FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 25 maj 2021, 16:29

bordobijeli je napisao/la:
25 maj 2021, 16:28
Crni21 je napisao/la:
25 maj 2021, 16:24
Pored ovoga svega zaboravismo na kup sutra, šta vi očekujete za sutra ?
Treba vidjeti u kojem sastavu cemo biti. Sabrina rece odredjeni broj igraca se ne osjeca psihcki spremno da igra, pa vidjecemo sta i kako. Sve je moguce i Borac je oslabljen, mislim da ni oni ni mi ne znamo kako ce to sutra izgledati.
ne osjećamo se ni mi psihički dobro pa opet kupiš majicu kupiš ulaznicu kupiš člansku itd. Ko psihički nije spreman nakon što nas je yebo za sva vremena, već prije kupa raskinuti ugovor pod oznakom HITNO
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 maj 2021, 16:31

holyman je napisao/la:
25 maj 2021, 16:29
Crni21 je napisao/la:
Treba vidjeti u kojem sastavu cemo biti. Sabrina rece odredjeni broj igraca se ne osjeca psihcki spremno da igra, pa vidjecemo sta i kako. Sve je moguce i Borac je oslabljen, mislim da ni oni ni mi ne znamo kako ce to sutra izgledati.
ne osjećamo se ni mi psihički dobro pa opet kupiš majicu kupiš ulaznicu kupiš člansku itd. Ko psihički nije spreman nakon što nas je yebo za sva vremena, već prije kupa raskinuti ugovor pod oznakom HITNO
Slazem se. Ko nema muda da sutra odigra i donese nam kup, ne treba biti član kluba.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 maj 2021, 16:34

Susic je izrazio nezadovoljstvo na treningu jer ga ovaj ubacivao 5 min do kraja a mrtvog Pejovica forsirao Subota-Srijeda a sto je Pejovic se bunio :urnebes:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 maj 2021, 16:34

kengur je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
25 maj 2021, 14:44
Je l tjeramo upravu il je Damir dobar ??

Na rkaju je ipak Nam sve znao...
Lazes bjednice, evo Namove izjave
"Nisam bio uključen u donošenje nekih važnih odluka i neke od njih su bile pogrešne. "

Procitaj par puta dok ti se ne slegne. Zasto sa toliko lazi i zustrine branis Sabru ? A sve kao navijac kluba. :rol: :rol:
Pronadji koliko klubova na svijetu je prosulo 13 bodova prednosti.
Nam je kulturan i red je da on prvi preuzme odgovornost. To radi pravi lider. Nije sjedio u nasoj kancelariji kluba ove godine ali je prvi odgovoran. A Sabra je iduca po liniji odgovornosti a iz ove njegove izjave se vidi da mu nije sve prenosila i da su se pravile greske.
Sve za sta je zena optuzena nema veze s vezom.. isplivale su na povrsinu stvari da je Jahic zajebo, da je Emir imao potpunu slobodu i licnu komunikaciju s Namom. Znao je Nam za to. Odluke o otkazu i tim stvarima je uprava rijesila
Nemoj me vrijedjat, nisam ni ja tebe. Yebe mi se za Sabrom, al necu da ljudi tjeraju iz nekog licnog interesa, prkosa. Da je vrijedjaju sto je zensko sto nije iz Sa.

Danas sam tu da kažem da sve one greške su se dešavale je moja krivica. Molim vas pustite da se fudbal igra normalno i bez napada na igrače. Uvijek ste bili uz klub i nastavite tako. Hvala vam".

Sve receno ovim, dakle onaj ko je kriv njega tjerajte. Pa bujrum. Ne znam sto ne pocnete. Il vas boli briga za sve, imate svoj cilj i bez obzira na sve itrajat cete.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 25 maj 2021, 16:34

