FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
KAKAV CIRKUS PRIKRIVAJU STA SE DESILO JUCER NA TRENINGU, PRVI DUPOVAC ODMAHUJE GLAVOM KRSTI DA SUTI.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Joj kakvim debilima je klub pao u ruke 

Zasto su dolazili Kovacevic i Dupovac, momci sjedili sat vremena slusali vase gluposti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlična pitanja, nisam ovo očekivao. Svaka im čast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 19BordoBijeli46
Đaba pitanja kad nemaju konkretni odgovori.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Sta sutra ocekivati od kupa.
Ne bih bilo lose ga uzeti, bar neka utjeha da smo najtreofejni klub u drzavi.
Ne bih bilo lose ga uzeti, bar neka utjeha da smo najtreofejni klub u drzavi.
Nema veze na kojem jeziku priča i kojim akcentom. Ona ne razumije materiju, mulja i neće da priča konkretno.Arnelv52 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:03Ona tečno priča engleski jezik a ko i svako ko priča strani jezik (za nju je to bosanski) ima malu ručnu i mora uvijek razmišljati da li će pravilno reći ili ne. I ono što ona radi je da engleske rečenice iz glave i engleske formulacije prevodi u bosanski i tako priča.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zato i nisu bili otvoreni prema javnosti, sav njihov nerad i nesposobnost bi dosla do izrazaja kao na ovoj press konf.
Uzas kakvi debili sjede u klubu, katastrofa
Uzas kakvi debili sjede u klubu, katastrofa
Vi bi najradije da znate ko se s kim tušira u svlačionici, e pa neka ne znate, mahalci što dalje od kluba to bolje! Trebamo podržati igrače za sutrašnji meč, titula je otišla, ali još jedan trofej dosta bitan je u igri!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ovo sam baš želio da vidim od njega. Čovjek uspjeh mjeri trofejima , na upravi je zadatak da napravi sistem kojim će doći do istih.Zoran28 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 13:39MortemHz je napisao/la: ↑25 maj 2021, 13:29"Dragi navijači Sarajeva. U ime kluba želim da kažem nešto svim navijačima. Izgubili smo titulu ove sezone i imamo veoma važan meč sutra u finalu Kupa. Prvo želim da kažem da mi je žao što nisam došao već više od godinu dana zbog situacije oko korone. Nisam bio uključen u donošenje nekih važnih odluka i neke od njih su bile pogrešne. To je moja krivica".
"Dobio sam informaciju da su navijači ljuti i da su došli u Trneing centar i napali igrače. Tužan sam zbog toga. U BiH sam došao zbog fudbala i želim da napravim vezu između Vijetnama i BiH. Zbog korone ne možemo to da ostvarimo kako želimo".
"Ove godine nismo šampioni, završili smo drugi i imamo sutra finale Kupa. Fokusirani smo na taj meč, dat ćemo najbolje što možemo i želimo dati sve najbolje za klub. Samo dvije godine sam tu i imamo dvije titule i jadan trofej Kupa. Molim vas pustite da fudbal bude pravi fudbal s fair-playjom. Danas sam tu da kažem da sve one greške su se dešavale je moja krivica. Molim vas pustite da se fudbal igra normalno i bez napada na igrače. Uvijek ste bili uz klub i nastavite tako. Hvala vam".
KRAJ RASPRAVE
![]()
Boli me briga trenutno hoćemo li završiti u play off-u ili u trećem pretkolu bilo čega.
Hoću da se moje Sarajevo svake godine bori za duplu krunu do zadnjeg trena. Nadam se samo da ćemo okupiti sposobne ljude koji će znati lobirati za klub i raditi u njegovom interesu.
Kome se ne sviđa ima i drugih sarajevskih klubova, ili Real, Bayern , PSG...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 25 maj 2021, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- AngelDiMaria
- Kontakt:
tako je damireeee
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koji dio?bodi123 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:10Nema veze na kojem jeziku priča i kojim akcentom. Ona ne razumije materiju, mulja i neće da priča konkretno.Arnelv52 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:03Ona tečno priča engleski jezik a ko i svako ko priča strani jezik (za nju je to bosanski) ima malu ručnu i mora uvijek razmišljati da li će pravilno reći ili ne. I ono što ona radi je da engleske rečenice iz glave i engleske formulacije prevodi u bosanski i tako priča.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Damir Kasum mi je ovdje najbolji. Sabrina onako, iskreno ocekivao sam vise price od nje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pitanja su odlicna!! Ocekivao sam ovo od nekih novinara, ali izgleda da su svi na vrhunskom nivou, novinari, za razliku od UO i Sabrine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- forza_juve
- Kontakt:
U biti za izgubljenu titulu krivi Hadzija i Vinko, smatrali su da je ovaj tim dovoljan da se osvoji titula sa prednošću koju smo imali.
Smatrali su prodaja Tatar i Rahmana se neće osjetiti ali su se zayebali.
Vidi se da je kod Tana bilo odgovornije sve i da je Sabra bila glavna a ovdje svako svoj reon imao
Smatrali su prodaja Tatar i Rahmana se neće osjetiti ali su se zayebali.
Vidi se da je kod Tana bilo odgovornije sve i da je Sabra bila glavna a ovdje svako svoj reon imao
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
NISTA KONKRETNO NISU ODGOVORILI
Šta bi trebao značiti restart ovdje:
1. Mijenjati kompletnu menadžersku strukturu
2. Mijenjati sistem
3. Mijenjati sistem i menadžersku strukturu
1. Mijenjati kompletnu menadžersku strukturu
2. Mijenjati sistem
3. Mijenjati sistem i menadžersku strukturu
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, bhfanatic14, boki86, Bordo10, crnehorde, Google Adsense [Bot], N3R3D, SineTalexy, TETRAPAK i 82 gosta.