Ove sezone je itekako škripala ta pozicija, ako ćemo realno.jasonstatham je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:53Bez obzira sezonu i godine, MATS je doktor nauka za ovog žvalju. Šta treba, nakon x godina počet'će zajebavati Barcelonu kao što je Milan.
Barcelona škrpi na milion mjesta, a to nije pozicija golmana.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ali ga i ti preseravaš brate, eto neki trener bi se odrekao 7 miliona ili koliko već bi mu morali isplatiti.let3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:59Jel moguce da ce žuta neznalica i naredne sezone voditi Barcu![]()
ne mogu da vjerujem da Laporta ovo radi.
Samo je pitanje:
Da li je ovo odluka Laporte kao oblik podrške neznalici ili je jednostavno iznuđeno zbog para, jer je možda holandsko gov.no tražilo da mu se u slucaju otkaza isplati još jedna sezona koju ima u ugovoru. Dakle ucjena. A para nema još i za toga. Valjda je toliko pošten da zna kako odavno u Barci nema onog predsjednika i one uprave koja ga je dovela u klubDa li je zapravo Barca u poziciji taoca žute neznalice, koju mora trpiti još jednu sezonu
![]()
Ako već nema dobrih opcija za zamjenu jer ovo za Xavia ni sam ne znam koliko je istina, neka ostane. Ovoj ekipi je svakako plafon borba za domaću titulu i kup ko god bio trener.
ako dodje neko drugi dobro, ako ostane Koeman može se uštedjeti par dana sljedeće sezone, ne vrijedi to gledati
tobaccos je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:38Ali ga i ti preseravaš brate, eto neki trener bi se odrekao 7 miliona ili koliko već bi mu morali isplatiti.let3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:59Jel moguce da ce žuta neznalica i naredne sezone voditi Barcu![]()
ne mogu da vjerujem da Laporta ovo radi.
Samo je pitanje:
Da li je ovo odluka Laporte kao oblik podrške neznalici ili je jednostavno iznuđeno zbog para, jer je možda holandsko gov.no tražilo da mu se u slucaju otkaza isplati još jedna sezona koju ima u ugovoru. Dakle ucjena. A para nema još i za toga. Valjda je toliko pošten da zna kako odavno u Barci nema onog predsjednika i one uprave koja ga je dovela u klubDa li je zapravo Barca u poziciji taoca žute neznalice, koju mora trpiti još jednu sezonu
![]()
Ako već nema dobrih opcija za zamjenu jer ovo za Xavia ni sam ne znam koliko je istina, neka ostane. Ovoj ekipi je svakako plafon borba za domaću titulu i kup ko god bio trener.
Divi ove podatke.
Laporta prodaj Umtitija, daj mu tih 7 miliona i tjeraj neznalicu.Do not keep a coach that lost 3-0 at home to Pirlo's Juventus, two L's against Real Madrid. A loss and draw against Atleti. 5-2 aggregate loss to PSG. The fkn shitshow losses and draws to bottom sides in the league. Third place in La Liga. What more warning signs do u need?
Je l postoji ikad iko da se odrekao odštete u slučaju otkaza? I zar stvarno misliš da je to razlog ostanka Koemana?
Jednostavno je, nemaš neki izbor za poziciju trenera osim Xavija a Xavi ne ide iz Katara dok se ne zavrsi SP to je neka moja teorija.
Jednostavno je, nemaš neki izbor za poziciju trenera osim Xavija a Xavi ne ide iz Katara dok se ne zavrsi SP to je neka moja teorija.
Don't hate what you don't understand.
Xavi nece doci dok u ekipi budu Pike, Busketc, Messi. Doci ce onog trenutka kad bude mogao pokrenuti novi proekat.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahaahahhaaha patetika na vrhuncu.. Konta čovjek ako je bio Barcin igrač, da će se odreći svega.

Ostaje Koeman izgleda, sve mi miriše na to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Žutom treba fino i ljudski objasniti da je nepoželjan, da ga ni Laporta ni sadašnja uprava nisu doveli u Barcu. Nek traži svoje pare od Barte i od onih koji su ga doveli tada u najgorem momentu kada se ko jazavac uvukao u Barcu, nek njih ganja, samo nek ide.
Niko normalan osim kriminalca Barte ga ne bi nikad ni doveo u Barcu, posebno ne Laporta.
Ako bjednik bude insistirao na tih 7 miliona i ucjenjivati klub, prodati Umtitija i platiti mu. Šta drugo da se radi. I to je bolje, nego ga trpiti još jednu godinu.
Na ovoj temi još uvijek ima likova koji i dalje podržavaju tu neznalicu na klupi Barce

