AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma ne trebaju ni tu ništa čekati, treba odmah dovest zamjenu pa nek onda ide gdje hoće
Il Club più titolato al mondo!
Iličić se spominje kao zamjena za Hakana (Sky Sports)
Jake li zamjene, 33-godišnjak koji boluje od depresije, top transfer.
On bi mogao funkcionisati jedino kao backup igrač, ništa više od toga.
Inače, prilično sam siguran da i Kakanoglu leti iz kluba, baš nekad (prek)jučer je dao intervju gdje je odbio reći da li će ostati, ono u fazonu "nije sad vrijeme da pričam, fokusiran sam na Euro". Pa druže, ističe ti ugovor za manje od mjesec dana, kad ćeš pričati ako ne sad?
Meni je tim rječima prilično potvrdio da 99% odlazi. Još jedan u kategoriji onih za koje mi puca qurac šta će s njima biti.
On bi mogao funkcionisati jedino kao backup igrač, ništa više od toga.
Inače, prilično sam siguran da i Kakanoglu leti iz kluba, baš nekad (prek)jučer je dao intervju gdje je odbio reći da li će ostati, ono u fazonu "nije sad vrijeme da pričam, fokusiran sam na Euro". Pa druže, ističe ti ugovor za manje od mjesec dana, kad ćeš pričati ako ne sad?
Meni je tim rječima prilično potvrdio da 99% odlazi. Još jedan u kategoriji onih za koje mi puca qurac šta će s njima biti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zbog ovoga cijenim Bayern, niko nije veći od kluba. Maldini je realno procijenio šta će biti sa Dollarboy-em & familly. Tako i sa onim psiholabilnim nositeljem sredine. Nije neka razlika što se mozga tiče izmedju Hakana i Iličića osim u godinama. Moja prva želja bi bio De Paul, ovi što se gube kao abdest na moru neka idu iz kluba. Nakon odlaska iz Milana Hakan će pasti u prosjek, živi bili pa vidjeli.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne postoji garant za ligu prvaka, ali postoje mogućnosti za odlazak u tim gdje mozes da se nadas barem svim trofejima, pa ces vremenom vidjeti koliko ces ih zaista osvojiti.muxa je napisao/la: ↑25 maj 2021, 12:26
DeeWa - a šta je to garant za osvajanje lige prvaka? Imao je i Bufon tu namjeru pa znamo kako se završilo. Donnaruma je nezahvalni klinac i jedva čekam da ga se riješimo. Koliko mi je drago što smo se napokon vratil u LP haman da bi mi bilo draže da on ode iz kluba.
Cinjenica jeste da je milan mozda i u top5 najvecih klubova svih vremena, ali trenutno je to daleko od same kreme svjetskog fudbala.
Svi znamo da je korona dosta negativno utjecala na sve i da ce milan tesko ponoviti drugo mjesto u ligi.
Milan pod hitno mora kupiti par velikih igraca, na čelu sa jednim spicem svjetskog kalibra, inace iduce sezone kad im se jos dodaju utakmice lige prvaka, nece zavrsiti sigurno u top4 u italiji.
Sumnjam da i ibra moze mnogo pomoci. Iduce sezone bi trebao ulaziti kao rezerva ako ce vec biti tu i pokusati pomoci sa eventualno par golova. Vise od toga nije realno za ocekivati.
Mozda bi bilo idealno probati dovesti belotija. Legao bi im ko blenti samar, a mislim da je i njemu vrijeme da ode iz torina.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- OldFashioned
- Kontakt:
GRAAAAANDEEEEEEEEEEEEEEEEEE MALDINIIIIIII !!!!!
Da nam do kraja života ostaneš u klubu kao i cijela porodica Maldini.
Jasno pokazan put kako će se dalje raditi u klubu, (old school) stilom.
I da su mu dali koliko je tražio, ovaj bi isprdak kad-tad ponovo ucjenjivao klub (u koji se samo kofol kune) za još veće pare.
Kamo sreće da se riješimo svih igrača kojima je mali krembil menadžer, mada je meni iskreno svejedno dok se god sprovodi ovakva politika, jasno je da tu niti jedan menadžer svijeta ne može ništa, uostalom uvijek je do igrača na kraju krajeva i njegova je zadnja!
