https://www.youtube.com/channel/UCL2Gkv ... tixShodrrA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Konferencija je trebaal početi u 13 sati, ali će kasniti desetak minuta.
Da ti nisi general i on tvrdi da je sve oko stadiona politika. Njega jadnicka pometose glasovima, a imao je dobre namjere on i Svrakic da nam sve u klubu procvjeta.
Ma jasta, a maloprije je bila posvadjana sa svim strankama a sad vec skuplja poene investicijama Nama
Slabo citas ili imas slabu moc razumjevanja onog sto procitas. Fulio si poentu u prvoj recenici dalje nisam ni citao. Ne zamaraj se mene nikad neces spustiti na svoj nivo.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:24Cuj pricice od spinmakera dize Nam sidro? Smijesno. Daj pare pa ces uci, ko dize sidro od 20 miliona i obaveze da ulozi jos 10 ono eto odo ja eto vam ovo dzabe....to su vlazni snovi pljuve pljuvica i raje...ne ide to bas tako sanjari...niti ce ikad ici...svi potezi covjeka su odlicni i za boljitak kluba, od stadiona, akademije, kampa, itd. kadra koji se zaposljava...sad bi neki pljuvo pljuvic da se uliva bez da da markice, pa zakasnili ste hashimagici loma, ali eno vam kone i ostali pa se laktajte....fera je napisao/la: ↑25 maj 2021, 11:59Kako svako okrece pricu kako njemu odgovara...
Eto hajd da krenemo od cinjenice da je Nam investitor i da on donosi odluke. Znaci sad s jedne strane je prica ako su Namu dobri Sabrina i ostali ko smo mi da ih tjeramo ali bi po prici tih istih ljudi Nam dozvolio ulazak u klub laznim legendama i klosarima kao runda, svrakic itd. Toliko nelogicna i glupa prica tacno smisljena da zamaze oci onim lakovjernim.
I generalno te izjave tipa dok Namu ogovaraju neka ih u klubu zvuce kao da vas boli neka stvar za klub...eto recimo Nam hoce da digne sidro na kraju ove godine i svejedno mu je sta ce biti narednih 6 mjeseci a bosnji glavni argument ako su njemu dobri i meni su. Treba razmisljati svojom glavom i imati svoje misljenje a nazalost mnogi ovdje su dozvolili da im neko nametne sta ce razmisljati... Jedni bi da tjeraju sve drugi pustili mozak na ispasu kontaju Nam daje pare boli me briga za sve...
Nikad fudbal nece biti samo biznis, pogledati samo engleske klubove i super ligu, svi u privatnom vlasnistvu i sve i jedan popustili i povukli se zbog pritiska navijaca...nisu ni tamo svi navijaci akademski građani nego tu ima ljudi iz svih slojeva drustva ali se ne gleda na njih kao na obicne narkomane i huligane nego postoji određeno postovanje s obje strane a kod nas je suprotno svi u upravi su lopovi a svi navijaci su narkomani i taj odnos traje vec jako dugo...
Ne zvuci to nista, covjek se dokazao svojim djelima, stoga i stavio repa gdje su drugi rijeci...zbog toga i jeste glavni, naravno da dok su dobri njemu dobri su i meni a zasto pa jer covjek svoje pare daje, to je vijetnamski novac, on odobrava sve, dakle frka nije jer mi gubimo novac nego jer neko drugi ne moze da dira to a ovi mogu, to je problem od pocetka, to su fb postovi, kme, skola fudbala kme, ima nasih strucnjaka kme, zasto nema mog igraca kme, mi smo legende kme, vrlo je jasna situacija...
Fudbal je biznis odavno, a ti si naivcina ako jos nisi skontao da su se ti klubovi povukli ne zbog osjecanja navijaca, nego zarade na otvorenju lige posjetom tih likova, da ne bi bilo nekog bojkota ili pada kupovine sezonskih tobe jarabi....to kod nas ne igra ulogu jer nas ima 900 navijaca ostalo su pljuvacici....
Isto bih tvrdio za tebe ali mnogo uspjesnije, debatiras i dalje o cinjenicnom stanju fudbal=biznis nema tu sbb-kbb, i sasvim je glupo nagadjati o nekom povlacenju kada neko postavlja temelje necega(akademija) i ulaze u dugorocne(45g) projekte...dakle samim spominjanjem te nebuloze vintas pricu na svoj mlin...
Imamo sutra bitnu utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, mosarajvosa83 i 52 gosta.