Saban123 je napisao/la:
25 maj 2021, 15:35
Znaci, izgleda da se vraćamo nekom starom modelu, ko onda sa Husrefom
Afirmacija akademaca u prvi tim kao primarni fokus
Stadion sekundarni, i po meni to je najbolji put za nas kao klub, kao što reče Kasum imamo 5 ekipa koje su bile prvaci države a sad ne postoje. Politički projekti poput Borca i ove njihove titule su dugoročno neodrživi, doživjet će krah cim Dodik izgubi izbore (mada i to je trenutno pod upitnikom)
Trenutno smo sami protiv svih, Savez odbija sastanke, jedino imamo to udruženje sa Velezom i Mladosti i nada da će se još ekipa pridružiti.
Horde koliko god ružno u početku izgledao čin upadanja u tc, izvuklo je mnogo dobrog kao što je ova konferencija, nadam se da neće preći i pasti na priče naših "legendi" i mahale.
Ako dovedu adekvatnog trenera i SD-a, uz naravno da se ispuni sve obećano i sto je danas obilježeno, imaće moju punu podršku, do tad ljubi vas Saban smanjite komentare koje se odnose na mjesto rođenja Sabrine ili na njen spol :bih:
Slažem se sa napisanim, osjećam potrebu da se tebi i ostalima izvinim, zbog ružnog pisanja o direktorici, njenom spolu i ostalom. Ponese me yeb.
No to ne umanjuje njenu odgovornost u proteklom periodu, ne samo njenu da se razumijemo.
Danas je valjda svima postalo jasno (nadam se i vlasniku) da je najslabija karika u lancu upravljanja.
Njeni nevješti pokušaji pranja i gubljenje tijekom cijele konferencije kao i to da nije priznala svoje greške (možda mi je promaklo) ogolili su je do kraja.
Ostavka, kao takva, to samo potvrđuje.
Puna podrška upravi u daljem radu i ostvarenju ciljeva.
Šabane, zdrav, živ i veseo bio, još 100 titula proslavio aBd.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 maj 2021, 16:39

obiteljskicovjek je napisao/la:
25 maj 2021, 16:34
Saban123 je napisao/la:
25 maj 2021, 15:35
Znaci, izgleda da se vraćamo nekom starom modelu, ko onda sa Husrefom
Afirmacija akademaca u prvi tim kao primarni fokus
Stadion sekundarni, i po meni to je najbolji put za nas kao klub, kao što reče Kasum imamo 5 ekipa koje su bile prvaci države a sad ne postoje. Politički projekti poput Borca i ove njihove titule su dugoročno neodrživi, doživjet će krah cim Dodik izgubi izbore (mada i to je trenutno pod upitnikom)
Trenutno smo sami protiv svih, Savez odbija sastanke, jedino imamo to udruženje sa Velezom i Mladosti i nada da će se još ekipa pridružiti.
Horde koliko god ružno u početku izgledao čin upadanja u tc, izvuklo je mnogo dobrog kao što je ova konferencija, nadam se da neće preći i pasti na priče naših "legendi" i mahale.
Ako dovedu adekvatnog trenera i SD-a, uz naravno da se ispuni sve obećano i sto je danas obilježeno, imaće moju punu podršku, do tad ljubi vas Saban smanjite komentare koje se odnose na mjesto rođenja Sabrine ili na njen spol :bih:
Slažem se sa napisanim, osjećam potrebu da se tebi i ostalima izvinim, zbog ružnog pisanja o direktorici, njenom spolu i ostalom. Ponese me yeb.
No to ne umanjuje njenu odgovornost u proteklom periodu, ne samo njenu da se razumijemo.
Danas je valjda svima postalo jasno (nadam se i vlasniku) da je najslabija karika u lancu upravljanja.
Njeni nevješti pokušaji pranja i gubljenje tijekom cijele konferencije kao i to da nije priznala svoje greške (možda mi je promaklo) ogolili su je do kraja.
Ostavka, kao takva, to samo potvrđuje.
Puna podrška upravi u daljem radu i ostvarenju ciljeva.
Šabane, zdrav, živ i veseo bio, još 100 titula proslavio aBd.
Zar nije podnosenje ostavke jedan vid odgovornosti koje je preuzela na sebe, da je ona odgovorna za stanje u klubu?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 maj 2021, 16:40

Ima li negdje da se pogleda press konferencija na miru od a do z....jel neko snimao cijelu presicu...izbacio na yt???

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 maj 2021, 16:41

ado-hz je napisao/la:
25 maj 2021, 16:40
Ima li negdje da se pogleda press konferencija na miru od a do z....jel neko snimao cijelu presicu...izbacio na yt???
klix
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 25 maj 2021, 16:41

kengur je napisao/la:

"Nisam bio uključen u donošenje nekih važnih odluka i neke od njih su bile pogrešne. "

Procitaj par puta dok ti se ne slegne. Zasto sa toliko lazi i zustrine branis Sabru ? A sve kao navijac kluba. :rol: :rol:
Nam je kulturan i red je da on prvi preuzme odgovornost. To radi pravi lider. Nije sjedio u nasoj kancelariji kluba ove godine ali je prvi odgovoran. A Sabra je iduca po liniji odgovornosti a iz ove njegove izjave se vidi da mu nije sve prenosila i da su se pravile greske.
On rece nije ucestovao u donosenju vaznih odluka ,poslije ona hladno rece da nista bez njega nije moglo se uraditi haha
Drolju drma strah kao nikada ali nista te nece spasiti.
I da laze da je davala ostavku ...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 maj 2021, 16:42

