Yebo te stadion ako će ostati u ovakvom stanju. Mogli smo ga i prije 30 godina dobiti na korištenje. Uzimao ga je i Borac od grada pa ga vraćao jer je puno veća obaveza održavati ga nego plaćati najam. Čelik je stadion vratio gradu. Prestanite spinovati trolovi jedni. Nije fora u dobivanju stadiona nego u njegovoj adaptaciji i rekonstrukciji.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:39Malo si gluh izgleda, pa si slabo nacuoOsmaDolazi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:16Suština cijele ove borbe je napisana u ovom postu. Namirisali su mnogi novce i tu bi da ulete i zamjerila se Sabrina sa Mandicem i Nasom Strankom Stranci Dem. Akcije i ovi će napadati svim silama. Načuo sam da je baš aktivna politički iza sjene. I nije problem ni u tome ako se to iskoristi na jedan dobar i povoljan nacin za klub a ne za pojedince(ala Dino Selimovic i BBI banka)...Beton je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:06
Tri su struje. Prva je ova politički aktivna koju očigledno boli qrac za klub i tu je da ostvari Sabrinine i Srđanove političke ambicije. Druga su ovi navijači okupljeni oko mahale koji bi u klub vraćali već dokazane uništivače kluba da nastave sa uništavanjem i treća je ova treća, normalna koju boli qrac i za Sabrinom, Mandićem, Ajnadžićem, Švrakićem, Rundom i koja bi da klub funkcioniše što je najbolje moguće bez uplitanja politike i miješanja mahale.
Sda-ovci napadaju, ali radi svojih afera da se malo skrene paznja i da se odbije povjerenje u covjeka koji je urucio stadion koji nije slago kao djeneral....jbg izbori su iza ugla...
A ne znam da je iko od drugih ili trenutne vlade ks nesto objavljivao ili pisao budalastine , jedino sto imamo jesu pregovori u opcini ilidza za Kamp....i to ide svojim tokom bez slikanja i objava u korist licne promocije ili pompeznih najava i slihtanja...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva mrznja bahahha pa pogledaj sta ljufi pisu, vrijedjauu i ti meni to napises. Nek ide zena nije problem, samo nek raja zna da su i njoj iza ledja radili i to je to.kengur je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:40Pokusavas biti inteligentan a nisi, samo ti je ostala ona tvoja mrznja da te izjeda.feniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:33Hajde Sabrina reci kako je Rumeni izigro i tebe i nama jer prije auta je Nam bio upoznat i dozvolio sve to.
Horde zla to dobro znaju, objasnjeno im je.
Reci kako je Emir direktno s Namom pregovarao oko nekih igraca i od njega direktno trazio da se plate povecaju.
Samo nek sve kaze kako jest da de i raja malo sjebe i smiri
Nam je od Sabre dobio prijedlog i za auta i da treba odredjena svota za igrace (koja je odobrena u budjetu). Nam niti zna niti zeli da zna za konkretna imena igraca. On je postavio Sabru da kontrolise i Hadziju i Rumenog i kontrakte koje potpisuje (i ona je navodno pravnik). Da li on treba da vodi racuna ima li WC papira ? Ona je odgovorna za to.
Opet kakva mrznja, prema kome ???? Bezveze ti ovo sto si napisao za to Bgmi a imo si priliku da to napises barem 30x prije nego mene raji kad su stvarno vrijedjali i nju i Vinka i sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Volio bi da kaze al ovim ne mozes to objasniti, samo ce reci da laze i nastaviti dalje...intelekt tih ljudi to ne poima, oni kontaju ona krije njegov broj od ljudi, ko da nisu svi odavno u regularnim kontaktu s covjekomfeniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:33Hajde Sabrina reci kako je Rumeni izigro i tebe i nama jer prije auta je Nam bio upoznat i dozvolio sve to.
Reci kako je Emir direktno s Namom pregovarao oko nekih igraca i od njega direktno trazio da se plate povecaju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sabrina isplatila 7.5 m km na plate a prihodi 5.1 m. Kao eto to NAM sad tek sazno.. a covjek svake godine odredi budzet, isto kao i tan, i kao svaki dobro stojeci biznis. To sto nismo osvoili titulu zato ce neko odgovarat, a TAN NAM ako nisu ustanju trosit 1.5-2 m € na klub GODISNJE. Klub koji je igrao play off le prije 10
Mjeseci onda ne razumijem sto su dolazili i ulazili u fudbal. Jer fudbal je skup biznis al i dobra masina za reklamiranje..
Nijedan vlasnik nogometnog kluba (bar koliko ja znam) nike u plusu sa klubom rijetki su i oni koji zarade kad ga i prodaju.
