FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

miki09
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la miki09 » 26 maj 2021, 20:03

Iskreno ne vjerujem da ce ih par biti prodano, mozda neki zatraze da odu, al gds je danas pisao da bi klub mogao samo jednog zrtvovati, i to je navodno bilo dovoljno da kontea natjeraju da ode, posto je on zelio da niko ne ode plus da se pojaca ekipa jos, sto je i razumljivo, lik je pobjednik u svakom mogucem smislu.

Neko spomenu dekia gore, i ja bi radije njega nego inzaghia iskreno...

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 26 maj 2021, 20:58

Samo da ne bude jos neko Juvetovo ****... Steta sto je Mourinho otišao u Romu, treba nam neki Interista na klupi..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 maj 2021, 21:53

Kakvo **** razocaranje, osvojis titulu i sve se raspadne u par dana. Koji ce top trener doci u ekipu koja mu nije u stanju dovesti igraca kojeg on zeli, koji ce svako ljeto imat probleme sa odlascima itd itd a sve vodi takvoj sudbini.

Na kraju bas me zanima koliko lose klub stoji fin. kad ni ovih 300 mil posudbe nije pomoglo da se ne prodaju igraci.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 26 maj 2021, 22:16

Tritolone je napisao/la:
26 maj 2021, 21:53
Kakvo **** razocaranje, osvojis titulu i sve se raspadne u par dana. Koji ce top trener doci u ekipu koja mu nije u stanju dovesti igraca kojeg on zeli, koji ce svako ljeto imat probleme sa odlascima itd itd a sve vodi takvoj sudbini.

Na kraju bas me zanima koliko lose klub stoji fin. kad ni ovih 300 mil posudbe nije pomoglo da se ne prodaju igraci.
Uglavnom velika prekretnica. Ali Marotta ce nekoga vec tu dovesti, ne sumnjam ja u njegove sposobnosti.

Nuno Espirito Santos je igrao 3-4-3
Allegri je naslijedio 3-5-2

Opcija nema bas mnogo, bice tesko. Inzaghi je realna opcija nazalost ali tako ti je to. Za ostale se nema novca, nema se ni za Allegrija isto.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 maj 2021, 22:35

Ocigledno da su svi racunali na pare od SL, korona je unistila sve i jedini brzi izlaz je bila ta SL, na kraju svi redom pusiona.

Tesko ce Interu biti, sve i da zadrze isti kadar, tesko ce onda doci neka velika pojacanja , a tesko je naci trenera koji ce uklopiti sve ove Conteove miljenike, ekipa je skopljena bas za njega.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 maj 2021, 00:25

Conte je dostigo maksimum, mozda je mogo pokusat uzet jos jednu titulu al ako ima bolju ponudu razumijem ga sto ide, dok nije usro motku ko sto ima obicaj.

Sad je kljucno ne zayebat s izborom novog trenera. Evo Sky prenosi da se uspostavio kontakt s Allegrijem
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 maj 2021, 08:00

tiffoso je napisao/la:
26 maj 2021, 22:16
Uglavnom velika prekretnica. Ali Marotta ce nekoga vec tu dovesti, ne sumnjam ja u njegove sposobnosti.

Opcija nema bas mnogo, bice tesko. Inzaghi je realna opcija nazalost ali tako ti je to. Za ostale se nema novca, nema se ni za Allegrija isto.
Inzaghi otpao, spominje se Fonseca :mrgreen: , Mihajlovica ne zelim vidit ni nacrtanog. Pisu i da se Allegriu ponudilo 10 mil ali meni je to sumnjivo, kao trazis od igraca/trenera da smanje place, a onda das Conteu 7 mil za oprostaj i Allegriu 10 :hmmmmm: Miljenja sam kako dolazi netko skroz novi, vjerojatno netko od trojice Deki, S.Coincecao, Cambiasso (bilo mi je sumnjivo sta se mota po klubu za vrijeme one proslave).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 27 maj 2021, 08:29

Tritolone je napisao/la:
27 maj 2021, 08:00
tiffoso je napisao/la:
26 maj 2021, 22:16

Inzaghi otpao, spominje se Fonseca :mrgreen: , Mihajlovica ne zelim vidit ni nacrtanog. Pisu i da se Allegriu ponudilo 10 mil ali meni je to sumnjivo, kao trazis od igraca/trenera da smanje place, a onda das Conteu 7 mil za oprostaj i Allegriu 10 :hmmmmm: Miljenja sam kako dolazi netko skroz novi, vjerojatno netko od trojice Deki, S.Coincecao, Cambiasso (bilo mi je sumnjivo sta se mota po klubu za vrijeme one proslave).
Inzaghi me je obradovao :mrgreen:
Sumnjam da je Marotta toliki debil i da Fonsecu uzme u obzir, to su neistine svakako. Mihajlovica nece 100% kontaktirati jer koliko god bio u nedoumici zna da je on imao svoju priliku u Milanu i da je to lose izgledalo, a pravo da ti kazem neki dar mar nije ni u Bologni napravio.
Procitao sam da je Gazzeta rekla da smo 10 mil netto ponudili Allegriju. Ali malo mi je cudno onda sve to oko finansija ili to samo novinari lupaju, jer kako onda da dadnu Conteu 7 mil € tek tako iako covjek zeli sam raskinuti ugovor. Nisu valjda toliko losi pregovaraci.

Conte ce po mom misljenju zavrsiti u Realu. Allegri ce vjerovatno u Italiju, samo je pitanje put Milana ili Torina.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 27 maj 2021, 09:02

ma ja vjerujem da nije razlog sto se nije imalo conteu za platu nego sto je ovaj htio bjezat. Odavno je bilo je jasno da ce bjezat ako osvoji scudetto.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 27 maj 2021, 09:25

Kakav fonseca, budimo ozbiljni, :mrgreen: nadam se da su to medijske izmisljotine.

Ako ne alegri, onda neko skroz lijevo rjesenje tipa gallardo iz rivera ili joachim low, uglavnom da se mozemo nadati nekom iznenadjenju jer sa ovim mihajlovicima, fonsekama znas sta dobijas, manje vise.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 27 maj 2021, 10:04

Kakav raspad sistema.
"We need to suffer. And we need to fight."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 27 maj 2021, 10:11

Žalit ćete vi za Inzaghijem kad nam neki levat poput Fonsece dođe. