Aj

Ne znam ja ko nije došao na sastanak, zato samo
Guzmane na **** aj aj
Navijaci koji satro glume da su i nesto samaraju to nisu navijaci to su qarine krezube.Bruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:50Pitari su takvi navijači da završimo drugi, osvojimo kup i našamaramo igrače, tražimo ostavke jer smo nezadovoljni. Štrumfovi su takvi da nemaju pobjedu u 100.godišnjici kluba, završe 7. na tabeli i šute k'o p**** jer ne smiju pisnut!!! Al de malo o pitarima pričajte... fuj
Kojeficijentom inteligencije "U BJEDLJIVO" najgluplji forumasi u regiji...Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:51Kvalitetom u
bjedljivo najgore finale kupa u regiji...
Dokaz kakav je vico genijalac, dao miki maus kup za 3+ godine hegemonije
Boli istina da daleka vecina licnosti koji su ucinili grad Sarajevo necim bitnim u regiji i sire su zapravo navijaci ili simpatizeri Zeljeznicara. Davorin Popovic, Bijelo Dugme, Zabranjeno Pusenje, Top Lista Nadrealista, Zdravko Colic, Emir Kusturica, Abdulah Sidran, Nedzad Ibrisimovic, Jovo Divjak....PeppermintSA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:39Oni uzeli, mi im dali, oni dali, mi im uzeli, dogovorili se, nastimali, sredili, uredili, picke materine.
Kako god, mi opet trofej, a fukara sa novog sarajeva lijepo sedmo mjesto.
E zamisli koji su to licemjeri. **** se meni mi smo jos uvijek najtrofejniji (samo je njima 15 vece od 16 hahahaha), ali da ljudi ovoliko slave kup a prije 7 dana sve bilo neregularno haman plakali. Kakve prelivode.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:38Sva prica protiv vice i namjestanje ode u vodu zbog kupavico spasitelj