Mjeseci onda ne razumijem sto su dolazili i ulazili u fudbal. Jer fudbal je skup biznis al i dobra masina za reklamiranje..
Nijedan vlasnik nogometnog kluba (bar koliko ja znam) nike u plusu sa klubom rijetki su i oni koji zarade kad ga i prodaju.
Pa prvo ga moras dobiti da bi ga mogao sredjivati, nismo mi nista mogli jer da smo mogli uzeli bi ga naravno...Beton je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:43
Yebo te stadion ako će ostati u ovakvom stanju. Mogli smo ga i prije 30 godina dobiti na korištenje. Uzimao ga je i Borac od grada pa ga vraćao jer je puno veća obaveza održavati ga nego plaćati najam. Čelik je stadion vratio gradu. Prestanite spinovati trolovi jedni. Nije fora u dobivanju stadiona nego u njegovoj adaptaciji i rekonstrukciji.
Fora je u oboje i treba se pamtiti ko je lagao a ko nije, jako bitno, kao i ko laze za diplome, ko laze da se borio itd. Generalno lazovi su losi ljudi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zamisli da PSG na plusezoni proda Neymara i Mbappea a dovede za zamjenu PrevljakaBegizSarajeva je napisao/la: ↑25 maj 2021, 11:36Ne idemo.Amca007 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:36Za 6 godina smo osvojili 3 titule prvaka i kup, a prije toga za 70 godina 4 titule. Imamo svoje terene, akademiju, stadion, klub nije u dugovima. Zar pametnom nije dovoljno ovo. Ko moze ove rezultate pogazit, pa samo dusmani koji su imali interesa u klubu, a vise nemaju. Pa jeli vi mislite da moze jednom Svrakicu biti drago sto vise nema para iz kluba, a nekad je vadio lopatom. Sto ne moze svoga sina ubaciti da bude nesto u klubu.
Hajde budite iskreni jednom svi, jeli bolje u klubu sad ili kad je klub vodio Celo, mahala, Blekici qrci palci. Mi idemo ka evropskom nivou. Pa PSG ima milijarde, pa izgube titulu i nista ne osvoje. Mi jesmo krivi sigurno sto smo na ovaj nacin izgubili titiulu, ali vjerujte mi da je ona izgubljena kako zbog Srpskih neprijatelja, tako i zbog ovih nasih Mladih Muslimana, cije je Sarajevo od Carsije do Marijin Dvora.
Nikad necu biti protiv trenutne uprave, sve dok budu imali rezultate, a hvala Bogu imaju ih na pretek zadnjih 10 godina. A sta ce tek biti za narednih 10...
Ps Prodati 2 najbolja igrača i ne iznaći koliko-toliko adekvatne zamjene da se ne prospe prednost od 13 bodova (halo ba, 13 bodova?!) ne može opravdati nikakav primjer PSG niti bilo šta drugo. Jednostavno, neko mora odgovarati za to i snositi posljedice.
Nismo ništa više od jednog Zrinjskog, i to treba prihvatiti, a ne kofrčiti se bez pokrića.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima li ko link za konferenciju 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da ti crtam ne vrijedi. Obična si botina koja ne vidi dalje od nosa.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:49Pa prvo ga moras dobiti da bi ga mogao sredjivati, nismo mi nista mogli jer da smo mogli uzeli bi ga naravno...Beton je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:43
Yebo te stadion ako će ostati u ovakvom stanju. Mogli smo ga i prije 30 godina dobiti na korištenje. Uzimao ga je i Borac od grada pa ga vraćao jer je puno veća obaveza održavati ga nego plaćati najam. Čelik je stadion vratio gradu. Prestanite spinovati trolovi jedni. Nije fora u dobivanju stadiona nego u njegovoj adaptaciji i rekonstrukciji.
Fora je u oboje i treba se pamtiti ko je lagao a ko nije, jako bitno, kao i ko laze za diplome, ko laze da se borio itd. Generalno lazovi su losi ljudi
feniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:33Hajde Sabrina reci kako je Rumeni izigro i tebe i nama jer prije auta je Nam bio upoznat i dozvolio sve to.
Da se i s tobom slozim ovaj put, i ne samo to nego sve nek kaze iavno kako jest pa kud puklo da puklo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
I ja tebi isto - eto uzeli stadion da ga ostavimo ovakvog ima li jos koji biser?
Fali mi te logike sda i njihovog patriotizma i sposobnosti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fera ne briši postove, sve si pobrkao hahaha
Banuj se Fera 

Fali tebi mozga. To što si uzeo stadion ne znači da ćeš ulagati u njega. Sve ovo djeluje kao dobra mantra za prikupljanje političkih poena.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Chony533, Google Adsense [Bot], senad82 i 43 gosta.