Naježio sam se kolika je zmija.
Svi su drugi krivi, ja se nisam slagala, ja sam upozoravala, oni koji su krivi više nisu tu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Naježio sam se kolika je zmija.
Jasno kao dan, al' i pored toga je Hadzic krao i šakom i kapom kao i ostatak ekipe koju gledaš trenutno!
Taj radElCartel11 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 13:58Haj sve to al kone se nasladjuju a kod njih situacija duplo gora. Nigdje konferencije, navijači sute sve im izgleda dobro![]()
Ako mu nisu stavili klauzulu da ne smije pricati sa medijima dok mu isplacuju odstetuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:06Nadam se da će sportsport uraditi podcat sa Emirom Hadžićem.
Ma da Borac treba ovoj ligi kad se bori za opstamak,ispadne nekad i da bude tu za popravljanje rezultata.Ne daj boze da bude u sredini tabele ili da se bori za evropu a titula pa to treba po kratkom postupku!! Cuj da jedan Borac uzme zagarantovano pravo na titulu i izlazak z Evropu Zelji Sarajevu i kompaniji kad oni na to imaju apsolutno pravo. De ne kakite vise znam da vas boli sto smo sampioni i sto vi nste ali sta nas boli kita sto vas boli. Prihvatite da i Borac nekad moze biti sampion i zivot ce vam bit laksi automatskifeniksptica je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:46Borac je dobra ekipa, uvijek su dobre utkamice bile s njima. Steta sto se ovo desava al prije ove sezone Borac je trebao ovoj ligi.
Čiji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.