AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Šteta samo što neće uzeti keš za nosonju i Hakana, ipak se ozbiljan novac mogao zaraditi. Neka idu ako hoće, nije niko veći od kluba.
By their calculation, the Rossoneri will receive:
€15.25M (participation bonus)
€7.5M (market pool 1)
€3.4M (market pool 2)
€16.6M (historic ranking)
Evo sta ti donosi LP,a mi to nismo imali punih 7 godina
- Romagnoli13
- Kontakt:
A svaki meč pred punim San Sirom je oko 5M eura, bonusi od sponzora i sve ostalo. To je cca preko 70M, te kao viceprvaci će dobiti 20M skoro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nađi informacije koliko su Inter i Juve izgubili kroz pandemiju. Te koliko daju na plate, pa to uporedi sa Milanom. Tad ćeš shvatiti o čemu ti govorim.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 11:28Sve to sto si nabrojao ima i Inter i Juve,i Lp i tv prava i navijace,kako smo onda tu u orednosti evo pojasni nam?
Juve moze sebi Ronalda priustiti i toliko ga placati i onda pricati o tome da smo mi nesto u boljoj situaciji,a nismo u LP bili 7 je.benih godina,hajde Rom ne laprdaj vise. Daleko smo mi od nekih dobrih financijskih uslova,inace da je drugacije davno bi produzio ugovor najperspektivnijem golmanu svijeta,a ne da ti ode za dzabe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Plus od karata na domaćim tekmama u grupi od 10 do 15M. Plus svaka pobjeda je 2,7M, remi 900k.
Ako prođeš grupu još više.
Uz trenutno upravljanje finansijama i nekoliko godina aktivnog igranja LP, bit će klub u sjajnoj situaciji.
Ono što me zanima samo da li će naći dodatne sponzore i bolje iznose za postojeće (fly emirates i sl).
Ako prođeš grupu još više.
Uz trenutno upravljanje finansijama i nekoliko godina aktivnog igranja LP, bit će klub u sjajnoj situaciji.
Ono što me zanima samo da li će naći dodatne sponzore i bolje iznose za postojeće (fly emirates i sl).
- nextterrain
- Kontakt:
I bez LP su potpisali dobre sponzorske ugovore tipa sa Rock Nations, tako da ce privlaciti jos vise sponzora i naravno da ce ti sponzorski ugovori biti povecani
Ako urade dobar mercato i pojacaju se dodatno jer nam trebaju iskusni i provjereni igraci za LP. Mislim da se mozemo ustaliti u TOP4 iducih sezona i za 2-3 godine napasti Scudetto, mozda cak i LP
Ako urade dobar mercato i pojacaju se dodatno jer nam trebaju iskusni i provjereni igraci za LP. Mislim da se mozemo ustaliti u TOP4 iducih sezona i za 2-3 godine napasti Scudetto, mozda cak i LP
- Romagnoli13
- Kontakt:
Puma ima fleksibilan ugovor sa Milanom, LPa znači i dodatnih par miliona.
Maldini je rekao već prije par mjeseci, da Milan treba najmanje 2-3 godine elitnog fudbala, da bi bili u stanju stati sa najbogatijim.
Maldini je rekao već prije par mjeseci, da Milan treba najmanje 2-3 godine elitnog fudbala, da bi bili u stanju stati sa najbogatijim.
Sto se donarume tice, ne mora znaciti uopste da ce mu na iducoj destinaciji presudna biti plata.
Ja nekako smatram da je plata samo izgovor njegov da napusti milan. Da on ima 15 miliona trazio bi 17, pa 20 i tako sve.
To je samo izgovor da bi otisao iz milana. Svjesni smo da milan igracki ne moze napasti titulu lige prvaka, a on vrlo moguce masta i o tome. Ipak je solidan golman i svako bi to volio imati u svom cv-u.
Sto se tice klubova, mislim da on nema nista odredjeno jer svake godine pokusava otici, pa tek kad bude to realnost, razmisljat ce o ponudama.
