FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Evander
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Evander » 25 maj 2021, 21:06

jasonstatham je napisao/la:
25 maj 2021, 20:53
Chinaglia je napisao/la:
25 maj 2021, 20:48
treba dobro razmisliti o golmanu, donnarumma je 7 godina mladji od ter stegena, a ter stegen nije imao bas sjajnu sezonu
Bez obzira sezonu i godine, MATS je doktor nauka za ovog žvalju. Šta treba, nakon x godina počet'će zajebavati Barcelonu kao što je Milan.
Barcelona škrpi na milion mjesta, a to nije pozicija golmana.
Ove sezone je itekako škripala ta pozicija, ako ćemo realno.

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 25 maj 2021, 21:38

let3 je napisao/la:
25 maj 2021, 20:59
Jel moguce da ce žuta neznalica i naredne sezone voditi Barcu :shock: :facepalm: ne mogu da vjerujem da Laporta ovo radi.

Samo je pitanje:
Da li je ovo odluka Laporte kao oblik podrške neznalici ili je jednostavno iznuđeno zbog para, jer je možda holandsko gov.no tražilo da mu se u slucaju otkaza isplati još jedna sezona koju ima u ugovoru. Dakle ucjena. A para nema još i za toga. Valjda je toliko pošten da zna kako odavno u Barci nema onog predsjednika i one uprave koja ga je dovela u klub :puke: Da li je zapravo Barca u poziciji taoca žute neznalice, koju mora trpiti još jednu sezonu :oops:
Ali ga i ti preseravaš brate, eto neki trener bi se odrekao 7 miliona ili koliko već bi mu morali isplatiti.

Ako već nema dobrih opcija za zamjenu jer ovo za Xavia ni sam ne znam koliko je istina, neka ostane. Ovoj ekipi je svakako plafon borba za domaću titulu i kup ko god bio trener.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2021, 22:03

Chinaglia je napisao/la:
25 maj 2021, 20:48
treba dobro razmisliti o golmanu, donnarumma je 7 godina mladji od ter stegena, a ter stegen nije imao bas sjajnu sezonu
Za linijske golmane u Barceloni nema mjesta,

taman da je Buffon, a ne Donnaruma.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 maj 2021, 22:40

ako dodje neko drugi dobro, ako ostane Koeman može se uštedjeti par dana sljedeće sezone, ne vrijedi to gledati

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 maj 2021, 23:00

tobaccos je napisao/la:
25 maj 2021, 21:38
let3 je napisao/la:
25 maj 2021, 20:59
Jel moguce da ce žuta neznalica i naredne sezone voditi Barcu :shock: :facepalm: ne mogu da vjerujem da Laporta ovo radi.

Samo je pitanje:
Da li je ovo odluka Laporte kao oblik podrške neznalici ili je jednostavno iznuđeno zbog para, jer je možda holandsko gov.no tražilo da mu se u slucaju otkaza isplati još jedna sezona koju ima u ugovoru. Dakle ucjena. A para nema još i za toga. Valjda je toliko pošten da zna kako odavno u Barci nema onog predsjednika i one uprave koja ga je dovela u klub :puke: Da li je zapravo Barca u poziciji taoca žute neznalice, koju mora trpiti još jednu sezonu :oops:
Ali ga i ti preseravaš brate, eto neki trener bi se odrekao 7 miliona ili koliko već bi mu morali isplatiti.

Ako već nema dobrih opcija za zamjenu jer ovo za Xavia ni sam ne znam koliko je istina, neka ostane. Ovoj ekipi je svakako plafon borba za domaću titulu i kup ko god bio trener.

Divi ove podatke.
Do not keep a coach that lost 3-0 at home to Pirlo's Juventus, two L's against Real Madrid. A loss and draw against Atleti. 5-2 aggregate loss to PSG. The fkn shitshow losses and draws to bottom sides in the league. Third place in La Liga. What more warning signs do u need?
Laporta prodaj Umtitija, daj mu tih 7 miliona i tjeraj neznalicu.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 maj 2021, 23:20

Je l postoji ikad iko da se odrekao odštete u slučaju otkaza? I zar stvarno misliš da je to razlog ostanka Koemana?
Jednostavno je, nemaš neki izbor za poziciju trenera osim Xavija a Xavi ne ide iz Katara dok se ne zavrsi SP to je neka moja teorija.
Don't hate what you don't understand.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 maj 2021, 23:40

Xavi nece doci dok u ekipi budu Pike, Busketc, Messi. Doci ce onog trenutka kad bude mogao pokrenuti novi proekat.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2021, 00:29

xaviesta je napisao/la:
25 maj 2021, 23:20
Je l postoji ikad iko da se odrekao odštete u slučaju otkaza? I zar stvarno misliš da je to razlog ostanka Koemana?
Jednostavno je, nemaš neki izbor za poziciju trenera osim Xavija a Xavi ne ide iz Katara dok se ne zavrsi SP to je neka moja teorija.
Hahahahahaahahhaaha patetika na vrhuncu.. Konta čovjek ako je bio Barcin igrač, da će se odreći svega. :rol:

Ostaje Koeman izgleda, sve mi miriše na to.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2021, 00:39

xaviesta je napisao/la:
Je l postoji ikad iko da se odrekao odštete u slučaju otkaza?
Žutom treba fino i ljudski objasniti da je nepoželjan, da ga ni Laporta ni sadašnja uprava nisu doveli u Barcu. Nek traži svoje pare od Barte i od onih koji su ga doveli tada u najgorem momentu kada se ko jazavac uvukao u Barcu, nek njih ganja, samo nek ide.
Niko normalan osim kriminalca Barte ga ne bi nikad ni doveo u Barcu, posebno ne Laporta.
Ako bjednik bude insistirao na tih 7 miliona i ucjenjivati klub, prodati Umtitija i platiti mu. Šta drugo da se radi. I to je bolje, nego ga trpiti još jednu godinu.