Auuu kakvu je Maldini poruku sa ovim poslao. Hakan siguran sam idući napušta a možda i Rom koji svakako nema mjesta u timu, (čisto sumnjam da želi sjediti na klupi i čekati povredu Danca i Tomorija).
Da nam do kraja života ostaneš u klubu kao i cijela porodica Maldini.
Jasno pokazan put kako će se dalje raditi u klubu, (old school) stilom.
I da su mu dali koliko je tražio, ovaj bi isprdak kad-tad ponovo ucjenjivao klub (u koji se samo kofol kune) za još veće pare.
Kamo sreće da se riješimo svih igrača kojima je mali krembil menadžer, mada je meni iskreno svejedno dok se god sprovodi ovakva politika, jasno je da tu niti jedan menadžer svijeta ne može ništa, uostalom uvijek je do igrača na kraju krajeva i njegova je zadnja!
Auuu kakvu je Maldini poruku sa ovim poslao. Hakan siguran sam idući napušta a možda i Rom koji svakako nema mjesta u timu, (čisto sumnjam da želi sjediti na klupi i čekati povredu Danca i Tomorija).
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 25 maj 2021, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
P.S Nadam se i Leaovoj prodaji i svakoj sličnoj qurcobolji kao što je ovaj.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Welcome Big Mike!!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli isto vjerovatno leti, niti klub želi da mu da novi ugovor sa većom platom niti je on zadovoljan ulogom rezerve.
Uzeti petnaestak miliona i doviđenja. Postoji ona klauzula gdje Roma dobija 30% od prodaje ako se proda iznad 20-25 miliona tako da, prc.
Jedini minus u svemu tome je što ti onda opet treba rezerva, ne možeš sad igrati na tri fronta i u jednoj Ligi šampiona sa Kaluluom i Gabbiom kao rezervama.
Uzeti petnaestak miliona i doviđenja. Postoji ona klauzula gdje Roma dobija 30% od prodaje ako se proda iznad 20-25 miliona tako da, prc.
Jedini minus u svemu tome je što ti onda opet treba rezerva, ne možeš sad igrati na tri fronta i u jednoj Ligi šampiona sa Kaluluom i Gabbiom kao rezervama.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Sjetite se da je bilo zavrzlama oko Gigia i pri produzenju proslog ugovora, nesto je tad Milan izvarao njega i Raiolu. Mozda je ovo "Raiola uzvraca udarac" 
Uglavnom odlicna zamjena je stigla.
Ilicic?
dobar vic, on je svoje odigrao
Uglavnom odlicna zamjena je stigla.
Ilicic?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa sad, ne znam ko je tu koga izvarao kad su jednom tinejdžeru na golmanskoj poziciji dali 6 miliona plus milion za buraza, koji svojim kvalitetama nije ni za Serie B.
I na sve su morali pristati na trogodišnji ili četverogodišnji ugovor (nisam siguran), što je bilo čudno jer se mladim igračima poput njega daju šestogodišnji ugovori. A svi znamo i zašto, da bi što brže i lakše došlo do ovog scenarija koji se upravo odigrao.
Sve u svemu, najviše je tu izjeban Milan koji je puno potrošio i koji je bio prinuđen izgubiti igrača za džabe (plus još nadoplatiti za novog golmana). Njemu i Raioli je super, njega je klub afirmisao u igrača i dao mu startnu postavu, a još su dobili bruku love.
I na sve su morali pristati na trogodišnji ili četverogodišnji ugovor (nisam siguran), što je bilo čudno jer se mladim igračima poput njega daju šestogodišnji ugovori. A svi znamo i zašto, da bi što brže i lakše došlo do ovog scenarija koji se upravo odigrao.