Ono kako ja sada vidim trenutno stanje jeste da u Italiji ima prostora samo u interu.
Juve nije mnogo golova primio ove sezone. Tako da bi nekako glupo bilo poljaka otjerati i dovesti donarumu. Mada postoje i tu neke teoretske mogucnosti.
Od ostalih ekipa, samo parizani su realna opcija iako imaju navasa. Nije njima nikad problem dati dodatne pare.
Bayern bi mogao takodjer pokusati ga dovesti ako se odluci odreci plate velike. Neuer vec ima 35 godina a nisam siguran koliko ce ga nubel moci zamijeniti.
S tim sto bi morali prvo nagovoriti neuera da se oprosti, inace bi imali velike probleme u njemackoj, jer je on njihov zaštitni znak. Ni ter stegen ga nije mogao skinuti sa prvog mjesta u reprezentaciji kada je bio u zenitu karijere.
Ja nekako smatram da je plata samo izgovor njegov da napusti milan. Da on ima 15 miliona trazio bi 17, pa 20 i tako sve.
To je samo izgovor da bi otisao iz milana. Svjesni smo da milan igracki ne moze napasti titulu lige prvaka, a on vrlo moguce masta i o tome. Ipak je solidan golman i svako bi to volio imati u svom cv-u.
Sto se tice klubova, mislim da on nema nista odredjeno jer svake godine pokusava otici, pa tek kad bude to realnost, razmisljat ce o ponudama.
Ono kako ja sada vidim trenutno stanje jeste da u Italiji ima prostora samo u interu.
Juve nije mnogo golova primio ove sezone. Tako da bi nekako glupo bilo poljaka otjerati i dovesti donarumu. Mada postoje i tu neke teoretske mogucnosti.
Od ostalih ekipa, samo parizani su realna opcija iako imaju navasa. Nije njima nikad problem dati dodatne pare.
Bayern bi mogao takodjer pokusati ga dovesti ako se odluci odreci plate velike. Neuer vec ima 35 godina a nisam siguran koliko ce ga nubel moci zamijeniti.
S tim sto bi morali prvo nagovoriti neuera da se oprosti, inace bi imali velike probleme u njemackoj, jer je on njihov zaštitni znak. Ni ter stegen ga nije mogao skinuti sa prvog mjesta u reprezentaciji kada je bio u zenitu karijere.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bez obzira što je menadžment glavni krivac što smo se doveli u ovakvu situaciju sa Donarumom i Hakanom, sviđa mi se način kako su reagovali na kraju. Svi su pisali kako Dollar boy čeka da vidi hoće li Milan izboriti LP pa tek onda možda produžiti ugovor. Vjerovatno je i on sam to pominjao Maldiniju kao izgovor za nepotpisivanje ugovora. Da je to sve bila istina logično bi bilo da je odmah nakon utakmice sa Atalantom nazvao Maldinija i rekao ostajem. To je pretpostavljam bio signal Maldiniju koji se nije htio upuštati u dalje natezanje sa Railom već poduzeo konkretne korake i na tome KAPA DO PODA!
DeeWa - a šta je to garant za osvajanje lige prvaka? Imao je i Bufon tu namjeru pa znamo kako se završilo. Donnaruma je nezahvalni klinac i jedva čekam da ga se riješimo. Koliko mi je drago što smo se napokon vratil u LP haman da bi mi bilo draže da on ode iz kluba.
DeeWa - a šta je to garant za osvajanje lige prvaka? Imao je i Bufon tu namjeru pa znamo kako se završilo. Donnaruma je nezahvalni klinac i jedva čekam da ga se riješimo. Koliko mi je drago što smo se napokon vratil u LP haman da bi mi bilo draže da on ode iz kluba.
Il Club più titolato al mondo!
Ma ne smeta meni čak ni što hoće da ide ni to što nema mrvu zahvalnosti prema klubu koji ga je stvorio, već što godinama priča kako voli klub, ljubi grb, priča kako još dugo želi ostati... i onda dođe prelazni rok, a ovaj te posere sa svim svojim nerealnim zahtjevima. Te daj ogromnu platu, de daj mi dovedi buraza, te daj isplati agenta. Pa dobro druže, ko je tu lud?
