FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eo kazu nemamo predstavnika u savezu, NIKAKAV UTICAJ NEMAMO !
Sarajevo ljubavi moja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako je Nam odbio ostavku Sabrine ocito je i on neke greske pravio pa dozvolio sve i svasta ili je mozda on sam rekao, da nam ne trebaju pojacanja na zimu, da cemo lako uzeti titulu.
Jer preuzeo je svu krivicu na sebe. Sad jel to stvarno sto je sam učestvovao u svemu ili radi reda, da skine teret sa ovih ovdje vidjecemo.
Ali mislim, da bi ovo sve sto se sad desava moglo donijeti bolje sutra. Svjesni su svi, da su zakazali. Sad se moraju dobro iscupati iz ovog a nece biti lako.
Jer preuzeo je svu krivicu na sebe. Sad jel to stvarno sto je sam učestvovao u svemu ili radi reda, da skine teret sa ovih ovdje vidjecemo.
Ali mislim, da bi ovo sve sto se sad desava moglo donijeti bolje sutra. Svjesni su svi, da su zakazali. Sad se moraju dobro iscupati iz ovog a nece biti lako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sve što je rekla je čisto šupljiranje i svaljivanje na druge.Arnelv52 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:11Koji dio?bodi123 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:10Nema veze na kojem jeziku priča i kojim akcentom. Ona ne razumije materiju, mulja i neće da priča konkretno.Arnelv52 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:03
Ona tečno priča engleski jezik a ko i svako ko priča strani jezik (za nju je to bosanski) ima malu ručnu i mora uvijek razmišljati da li će pravilno reći ili ne. I ono što ona radi je da engleske rečenice iz glave i engleske formulacije prevodi u bosanski i tako priča.
Pita je čovjek ko je kriv za neuspjeh, kaže sportski koordinator, kaže lik kako je kriv ako nije bilo para za pojačanja... ona ušuti pa prebaci lopticu na Nam-a. Ništa nije tačno rekla.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sad je kriv i Nogometni savez sto se nisu javili klubu, kao sto se ni klub nije javio navijacima i medijima...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to manje više svi znamo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa realno ako su u klubu jasno definirana prava i obaveze uposlenika, ne vidim kako je Sabra kriva za rezultate na terenu, ona se bavi platama, organizacijama, budžetom, projektima. SD igračima, transferima a trener igrom ekipe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
nevjerovatno, ali pored čitave sramote dok slušam ovu kako priča nije mi dobro
NEMA NAZAD
Ono najbitnije za svaku firmu ili klub. Bez toga nema ovo drugo
Pa kriv je ispao, rekao je to i Kasum. Zvali su ga na razgovor i pitali sta je problem, on je rekao ma atmosfera, raspolozenje bla bla, a ustvari nije dobro postupio još na ljeto kada se znalo da ce na zimu otici Rahman i Tatar.
Zato je dobio otkaz, nije imao konkretna rjesenja na ljeto, a zima je svakako prekratka, tj prelazni rok kako je Sabina i objasnila.
Po meni korektna, vidi se da odg iskreno, samo sto slabije prica bosanski, sta hoces jbt pa dala je bila i ostavku a ostavio je Nam.
Licno ja nju ne vidim ko krivca, prije bih rekao Nam koji je pricao i koji se konsultirao sa svakom buhom u klubu ukratko.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo vas vise jezik i kako žena priča. Koji futavci Boze dragi.
Oni znaju samo bosanski i naslo se pametovati za druge.
Oni znaju samo bosanski i naslo se pametovati za druge.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I bas me zanima sta ce 'jahin' decko aka @zip reci na Sabrinino pojasnjenje kupovine auta,fino se ogradila od njega i ona. A zipko ga ovdje zivotom branio i vrijedao i napadao forumase koji su to u startu kritikovali.
Šta treba da kaže? Mene da je pitao ja bih rekao nije niko.
Kazala je sportski direktor. Imenom i prezimenom. Sportski kordinator je imao svoj budžet i direktno sa Namom radio. To su i Damir i ona objasnili.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
po meni ljudi su iznijeli sve što se imalo iznijeti, ali problem nekih je što žele suprotno i žele da je lošije. Mi da nemamo Nama, bili bi gori od plavaca ...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nasao igrace, ali klub nije obezbjedio novac. Vise puta su to rekli, i UO i Sabrina, sto direktno, sto indirektno.Arnelv52 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Šta treba da kaže? Mene da je pitao ja bih rekao nije niko.
Kazala je sportski direktor. Imenom i prezimenom. Sportski kordinator je imao svoj budžet i direktno sa Namom radio. To su i Damir i ona objasnili.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ok je i to ako će se ozbiljno pristupiti tome.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
I Real je žrtvovao prvu ekipu kako bi rekonstruisao stadion.
Na kraju to se i radi da bi profitirao prvi tim.
Al ako se radi...
Koševo Zapad
- forza_juve
- Kontakt:
Rekao je Nam da ga ne interesuju titule ako će se ići u minus, proizvodnja igrača i prodaja. Jedino tako može namiriti svoje uloženo a Evropa ne bi trebala dolaziti u pitanje i onda imaš dodatna primanjaMaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nova info za mene je da se trenerima u ugovoru nalagalo 10 000 minuta za mlade igrace. I ni Husref ni Vinko to nisu ispostovali. Zbog cega i zasto se to u startu nije presjeklo, ostade mi nejasnoShategabri je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:28Pa ok je i to ako će se ozbiljno pristupiti tome.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:26Znači prvi tim tek na trecem mjestu po listi prioriteta. Ispred su kao akademija i stadion.
I Real je žrtvovao prvu ekipu kako bi rekonstruisao stadion.
Na kraju to se i radi da bi profitirao prvi tim.
Al ako se radi...
Trenutno korisnika/ca: adoado, Ahrefs [Bot], Antikloc, belosevic23, Bordo10, Burberry46, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasDolacMalta, N3R3D, napoleon72, propoklopac, rimljanin90, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Serha, zagorski i 98 gostiju.