Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pogba

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2021, 15:40

Rovella je napisao/la:
26 maj 2021, 15:36
Pogba je napisao/la:
26 maj 2021, 15:15
Smijesno je da uopce mi ovisimo o Perezu. Treba tu crtu povuci. Ako zele Maxa neka ga dovedu, a ne da cekaju nekakve odluke ljudi iz Reala.
Maxu je Madrid prva zelja, mozes ti povlaciti crte do sutra. Doci ce samo ako se Perez odluci za Raula, ili evo sad i Contea. Ili da se Zidane predomisli.
Prva zelja po La Republici i ne znam kome, to je rekla-kazala.
Očito je valjda svakome da kad imaš da biraš Real i još nekoga da ti je lahko onda da si u nedoumici (a novinarima zgodno da napišu šta hoće jer ipak je Real), ali mi ne možemo tvrditi u njegovo ime. Klasične novinarske invencije. Dok Zidane razmišlja se ova priča već trebala završiti, ali kao i obično Juventus uvijek kasni, tako je i sa kupovinom igrača, dok oni razmišljaju drugi već završe posao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 26 maj 2021, 16:01

Hvala Ticiu... najbolji skaut na svijetu... jednostavno nije se snasao na mjestu sportskog direktora jer izgleda da mu finansije nisu jaca stvar ali da uprati igraca, prati njegov razvoj itd. nema mu ravnog na svijetu... steta sto se vise ne bi tim htio baviti jer je sad ispod njegovog platnog i karijernog razreda... uglavnom ljudini sve najbolje...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2021, 16:29

Hvala Paraticiju on je definitivno uvijek trebao biti tu za skauting, nije dorastao funkcije prvog covjek Juventusa, mozda ce nakon nekog vremena i iskustva postati bolji SD.

Steta sto gubimo takvog covjeka i sto se nije snasao, ali vrijeme je bilo za rastanak.

Hvala Fabio za sve, nadam se da ce nastaviti negdje van Italije!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 maj 2021, 16:30

Pogba je napisao/la:
Rovella je napisao/la:
26 maj 2021, 14:55
Sad se ceka Zidaneova odluka.
Smijesno je da uopce mi ovisimo o Perezu. Treba tu crtu povuci. Ako zele Maxa neka ga dovedu, a ne da cekaju nekakve odluke ljudi iz Reala.
Odlazak Paraticia je evidentan hint.

Usput, hvala Fabio. 11 fantastičnih godina, 19 trofeja. :clap: Moglo se i bolje ovo rješiti i da ostane na nekoj poziciji jer je kvalitetan lik, restruktuiranje odlaskom Marotte je moglo biti bolje napravljeno, ali sve skupa plaća se užasna politika o free-transferima sa visokim platama, umisljenosti i arogancije koju nije on uveo vec je to bilo i u vrijeme Marotte.
Sve sto si napisao je kontradiktorno. Prvo Max je jednom odbio Real dok je bio u Juventusu, opravdano je da ga se ceka,jer niko drugi na tržištu ne postoji. Zahvaljujes se Fabiu i hvalis ga a opet u istoj rečenici zalis za Marotom, koji je ocigledno koplje ispred Fabia a Fabio je glavni i odgovorni za njegov odlazak. Od dana kad se poceo pitat Fabio krenula je silazna pitanja u rezultatskom smislu. A sve to zbog uzasne free transfer politike Fabia. Hvala Bogu pa je dosao ovaj dan,jedan pravi kancer je ostrsnjen,cekamo jos da vidimo u kojoj ulozi ostaje Nedved pa da se moze donijeti konacan sud. Mozda je vrijeme za ADP ??
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 maj 2021, 16:52

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 26 maj 2021, 16:57

Paratici: Zelim da se zahvalim cijelom klubu, osoblju, zaposlenima, saradnicima, igracima, trenerima, dionicarima a posebna zahvala predsjedniku Agnelliju.
Bile su to prekrasne godine profesionalnog rasta i snaznih emocija.Juventus mi je pruzio priliku da svoj posao obavljam s potpunom slobodom, bez uplitanja drugih.
Vazno poglavlje moje karijere se zavrsilo i sada cekam nove izazove.

Agnelli: Fabio je pisao historiju Juventusa u proteklim godinama.19 trofeja za 11 godina su najbolji svjedoci njegovog rada.
Danas mu se zahvaljujemo sto smo bili u mogucnosti da kreiramo snaznu profesionalnu vezu pracenu velikom strasti prema klubu i poslu.

Paratici i Agnelli ce odrzati press 4.6.

Gospodinu Paraticiu sretno i bericetno u novim izazovima. :)

Sky Sports- Finale kupa po nekim najavama je zadnja utakmica i za Ronalda, koji bi mogao nazad u ManUtd.Njegov odlazak bi donio klubu ustedu oko 80mil.

Fabrzio Romano- odluka o treneru Juventusa bi mogla biti uskoro donijeta.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2021, 16:58

Ja mislim da se Alegri vraca, jer ipak je Paratici najveca kocnica tu da se misli sa Pirlom nastaviti tesko da bi Paratici odlazio.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 maj 2021, 17:01

Padovan je napisao/la:
26 maj 2021, 16:58
Ja mislim da se Alegri vraca, jer ipak je Paratici najveca kocnica tu da se misli sa Pirlom nastaviti tesko da bi Paratici odlazio.
Ma tu je sve jasno kao sunce. Max ceka Real, mi cekamo Maxa. Mislim da Perez nece dici ruke od Zinedina. Samo je pitanje vremena kad cemo objaviti da je Max ponovo nas.
Max Allegri

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 26 maj 2021, 17:10

Padovan je napisao/la:
Problem je i Ronaldo. I on mora otici ako se Max vrati. :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 maj 2021, 17:11

Rovella je napisao/la:
26 maj 2021, 14:37
VelaHavle je napisao/la:
26 maj 2021, 14:35
Da ne guglam, whos CHERUBBINI?
Ti samo kupuj dresove i gledaj tekme uzivo. Ti si gospodin, nemoj se zamarat administrativnim stvarima. :mrgreen:
Podrzavam maticu u svakom pogledu.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2021, 17:14

Mig_Mig je napisao/la:
26 maj 2021, 16:30
Pogba je napisao/la:
Rovella je napisao/la:
26 maj 2021, 14:55
Sad se ceka Zidaneova odluka.

