stoko nepismenarobertkosar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:52Hajde sad HZ mjenjajte Nama!!!!! Vadite pare iz sehare i sa privrednicima i laznim legendama odkupite klub.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Morat ces ti opet u skolu, uniformisani druze. Uvijek kada pomislim da policajci nisu glupi, sjetim se tebe i demantujem sam sebe.90minut je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:53stoko nepismenarobertkosar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:52Hajde sad HZ mjenjajte Nama!!!!! Vadite pare iz sehare i sa privrednicima i laznim legendama odkupite klub.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta, ja prvi kontao da će biti solidan. Vidim stalno u prvih 11 u Radničkom, bolju statistiku od Stanojevića a još je i počeo 2-3 utakmice dobro kod nas ali..forgempp je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:52**** li mu familiju od do.MortemHz je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:51Super, samo nek' ide telefeniksptica je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:46Ma Pejovicu ces morat isplatit, sumnjam da ce on ista oprostit
Nema od srbijanskih polovnjaka nista. Stanojevic je bio 1 od 10 000.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nacrtaj im Sabrinaaaa....
- feniksptica
- Kontakt:
Ja vec poceo pisat parole protiv Nama, samo zajebano im ono njihovo pismo.. izgidoh
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- robertkosar
- Kontakt:
Eto nek si ti pismen krezavi narkomancicu! Idi Elviru Svrakicu nek ti da 20 maraka za pusu majmune90minut je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:53stoko nepismenarobertkosar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:52Hajde sad HZ mjenjajte Nama!!!!! Vadite pare iz sehare i sa privrednicima i laznim legendama odkupite klub.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
ne treba dopustit da pejović bez ikakvih posljedica tek tako ode iz kluba, a naštetio nam koliko i marinović.
Čitava presica u fazonu trebamo svi preuzeti odgovornost itd itd a dok oni preuzimaju neke odgovornosti mi ostasmo bez par miliona eura.
uprava napolje
Čitava presica u fazonu trebamo svi preuzeti odgovornost itd itd a dok oni preuzimaju neke odgovornosti mi ostasmo bez par miliona eura.
uprava napolje
NEMA NAZAD
Ima nas dobrih, ima nas glupih
Više ovih drugih
Više ovih drugih
-
- Kontakt:
ali čuj dala je ostavku
,ozbiljni ljudi kada dodje do toga daju neopozivu ostavku,da ne pričam o tome da kada ti se ne poklapa vizija sa investitorom da odmah kupiš prnje ako imaš mrvu integriteta,pa nisi kasirka
VVVBK

VVVBK
- feniksptica
- Kontakt:
Jako bitan dio u svemu ovome je kad je bilo govora u izborima u Savezu i da niko nas nije prosao da zastiti nase interese. Ne mogu da vjerujem da nismo mogli nikoga ponudit
Dalje, dalo se Hadziji 1000% povjerenje da sezonu igrackim kadrom privede kraju. Dakle na njemu je bilo jesu l igraci kvalitetni i je l trner dobar za to. Njega treba krivicno goniti za to
Dalje, dalo se Hadziji 1000% povjerenje da sezonu igrackim kadrom privede kraju. Dakle na njemu je bilo jesu l igraci kvalitetni i je l trner dobar za to. Njega treba krivicno goniti za to
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 25 maj 2021, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi jel još traje PRESSica, ja pratio na Klix, ali pukla veza
Pa cuo si da je bilo do finansijske i igraca i popunjavanja putnih naloga
Dakle ne do rumenog nuzno, niko nista nije klepio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaci sve u svemu, Hadžija nas zajebo
Ova presica je dokazala da je tvoj 'jaha' (nadam se da te jos uvijek jaše)kojeg si zdusno branio i zbog kojeg si vrijedao i napadao druge, zavalio klub i prevario Nama i da zbog njega imamo dug. Sabrinica jasno rekla.
- feniksptica
- Kontakt:
Hadziji je ukazano svo povjerenje i tu smo ga i najebali. Nije to on mogao iznijeti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- robertkosar
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sad bi bilo moralno posto ste tjerali Sabru za sve greske, a Nam preuzeo iste na sebe da njega tjerate !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve je kriv hadzija, ona nista ne zna.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Sve sto smo pisali i kritikovali, uprava je potvrdila.
Jahic zavalio s seatima, priznali gresku.
Netransparentnost, zatvorenost prema navijacima, ne odgovaranje na pitanja, priznali gresku i kaze pokusat ce popravit.
Pogreška dovodjenja Marinovica koji je zapostavio akademiju i koji je s Emirom Hadzicem isključivi krivac za pogresna pojacanja i za ovaj rapad sportskog segmenta.
Priznali su da nije bilo novca u januaru za pojacanja i da kasne plate.
Takodje pisao sam da nisu imali strategiju da ubace nekog iz kluba u savez i to su priznali da su pogrijesili i da nisu dobro odradili. Sve ovo kad uzmes jasno je da nisu dobro radili i da ovi ovdje botovi sto su sve pokusali da opravdaju ne javljaju se vise. Evo priznali da ne znaju i da su griješili i to postujem a botovi vi se pokrijte ušima i šutite. Rekao sam vam da ste kratkog vijeka.
Zip, feniksptica, Alfred i ostali pokrite se i šutite
Jahic zavalio s seatima, priznali gresku.
Netransparentnost, zatvorenost prema navijacima, ne odgovaranje na pitanja, priznali gresku i kaze pokusat ce popravit.
Pogreška dovodjenja Marinovica koji je zapostavio akademiju i koji je s Emirom Hadzicem isključivi krivac za pogresna pojacanja i za ovaj rapad sportskog segmenta.
Priznali su da nije bilo novca u januaru za pojacanja i da kasne plate.
Takodje pisao sam da nisu imali strategiju da ubace nekog iz kluba u savez i to su priznali da su pogrijesili i da nisu dobro odradili. Sve ovo kad uzmes jasno je da nisu dobro radili i da ovi ovdje botovi sto su sve pokusali da opravdaju ne javljaju se vise. Evo priznali da ne znaju i da su griješili i to postujem a botovi vi se pokrijte ušima i šutite. Rekao sam vam da ste kratkog vijeka.
Zip, feniksptica, Alfred i ostali pokrite se i šutite
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 25 maj 2021, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, budzak, Google Adsense [Bot], Zeko87 i 38 gostiju.