Ok, jesi generacijski talent i zaslužuješ imati dobar ugovor, ali ovo što on traži je čisti bezobrazluk. Nije ti njemu nikakva karijera i LŠ u glavi, njega lova pokreće, a uz sve to je i Raiolina kujica kojoj se očigledno ne smije suprostaviti. Vjeruj mi da bi on itekako ostao u Milanu da su mu ispunili prohtjeve.
I ja imam osjećaj kako je ovo Maldini odigrao iza njihovih leđa i da je Donaruma ustvari htio ostati, ali ih je Maldini nadigrao. Ekspresno se doveo golman, a ti se druže sad pakuj, htio to ili ne.
Ok, jesi generacijski talent i zaslužuješ imati dobar ugovor, ali ovo što on traži je čisti bezobrazluk. Nije ti njemu nikakva karijera i LŠ u glavi, njega lova pokreće, a uz sve to je i Raiolina kujica kojoj se očigledno ne smije suprostaviti. Vjeruj mi da bi on itekako ostao u Milanu da su mu ispunili prohtjeve.
I ja imam osjećaj kako je ovo Maldini odigrao iza njihovih leđa i da je Donaruma ustvari htio ostati, ali ih je Maldini nadigrao. Ekspresno se doveo golman, a ti se druže sad pakuj, htio to ili ne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa dobro dat će šeik koliko trazi bez ikakvih problema. Milan u tom aspektu ne moze parirati Cityu jer da može Donnarumma ne bi isao iz kluba.
Zadnja izmjena: meepo, dana/u 25 maj 2021, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nope. Donnarumma je u meču protiv Atalante priznao saigračima da mu je zadnji meč. Zbog toga je Maldini odlučio expresno da zavrsi ovo oko golmana.
-
celikmilan
- Kontakt:
Kako bi bilo da probamo dovesti Aouara iz Lyona?
Tesko da će ga Lyon pustit ispod 50 miliona.
Spominju se Miki, Ilicic, spominjao se do prije par mjeseci Zaccagnia. Igrači tipa De Paul,Aour i sve to preko 40 miliona tesko da će doći.
-
celikmilan
- Kontakt:
Uh kako bi volio Leon Baileya iz Leverkusena na desnom krilu
Ma sta expresno reagovao,pa za Magiana je Romano pisao ima vise od mjesec dana da je zavrsena stvar i da dolazi u Milan,vec tad je napisao i da je transfer vrijedan 15mil.
Znaci svi u klubu vec odavno znaju da nece produzuti ugovor sa njim.
Magian je odlican golman. Uz dobre defanzivce golman ce biti najmanji problem.
@muxa
Mokri snovi
Milan jest vec imao neki dogovor ali cim su saznali za Donnaruminu odluku odlučili su da ne odugvlače da se ne bi desila kakva komplikacija s Majkom.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:00Ma sta expresno reagovao,pa za Magiana je Romano pisao ima vise od mjesec dana da je zavrsena stvar i da dolazi u Milan,vec tad je napisao i da je transfer vrijedan 15mil.
Ma dobro svi su pisali o tome ali je većina mislila da je to plan B ako ne izborimo LP jer se to navodilo kao jedan od glavnih razloga zašto Dollarboy odugovlači.
Nagadjanja medija da je bio plan B,ocigledno je da je to bio plan A 
A vjerovatno je isti scenario i sa Hakanom,vrlo vjerovatno da ce i tu biti neka objava uskoro,tipa De Paul. Juce je Hakan izjavio za Turske medije da jos nije donjeo odluku da li ce produziti ugovor.
A vjerovatno je isti scenario i sa Hakanom,vrlo vjerovatno da ce i tu biti neka objava uskoro,tipa De Paul. Juce je Hakan izjavio za Turske medije da jos nije donjeo odluku da li ce produziti ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.