Na ovoj temi još uvijek ima likova koji i dalje podržavaju tu neznalicu na klupi Barce :facepalm: To je ono što je poražavajuce nakon svih blamaža koje je taj levat priredio klubu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2021, 00:55

Bijednik zato što bi u slučaju otkaza tražio ono što mu pripada ugovorom? Ti si opasno zadojen nekom mržnjom, isto kao da ti je Koeman uradio ne znam ti šta.

Shvatili smo da ga ne možeš očima smisliti, ali lupati nekakve nebuloze, nema smisla. Ti da imaš još godinu ugovor s firmom, oni hoće da te šutnu prije isteka, znači ti si bijednik što potražuješ svoja sredstva koja su ti namijenja ugovorom? Lako je tuđim qurcem koprive mlatiti..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2021, 01:04

AlfredNobel je napisao/la:
26 maj 2021, 00:55
Bijednik zato što bi u slučaju otkaza tražio ono što mu pripada ugovorom? Ti si opasno zadojen nekom mržnjom, isto kao da ti je Koeman uradio ne znam ti šta.

Shvatili smo da ga ne možeš očima smisliti, ali lupati nekakve nebuloze, nema smisla. Ti da imaš još godinu ugovor s firmom, oni hoće da te šutnu prije isteka, znači ti si bijednik što potražuješ svoja sredstva koja su ti namijenja ugovorom? Lako je tuđim qurcem koprive mlatiti..
Opet imaš ozbiljnih problema sa citanjem i razumijevanjem onog što procitas :damn:

Da ponovim:
Ako bjednik bude insistirao na tih 7 miliona i ucjenjivati klub, prodati Umtitija i platiti mu. Šta drugo da se radi. I to je bolje, nego ga trpiti još jednu godinu.
Vec sam objasnio kako treba riješiti problem sa njim. Platiti i završeno.

Ponašaš se u najmanju ruku kao da ti je Koeman amidza, tetak ili tako nešto, pa svaki put doživljaš licno sve što napišem u vezi holandske neznalice :rol: nevjerovatno.
Imaš problema sa svakim mojim postom, šta god ja napišem eto ti Alfreda da to prokomentariše i nalupeta neke svoje gluposti, ali ja sam ti vec objasnio - kad ti vec toliko smeta, imaš opciju ignorea, slobodno me pocali tamo i rijesen problem. Necu se ja ljutiti, vjeruj mi ;)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 maj 2021, 01:13

A jest dobro biti trener Barcelone. Zavrsis treci u ligi, u ligi prvaka se brukas, redovno gubis svaku bitniju utakmicu. Jedino sto moras je mlatit ovu sirotinju po ligi.
Posao lak, para dobra.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 maj 2021, 01:24

xaviesta je napisao/la:
Rekao bih da nisu toliko ubijeđeni u ideju Xavija na klupi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2021, 01:58

Zato što mlatiš gluposti k'o kakva tetkica. Svaki post se svodi na ebenog Koemana, pa da je Braco na klupi Barce ne bi doživio ovoliko pljuvačine. Ebe mi se za Koemana, ja sam rekao nedavno da sam očekivao više od njega i bio optimista na početku. Pojeo sam vanago i to priznajem. Uradio je finih stvari, ali je imao i neviđenih kikseva.

Kako te ne mrzi svaki božiji dan o njemu pisati, i sutra da ga ostavi Laporta, nećeš valjda pisati sve isto o njemu i narednu sezonu.
Najlakše je tako, kad god ti nešto ne odgovara, samo kažeš ma ima ignore ha ja.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2021, 02:02

Ne mrzi me pisati.
A šta tebe toliko boli što ja pišem o Koemanu ? u cemu je problem ? jel ti tetak ili neki rod ? šta si se toliko uzjebo na svaki moj post o Koemanu .
Smiješno mi je što na svaki moj post zvocaš ko kakva tetkica u PMS-u.

Ja cu pisati šta ja hocu, bezveze se ofiraš sa tim upadicama ;) imaš opciju ignore ako ti smeta necije pisanje i to je to.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 maj 2021, 03:52

:tokralju: :tokralju: :rol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 maj 2021, 13:42

Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 maj 2021, 14:05

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Tako je. Daj nam Žutalja, Wijnalduma i Depaya pa da napadnemo to drugo mjesto.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 maj 2021, 14:06

xaviesta je napisao/la:
zar nije bilo priče da se Valverde odrekao odštete nakon što je dobio nogu!?
Volim te Bosno!!!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 maj 2021, 17:02

Alemany, Planes i Grau će dobiti 15 dana vremena da pronađu zamjenu za Koemana i da se riješe uslovi i sve, ako ne uspiju Koeman će ostati trener i naredne sezone !
Brko iz druge galaksije!!!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.