Saban123 je napisao/la:
25 maj 2021, 15:53
Glavu dajem da Hebib nije ispunjavao putne naloge
:rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 maj 2021, 16:42

JavierBosnia je napisao/la:
25 maj 2021, 16:41
ado-hz je napisao/la:
25 maj 2021, 16:40
klix
Fala drug...eo nasao :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 maj 2021, 16:43

Ma mora se dalje ici, sto je bilo, bilo je. Vise mi smetaju ovi botovi koji su pokusali svaku grešku opravdati nego same te greske. Ko radi taj i griješi, nadam se da ce izvuci pouke i da krecemo naprijed. Sutra uzeti kup, Vamos Rajvosa. Samo vi botovi nemojte nista objasnjavati i sve je ok.

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 25 maj 2021, 16:47

Crni21 je napisao/la:
Ma garant će nešto ovako biti:
Kova,Pidro (nažalost),Mili,Dupe,Oremuš,Adukor,Andrej,Zinedin,Krste,Meša,Hebib (također nažalost)
E sad eto može biti da neko od ovih neće igrati zbog "psihičke spreme"
FK Sarajevo

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 25 maj 2021, 16:50

Hordanjezla1987 je napisao/la:
25 maj 2021, 16:41
kengur je napisao/la:

On rece nije ucestovao u donosenju odluka ,poslije ona hladno rece da nista bez njega nije moglo se uraditi haha
Drolju drma strah kao nikada ali nista te nece spasiti.
I da laze da je davala ostavku ...
Sad ona snosi odgovornost sto je dala ostavku,sad Nam snosi jer je REKAO da on preuzima na sebe odgovornost :plac: jok eto bas ce Nam reci sad kad su navijaci bjesni i napadaju igrace,onako javno pred novinarima,Sabrina je kriva nisam ja nista odgovoran :rol:

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 25 maj 2021, 16:52

Od najbolje prilike za napast grupe u evropi do standardne vracamo se akademiji tj 10 koraka unazad.
Kojoj akademiji onoj koju ste na dno doveli ..
Svi su krivi samo nisi ti hebem li ti selo iz kojeg si dosla i onoga ko te dovede takvu mutavu.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 maj 2021, 16:53

Kažu Hebibovic pričao nekom igraču iz Mostara, kao jučer kad su došli navijači da su se oni(igrači) skupili i napali ih navodno bi ih prebili 😂
12. igrač kluba iz Titove 38b

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 25 maj 2021, 16:56

Hztesanj je napisao/la:
25 maj 2021, 16:53
Kažu Hebibovic pričao nekom igraču iz Mostara, kao jučer kad su došli navijači da su se oni(igrači) skupili i napali ih navodno bi ih prebili 😂
Pa mozda nakon prestanka drhtanja od straha posebno navedenog :urnebes:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 25 maj 2021, 17:00

Velkoski je rekao da su svi spremni za sutra, pitanje je koliko su psihicki spremni nakon svega ovog..
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 25 maj 2021, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 25 maj 2021, 17:01

Aduka87 je napisao/la:
25 maj 2021, 17:00
Velkoski je rekao da su svi spremni za sutra, pitanje je koliko si psihicki spremni nakon svega ovog..
Decko spremniji su nego ikad u zivotu u strahu su kratke noge

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 maj 2021, 17:03

25 maj 2021, 15:23
Historicar je napisao/la:
25 maj 2021, 15:18
Nisam mogao gledati, jesu li odgovorili gdje su potrošene pare od evropskih nastup 2019 i 2020 (oko 4 miliona maraka) i kakvi su planovi za narednu sezonu, šta je sa pojačanjima ?
Ide smanjenje troskova, nece biti skupi pojacanja, okrecemo se akademiji. Iduce godine nista specijalno ne treba ocekivati u rezultatskom smislu. Sabrina kaze ide nova reorganizacija, svake godine mjenjaju sistem i planove.
To je dakle to, halali Huso materi, na titulu cemo se načekati. Doduše, ako je sada nismo uzeli, kada bi nam donijela toliko benefita, nismo zaslužili da je uzmemo narednih 10 godina.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, InatSilniBosanski, MSOZ101, SHZ82 i 47 gostiju.