Usput, hvala Fabio. 11 fantastičnih godina, 19 trofeja. :clap: Moglo se i bolje ovo rješiti i da ostane na nekoj poziciji jer je kvalitetan lik, restruktuiranje odlaskom Marotte je moglo biti bolje napravljeno, ali sve skupa plaća se užasna politika o free-transferima sa visokim platama, umisljenosti i arogancije koju nije on uveo vec je to bilo i u vrijeme Marotte.
Sve sto si napisao je kontradiktorno. Prvo Max je jednom odbio Real dok je bio u Juventusu, opravdano je da ga se ceka,jer niko drugi na tržištu ne postoji. Zahvaljujes se Fabiu i hvalis ga a opet u istoj rečenici zalis za Marotom, koji je ocigledno koplje ispred Fabia a Fabio je glavni i odgovorni za njegov odlazak. Od dana kad se poceo pitat Fabio krenula je silazna pitanja u rezultatskom smislu. A sve to zbog uzasne free transfer politike Fabia. Hvala Bogu pa je dosao ovaj dan,jedan pravi kancer je ostrsnjen,cekamo jos da vidimo u kojoj ulozi ostaje Nedved pa da se moze donijeti konacan sud. Mozda je vrijeme za ADP ??
Nigdje nisam napisao niti uopce zalim za Marottom, žalim sto Fabio ide i sto mu se ne nadje rola. Mada bi i za ovu direktorsku ispekao zanat jer je u najgorem trenutku dobio tu rolu.Zalim sto restrukturiranje nije bolje osmišljeno; sjećamo se da su "izmišljene" nove pozicije i krenuolo se u tu pricu. Ni najmanje ne zalim za Marottom niti sam ikad, Fabio je briljantan lik. Uopce nije tačno da je free politika Fabiova kad ista postoji od Marotte.

ADP, Nedved i slični su za TV-a i to je to.

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 maj 2021, 17:17

Ronaldo ce u Mancester, to je jasno kao dan :kafa:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 maj 2021, 17:28

VelaHavle je napisao/la:
26 maj 2021, 17:17
U kompenzaciju za pogbu, doplate nam neki iznos koji je provizija svinje mine i eto, taman.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 maj 2021, 17:40

Nije Zinedin za nas, on se ubio za Reala. Da mu dovedes zvijezde i on da bude njihov man manager.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 maj 2021, 17:57

dinoo je napisao/la:
26 maj 2021, 17:28
VelaHavle je napisao/la:
26 maj 2021, 17:17
U kompenzaciju za pogbu, doplate nam neki iznos koji je provizija svinje mine i eto, taman.
:opaopa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 maj 2021, 18:33

Pogba je napisao/la:
26 maj 2021, 17:14
Mig_Mig je napisao/la:
26 maj 2021, 16:30
Pogba je napisao/la:

Nigdje nisam napisao niti uopce zalim za Marottom, žalim sto Fabio ide i sto mu se ne nadje rola. Mada bi i za ovu direktorsku ispekao zanat jer je u najgorem trenutku dobio tu rolu.Zalim sto restrukturiranje nije bolje osmišljeno; sjećamo se da su "izmišljene" nove pozicije i krenuolo se u tu pricu. Ni najmanje ne zalim za Marottom niti sam ikad, Fabio je briljantan lik. Uopce nije tačno da je free politika Fabiova kad ista postoji od Marotte.

ADP, Nedved i slični su za TV-a i to je to.
Cist primjer kad svojim slatkim pisanjem pokusavas uvjeriti da je nesto dobro, a dokazi pricaju svojim jezikom. Lik je nevjerojatno nesposoban, sujetan, ovo sto je on uspio uraditi za dvije godine ne bi ni mnogo vece neznalice. Kao sto sam vec napisao,kancer koji je zahvatio veci dio kluba i samo ostaje nada da se njegovo sr.nje moze ispraviti u nekom normalnom periodu. Free politika Marote bila je prezivljavanje kluba na odredjenim pozicijama, dok se ovaj bahatio na svim poljima i sahranio sve sto se dalo sahranit. Tvoj miljenik Ronaldo je njegovih ruku dijelo.
Max Allegri

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 maj 2021, 18:50

Pored Ronalda De Ligt, Chiesa, Amer, Merih...
Plakat ces za Fabiom kao za Maxom.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 maj 2021, 19:06

Confirmed: Cherubini will replace Paratici.
@RomeoAgresti
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2021, 19:18

Rovella je napisao/la:
26 maj 2021, 17:10
Padovan je napisao/la:
Problem je i Ronaldo. I on mora otici ako se Max vrati. :)
I Ronaldo ide :D to je valjda zicer :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 maj 2021, 19:34

Kakav je Cherubini? Koje su mu sklonosti jel voli imati bar 9 Talijana u prvoj postavi ili voli dati strancu kojem istice ugovor na kraju sezone 8 miliona po sezoni?

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.