da je prvak svaki normalan klub mu zvanično treba čestitati.
Čestitke i Velezu na zasluženoj pobjedi jučer i sto su na pragu Europe. Zanimljivo je da smo drugu utakmicu u sezoni oštećeni protiv njih, jucer su dobili penal koji im ni predsjednik ne bi sudio, a najviše se žale i kmeče na sudjenje ove sezone.
Čestitke i Velezu na zasluženoj pobjedi jučer i sto su na pragu Europe. Zanimljivo je da smo drugu utakmicu u sezoni oštećeni protiv njih, jucer su dobili penal koji im ni predsjednik ne bi sudio, a najviše se žale i kmeče na sudjenje ove sezone.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Samo u BiH je moguce da se pristojnost i normalno ponasanje omalovazava. I to obično nacionalisticke picke iz Sarajeva.
Edit: vidjesmo jutros kakvi su divljaci prema svojim igračima.
Edit: vidjesmo jutros kakvi su divljaci prema svojim igračima.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Istupili su normalno i oni. Cekat ce se samo rezultat iz Mostara, nasima ce bit upisana 3 bodabetonification je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:20Imal ko info dali Olimpik igra ovu U-19 ligu ili su izasli iz nje
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Bas me zanima koliko mi trosimo na palte kad vidim izvjestaje ovih u borbi za titulu i evropu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/prod ... 122020.pdf
806.121 za 2020. godinu.
Više 200 000 u odnosu na Velež i skoro 400 000 u odnosu na Slogu.

ove članarine nesto preko 7000. Jel to ona članska što se uplaćivala ili je to nešto drugo?
& $ ?
Ovde svi varaju drzavu samo mi haman ispravni, i u dugovima onda visimo.ASD je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:03https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/prod ... 122020.pdf
806.121 za 2020. godinu.
Više 200 000 u odnosu na Velež i skoro 400 000 u odnosu na Slogu.![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Zato sto mi radimo sa budzetskim parama, nemamo mi "zivih para", pa da mozemo u kovertu stavit. Sve mora bit ziralno i za svaku uplatu mora se odma i porez platit.Skojevska je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:53Ovde svi varaju drzavu samo mi haman ispravni, i u dugovima onda visimo.ASD je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:03https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/prod ... 122020.pdf
806.121 za 2020. godinu.
Više 200 000 u odnosu na Velež i skoro 400 000 u odnosu na Slogu.![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Za koliko je smanjen?
Ma meni je cirkus ovo sa platama sta ljudi rade, skandal bi izbio da mi objavimo nesto ovako.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Kad se pogleda koliko su nam " skresali " budzet, mislim da je odlicno ovo kako je zavrsilo. Ipak smo pofino u plusu. Samo se iskreno nadam da prema ni jednom od sadasnjih igraca nema nekih dugovanja, da se ne kvari utisak na sve ovo
Volim tebe, više od sebe
U odnosu na 2019. oko 300.000, odnosno za ovu dobit iz bilansa uspjeha
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
U odnosu na 2019. eto neznatno smanjen dug, tj. prihodi veci od rashoda, 325.496. Zbog korone su ocekivano drasticno smanjeni prihodi, ova stavka "Prihodi iz budzeta", jel to transa gradam, posto je ogromna razlika? Ili su 'pak "0stali prihodi" tu?
Medjutim, u ovaj izvjestaj (ne znam jel' zvanican jer nisam vidio da je negdje jos objavljen) potpada i drugi dio prosle sezone gdje su plate bile drasticno vece, a koliko ja imam saznanja u ovaj tekucoj sezoni su znatno smanjeni ti rashodi na plate igraca i mislim da bi u finansijskom za ovu godinu, ako ne bude vecih izleta za narednu sezonu, finansijski mogao biti jos znatno povoljniji po nas. 0vi upuceniji vjerovatno malo bolje znaju i barataju tim brojkama. Samo je pitanje sa koliko prihoda raspolaze Uprava, koliko su se snasli. Nisu pravili nikakvu crveno-crnu noc, bilo je nekih clanskih kao i ovih par donacijskih ulaznica, ali nije to ogromna cifra. Ne znam koliko je grad dao i koliko se moglo ustediti para (nije bilo ni organizacije utakmica, mTel je valjda dao malo vece pare klubovima, nego BH Telecom, transfer igraca itd...).
Uglavnom bas jedva cekam da Uprava izadje sa brojkama i napravi komparaciju sa zadnjih izvjestajem kojeg su nam plasirali tamo pred novu godinu ili to bijase pocetkom ove, da vidimo koliko se uradilo u proteklom periodu. Nazalost, silom prilika i losom procjenom Uprave su morali ishitreno dovesti par igraca jer su kola krenula niz brdo, ali sa druge strane su i ustedili mjesec-dva na te igrace jer ih nisu doveli na polusezoni, nego mjesec-dva kasnije.
Medjutim, u ovaj izvjestaj (ne znam jel' zvanican jer nisam vidio da je negdje jos objavljen) potpada i drugi dio prosle sezone gdje su plate bile drasticno vece, a koliko ja imam saznanja u ovaj tekucoj sezoni su znatno smanjeni ti rashodi na plate igraca i mislim da bi u finansijskom za ovu godinu, ako ne bude vecih izleta za narednu sezonu, finansijski mogao biti jos znatno povoljniji po nas. 0vi upuceniji vjerovatno malo bolje znaju i barataju tim brojkama. Samo je pitanje sa koliko prihoda raspolaze Uprava, koliko su se snasli. Nisu pravili nikakvu crveno-crnu noc, bilo je nekih clanskih kao i ovih par donacijskih ulaznica, ali nije to ogromna cifra. Ne znam koliko je grad dao i koliko se moglo ustediti para (nije bilo ni organizacije utakmica, mTel je valjda dao malo vece pare klubovima, nego BH Telecom, transfer igraca itd...).
Uglavnom bas jedva cekam da Uprava izadje sa brojkama i napravi komparaciju sa zadnjih izvjestajem kojeg su nam plasirali tamo pred novu godinu ili to bijase pocetkom ove, da vidimo koliko se uradilo u proteklom periodu. Nazalost, silom prilika i losom procjenom Uprave su morali ishitreno dovesti par igraca jer su kola krenula niz brdo, ali sa druge strane su i ustedili mjesec-dva na te igrace jer ih nisu doveli na polusezoni, nego mjesec-dva kasnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisu nesto ni pokazali tako da bolje da idu.
Zizovic je cini mi se rekao da ce zadnju utakmicu dati priliku igracima koji nisu imali veliku minutazu, a s obzirom da juniori ako sam dobro upratio ne igraju zadnje kolo protiv Olimpika vrlo moguce da vidimo dosta njih na terenu.
Jedan grad, jedna ljubav!