Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
kako je planirano za play in, jel 8mi mora 7og dva puta pobijediti ili se igra samo jedna tekma?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bukvalno jedina stvar u kojoj je Enes bolji od Jusufa je zavrsavanje na obrucu. U svakoj drugoj stvari je Jusuf minimalno za 5 klasa bolji.
Da je i tom segmentu Jusuf bolji, Kanter ni ne bi bio NBA igrac jer je to jedino sto ga drzi u ligi.
Ove sezone od 305 pogodjenih suteva ima samo 3 koja su pogodjena sa dalje od 2 metra.

Vi se ovdje uhvatili njegove napadacke igre k'o da je Towns.
Cinjenica je da Nurkic igra sezonu ispod svog nivoa. A i kao takav ima samo 1.5 PPG manje od Kantera koji igra "fantasticnu" sezonu (Enes igra 3 minute vise). Valjda i to nesto govori.
Ovo je isto kao da neko pokusava omalovaziti Jamesa da bi uzdigao Thompsona jer ovaj ima bolji sut. A to sto je to jedina stvar u kojoj je taj bolji kao nema nikakve veze.
Da je i tom segmentu Jusuf bolji, Kanter ni ne bi bio NBA igrac jer je to jedino sto ga drzi u ligi.
Ove sezone od 305 pogodjenih suteva ima samo 3 koja su pogodjena sa dalje od 2 metra.

Vi se ovdje uhvatili njegove napadacke igre k'o da je Towns.
Cinjenica je da Nurkic igra sezonu ispod svog nivoa. A i kao takav ima samo 1.5 PPG manje od Kantera koji igra "fantasticnu" sezonu (Enes igra 3 minute vise). Valjda i to nesto govori.
Ovo je isto kao da neko pokusava omalovaziti Jamesa da bi uzdigao Thompsona jer ovaj ima bolji sut. A to sto je to jedina stvar u kojoj je taj bolji kao nema nikakve veze.
7 vs 8 - ko dobije ide kao 7 u PO
9 vs 10 - ko izgubi ispada
Porazeni iz 7vs8 igra protiv pobjednika iz 9vs10 i pobjednik tog meca ide kao 8 u PO.
Svaki mec se igra na terenu bolje rangirane ekipe.
Igra se sve po jedna utakmica.
Prvo Izmedju 7. i 8.i tu ko pobijedi automatski je 7., a gubitnik tog meca ima jos jednu sansu jer igra protiv pobjednika meca izmedju 9. i 10. i tu ko pobijedi ide na 8. mjesto. Silom logike gubitnik meca izmedju 9. i 10. automatski ispada.
Turnir je od 18. do 21. maja
Edit: evo i Sef je iznad napiso.
Prvo Izmedju 7. i 8.i tu ko pobijedi automatski je 7., a gubitnik tog meca ima jos jednu sansu jer igra protiv pobjednika meca izmedju 9. i 10. i tu ko pobijedi ide na 8. mjesto. Silom logike gubitnik meca izmedju 9. i 10. automatski ispada.
Turnir je od 18. do 21. maja
Edit: evo i Sef je iznad napiso.
Nice.
Napokon dobar pocetak.
Fino u oba pravca. CJ 

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 maj 2021, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
2 pokušaja,oba na obruču,čudno da ih nije promašio

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Lijepo je ovo,predobar početak utakmice
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
I saigrači ga razigravaju,lijepo za vidjeti,ne ignorišu ga više...
Trenutno bez promašaja iz igre
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
CJ 
Ovo je pravi Nurkic. Samo bez srljanja

Ovo je pravi Nurkic. Samo bez srljanja
A portland ce vcrs forsirati igru na Nurka i Kantera to je sasvim razumljivo jer ovi to tesko mogu braniti.
Samo je pitanje kako ce Netse sut sluziti
Samo je pitanje kako ce Netse sut sluziti
11 p i 3s za 1/4

1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Ubi nogama al ostali ne mogu ništa pogoditi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli