Jel se to opet prave neke frakcije poput one što je bila na vrh zapada?OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:08Kako sam cuo, biti ce danas svasta. Dosta stvari ce se iznijeti direktno zbog ovih "dobronamjernih" navijaca sto govore da ovo vise nije nas klub i gdje bi svaki mahalac da mijenje upravu kako pozeli. Hvala Bogu pa je bar to nemoguce. Elvire, ima neko ko je dao i daje pare i on se pita. Kada budes u mogucnosti dati bar 1/4 novca koje on daje, onda ces se nesto i pitati. Do tada, zovi inspekciju i ne pricaj puno.
Mada i nasi su otvoreno na ANTI SDA strani pocevsi od Sabrine preko ljudi u klubu. Nije bezveze krenula ova hajka. A zasto smo otvoreno za jednu politicku opciju, treba se zapitati i koliko ce nam to dobrog donijeti.
Fina kampanja se vodi medju navijacima FKS na dvije strane politike. Nadam se da ce vam bar malo razum preovladati i da se drzite samo interesa FKS. Iako znam da ima ljudi koji se povedu uz par predizbornih obecanje.
Ostanite ustrajni uz FKS.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
**** im svima politika mame..pocev od SDA i Ajnadzica pa preko Nase stranke i Mandica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Vala imao bi gram obraza iskreno,a ovo drugo vezano za trans veze nema sa igrama Hodzica za ovih 5 godina koliko je ovdje.Kakve veze ima parola pardon ne trans sa Hodzicevim nekvalitetima.
FK SARAJEVO.
Za razliku od svih klubova u ligi nikad nismo bili nečija politička prčija. U ovom gradu Željo je uvijek bio SDA klub i miljenik, stranka ga je gurala. Sloboda je leglo SDP-a, Zrinjski HDZ-a, Borac SNSD-a. Dakle mi NIKAD nismo bili miljenici politike i sad neko od nas našao praviti stranački poligon. Što je najgore pojedini Pitari u pokušaju ponosni na to.
Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Hajde budite iskreni jednom svi, jeli bolje u klubu sad ili kad je klub vodio Celo, mahala, Blekici qrci palci. Mi idemo ka evropskom nivou. Pa PSG ima milijarde, pa izgube titulu i nista ne osvoje. Mi jesmo krivi sigurno sto smo na ovaj nacin izgubili titiulu, ali vjerujte mi da je ona izgubljena kako zbog Srpskih neprijatelja, tako i zbog ovih nasih Mladih Muslimana, cije je Sarajevo od Carsije do Marijin Dvora.
Nikad necu biti protiv trenutne uprave, sve dok budu imali rezultate, a hvala Bogu imaju ih na pretek zadnjih 10 godina. A sta ce tek biti za narednih 10...
Hajde budite iskreni jednom svi, jeli bolje u klubu sad ili kad je klub vodio Celo, mahala, Blekici qrci palci. Mi idemo ka evropskom nivou. Pa PSG ima milijarde, pa izgube titulu i nista ne osvoje. Mi jesmo krivi sigurno sto smo na ovaj nacin izgubili titiulu, ali vjerujte mi da je ona izgubljena kako zbog Srpskih neprijatelja, tako i zbog ovih nasih Mladih Muslimana, cije je Sarajevo od Carsije do Marijin Dvora.
Nikad necu biti protiv trenutne uprave, sve dok budu imali rezultate, a hvala Bogu imaju ih na pretek zadnjih 10 godina. A sta ce tek biti za narednih 10...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.