Sve u svemu, najviše je tu izjeban Milan koji je puno potrošio i koji je bio prinuđen izgubiti igrača za džabe (plus još nadoplatiti za novog golmana). Njemu i Raioli je super, njega je klub afirmisao u igrača i dao mu startnu postavu, a još su dobili bruku love.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav bolan Iličić? Lik nikad nije bio vrhunski igrač niti ćr biti sad sa 33 godine. Tu i tamo bljesne par mjeseci, pa nestane i tako u krug. Milan ima već jednog takvog, zove se Hakan i traži 5M po sezoni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
De Paul je iskreno precijenjen. Nadam se da će Maldini kad bude zavrsavao stvari oko Tomoria raspitati se za Ziyecha. De Paul nema iskustva u LP kao većina igrača u trenutnom roosteru.meecko je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:27Zbog ovoga cijenim Bayern, niko nije veći od kluba. Maldini je realno procijenio šta će biti sa Dollarboy-em & familly. Tako i sa onim psiholabilnim nositeljem sredine. Nije neka razlika što se mozga tiče izmedju Hakana i Iličića osim u godinama. Moja prva želja bi bio De Paul, ovi što se gube kao abdest na moru neka idu iz kluba. Nakon odlaska iz Milana Hakan će pasti u prosjek, živi bili pa vidjeli.
Mokri snovi bi bili Ziyech, Van De Beek , Under i Depay. Ziyech i Van De Beek su do prije par sezona nosili Ajax do polufinala LP. Under koliko ga god neki ovdje nazivali flopom je jako podcijenjen igrač koji je odigrao vise utakmica u LP nego cijela ova ekipa - Ibrahimovic. Depay low-cost opcija koja je nedavno u intervju rekla da pregovara i s drugim klubovima a ne samo s Barcelonom tako da ne treba cuditi ako dođe u Milan.
Iličić je vrhunski igrač , ali prestar. Nadam se da od toga nema nista.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:27Kakav bolan Iličić? Lik nikad nije bio vrhunski igrač niti ćr biti sad sa 33 godine. Tu i tamo bljesne par mjeseci, pa nestane i tako u krug. Milan ima već jednog takvog, zove se Hakan i traži 5M po sezoni.
Sve ok ali gdje iscupa Undera.
Ne razumijem kojim je igrama Under zasluzio da bude neciji vlazni san.
Ne razumijem kojim je igrama Under zasluzio da bude neciji vlazni san.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Gledam sad, Samu u 43 utakmice dao 3 gola i 4 asistencije (2151 minutu odigrao), a Hauge u 27 utakmica dao 8 golova i 3 asistencije (1141 minutu odigrao).
Nek je na cast Pioliju sto ovako porazavajucu statistiku on je dodatno nagradjivao Samua. Batali pricu o odbrani, od krila se prvenstveno ocekuju golovi i asistencije, zato imas ispred odbrane 2 igraca poput Kessia i Benacera da razbijaju protivnicke napade, a obojica imaju vise asistencija od njega (Kessie i golova vise). Iz ponizenja bi sam trebao zatraziti transfer u neki slabiji klub, led te j3bo da Calabria u ligi ima vise golova i asistencija od njega. Wahaha
Nek je na cast Pioliju sto ovako porazavajucu statistiku on je dodatno nagradjivao Samua. Batali pricu o odbrani, od krila se prvenstveno ocekuju golovi i asistencije, zato imas ispred odbrane 2 igraca poput Kessia i Benacera da razbijaju protivnicke napade, a obojica imaju vise asistencija od njega (Kessie i golova vise). Iz ponizenja bi sam trebao zatraziti transfer u neki slabiji klub, led te j3bo da Calabria u ligi ima vise golova i asistencija od njega. Wahaha
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Piše se da ce Dollarumma u Barcu. Daleko mu kuca bila
- nextterrain
- Kontakt:
2015.
Pa Dalot je imao skoro istu statistiku, a isto lik igrao beka.Beduin je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:25Gledam sad, Samu u 43 utakmice dao 3 gola i 4 asistencije (2151 minutu odigrao), a Hauge u 27 utakmica dao 8 golova i 3 asistencije (1141 minutu odigrao).
- Beduin
- Kontakt:
Ma mahom svi imaju bolju statistiku od Samu i vise doprinjelu ovako visokom plasmanu, nego sam samo pausalno napravio komparaciju zbog Piolija koliko mu je vjerovao, a nije npr. Haugeu, neopravdano.meepo je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:56Pa Dalot je imao skoro istu statistiku, a isto lik igrao beka.Beduin je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:25Gledam sad, Samu u 43 utakmice dao 3 gola i 4 asistencije (2151 minutu odigrao), a Hauge u 27 utakmica dao 8 golova i 3 asistencije (1141 minutu odigrao).
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.