- AlfredNobel
- Kontakt:
Bijednik zato što bi u slučaju otkaza tražio ono što mu pripada ugovorom? Ti si opasno zadojen nekom mržnjom, isto kao da ti je Koeman uradio ne znam ti šta.
Shvatili smo da ga ne možeš očima smisliti, ali lupati nekakve nebuloze, nema smisla. Ti da imaš još godinu ugovor s firmom, oni hoće da te šutnu prije isteka, znači ti si bijednik što potražuješ svoja sredstva koja su ti namijenja ugovorom? Lako je tuđim qurcem koprive mlatiti..
Shvatili smo da ga ne možeš očima smisliti, ali lupati nekakve nebuloze, nema smisla. Ti da imaš još godinu ugovor s firmom, oni hoće da te šutnu prije isteka, znači ti si bijednik što potražuješ svoja sredstva koja su ti namijenja ugovorom? Lako je tuđim qurcem koprive mlatiti..
Opet imaš ozbiljnih problema sa citanjem i razumijevanjem onog što procitasAlfredNobel je napisao/la: ↑26 maj 2021, 00:55Bijednik zato što bi u slučaju otkaza tražio ono što mu pripada ugovorom? Ti si opasno zadojen nekom mržnjom, isto kao da ti je Koeman uradio ne znam ti šta.

Da ponovim:
Vec sam objasnio kako treba riješiti problem sa njim. Platiti i završeno.Ako bjednik bude insistirao na tih 7 miliona i ucjenjivati klub, prodati Umtitija i platiti mu. Šta drugo da se radi. I to je bolje, nego ga trpiti još jednu godinu.
Ponašaš se u najmanju ruku kao da ti je Koeman amidza, tetak ili tako nešto, pa svaki put doživljaš licno sve što napišem u vezi holandske neznalice

Imaš problema sa svakim mojim postom, šta god ja napišem eto ti Alfreda da to prokomentariše i nalupeta neke svoje gluposti, ali ja sam ti vec objasnio - kad ti vec toliko smeta, imaš opciju ignorea, slobodno me pocali tamo i rijesen problem. Necu se ja ljutiti, vjeruj mi

A jest dobro biti trener Barcelone. Zavrsis treci u ligi, u ligi prvaka se brukas, redovno gubis svaku bitniju utakmicu. Jedino sto moras je mlatit ovu sirotinju po ligi.
Posao lak, para dobra.
Posao lak, para dobra.
Rekao bih da nisu toliko ubijeđeni u ideju Xavija na klupi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zato što mlatiš gluposti k'o kakva tetkica. Svaki post se svodi na ebenog Koemana, pa da je Braco na klupi Barce ne bi doživio ovoliko pljuvačine. Ebe mi se za Koemana, ja sam rekao nedavno da sam očekivao više od njega i bio optimista na početku. Pojeo sam vanago i to priznajem. Uradio je finih stvari, ali je imao i neviđenih kikseva.
Kako te ne mrzi svaki božiji dan o njemu pisati, i sutra da ga ostavi Laporta, nećeš valjda pisati sve isto o njemu i narednu sezonu.
Najlakše je tako, kad god ti nešto ne odgovara, samo kažeš ma ima ignore ha ja.
Kako te ne mrzi svaki božiji dan o njemu pisati, i sutra da ga ostavi Laporta, nećeš valjda pisati sve isto o njemu i narednu sezonu.
Najlakše je tako, kad god ti nešto ne odgovara, samo kažeš ma ima ignore ha ja.
Ne mrzi me pisati.
A šta tebe toliko boli što ja pišem o Koemanu ? u cemu je problem ? jel ti tetak ili neki rod ? šta si se toliko uzjebo na svaki moj post o Koemanu .
Smiješno mi je što na svaki moj post zvocaš ko kakva tetkica u PMS-u.
Ja cu pisati šta ja hocu, bezveze se ofiraš sa tim upadicama
imaš opciju ignore ako ti smeta necije pisanje i to je to.
A šta tebe toliko boli što ja pišem o Koemanu ? u cemu je problem ? jel ti tetak ili neki rod ? šta si se toliko uzjebo na svaki moj post o Koemanu .
Smiješno mi je što na svaki moj post zvocaš ko kakva tetkica u PMS-u.
Ja cu pisati šta ja hocu, bezveze se ofiraš sa tim upadicama

- AlfredNobel
- Kontakt:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015

Tako je. Daj nam Žutalja, Wijnalduma i Depaya pa da napadnemo to drugo mjesto.
zar nije bilo priče da se Valverde odrekao odštete nakon što je dobio nogu!?
Volim te Bosno!!!
Alemany, Planes i Grau će dobiti 15 dana vremena da pronađu zamjenu za Koemana i da se riješe uslovi i sve, ako ne uspiju Koeman će ostati trener i naredne sezone !
Brko iz druge galaksije!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.