Problem je sto ljudi vjeruju svemu sto procitaju.
Ovde neko dodje i kaze to i to, i naravno nepismeni odmah polete nerazmisljajuci da li je to istina ili ne. To nije ni bitno, receno je lose o klubu i tako je ksko je.
Kako bi volio da danas na presu iznesu sve o tkz navijacims koji pokusavaju klub preuzeti i dovesti ga na gore mjesto nego sto je sad zeljo.
-
- Kontakt:
Ova uprava nije dovela investitora, to su uradili Kusturica, rizvanovic, Selimović ta uprava najvise uradila na kampu, Turkish su oni doveli itd. Al kad su pogrijesili s ibrakovicem, jarnijem pa jesićem otišli su zato sto su previse grijesili. Isto je i sad puno gresaka uprave i moraju otici, prije svega Sabrina zato sto je ona glavna za sve a izgubila je kompas. Hvala joj al trebaju nam nove snageAmca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Velika,ali velika greska danas uprave sto nije dozvolila Faktoru da prisustvuje danasnjem presu.
Znam ja da je Faktor rezimski medij ali ovime samo.pokazujes slabost i razlog da narod pomisli da se bojis nekoga.Ja ne zelim da moje Sarajevo svrstavaju po strankama i partijama,ne zelim,nemaju to pravo.TO JE FUDBALSKI A NE POLITICKI KLUB.Svi su mediji manje vise rezimski i Avaz i Klix itd itd.Ovo je po meni autogol uprave i ovo se ne smije raditi.Ja sam trenutno ni za ni protiv ove uprave ali ovo me odbija od njih.Pa nismo Koreja niti RS da se tako ponasamo prema neistomisljenicima.I ja zelim odgovore na mnoga pitanja,ako ne bude novinara koji ce pitati gdje su utrosena ta sredstva tolika,sta se tacno planira u buducnosti itd itd onda zelim da idu ovi jer po meni moraju odg na ta pitanja a nadam se da ce imati neko.muda da ih pita.
Znam ja da je Faktor rezimski medij ali ovime samo.pokazujes slabost i razlog da narod pomisli da se bojis nekoga.Ja ne zelim da moje Sarajevo svrstavaju po strankama i partijama,ne zelim,nemaju to pravo.TO JE FUDBALSKI A NE POLITICKI KLUB.Svi su mediji manje vise rezimski i Avaz i Klix itd itd.Ovo je po meni autogol uprave i ovo se ne smije raditi.Ja sam trenutno ni za ni protiv ove uprave ali ovo me odbija od njih.Pa nismo Koreja niti RS da se tako ponasamo prema neistomisljenicima.I ja zelim odgovore na mnoga pitanja,ako ne bude novinara koji ce pitati gdje su utrosena ta sredstva tolika,sta se tacno planira u buducnosti itd itd onda zelim da idu ovi jer po meni moraju odg na ta pitanja a nadam se da ce imati neko.muda da ih pita.
FK SARAJEVO.
NASILJE
-
- Kontakt:
Ona će vjerovatno biti jedini direktor/direktorica u historiji fudbala, koja ce ostati nakon prokockanih +13 nad timom koji je osvojio titulu i to u sezoni kada je titula bila najvažnija ikad.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:44Ova uprava nije dovela investitora, to su uradili Kusturica, rizvanovic, Selimović ta uprava najvise uradila na kampu, Turkish su oni doveli itd. Al kad su pogrijesili s ibrakovicem, jarnijem pa jesićem otišli su zato sto su previse grijesili. Isto je i sad puno gresaka uprave i moraju otici, prije svega Sabrina zato sto je ona glavna za sve a izgubila je kompas. Hvala joj al trebaju nam nove snageAmca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
zloglasni huligani
"Horde zla" upale na trening Sarajeva i divljački pretukli Hrvata i Srbina
Svoj bijes zbog loše igre Sarajeva iskalili su tako da su pretukli dvojicu igrača Sarajeva od kojih obojica nisu Bošnjaci u ovom dominantno bošnjačkom klubu.
Naime pretučeni su Srbin Dušan Hodžić i Hrvat Ivan Jukić.
Očito smatrajući da su samo nogometaši iz reda srpskog i hrvatskog naroda krivi za izgubljenu titulu divljački su usred Ilidže pretučeni Dušan i Ivan, što ovom nasilničkom činu daje dodatnu težinu.

"Horde zla" upale na trening Sarajeva i divljački pretukli Hrvata i Srbina
Svoj bijes zbog loše igre Sarajeva iskalili su tako da su pretukli dvojicu igrača Sarajeva od kojih obojica nisu Bošnjaci u ovom dominantno bošnjačkom klubu.
Naime pretučeni su Srbin Dušan Hodžić i Hrvat Ivan Jukić.
Očito smatrajući da su samo nogometaši iz reda srpskog i hrvatskog naroda krivi za izgubljenu titulu divljački su usred Ilidže pretučeni Dušan i Ivan, što ovom nasilničkom činu daje dodatnu težinu.

Hoce ih izyebati pitanjima sta mislite o kupu i kakva je atmosfera u ekipi
NEMA NAZAD
Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 05:55
Zovnuli inspekciju u klub, radi skole fudbala koja je pravila gubitak
Oglasavaju se redom svaki clan sda koji je ikad imao veze s klubom...
A evo ko je glavni u takvoj stranci
[/quote
Ne moze se prozivati Husic za placanje igraca ispod stola a uzimati novac za clanarine u kesu bez racuna.500 polaznika skole puta 60KM to je na godisnjem nivou 360 000 KM .Kada u izvjestaju prikazes plate trenerima i rentanje terena a ne prikazes clanarine normalno je da skola fudbala posluje u minusu.
-
- Kontakt:
Ne uvlacite navijace a ni klub u politicka prepucavanja. U sve se umiješala politika ostavite bar na miru navijace. Hz nikad nisu bili politicki obojeni, ovi spinovi da su se navijaci digli na upravu radi politike su mnogo smiješni. Sabrina je ušla u te politicke igrice oko stadiona nek ona to i rijeešava, to je još jedan dobar razlog zasto treba otici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će zanimljivo danas poslije 13h, baš me zanima šta će reći.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hoce li ici u zivo pres na nekom od portala?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo timu će to bili jubilano deseto finale Kupa te će imati priliku da po sedmi put u klupskoj historiji osvoji ovo takmičenje čime bi postao apslutni rekorder bh. fudbala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nisam ja dilda mi imana, sve su krivi vaginko i celavko. J
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Anpa, bhfanatic14, bordobijeli, mma_hz, N3R3D, napoleon72 i 72 gosta.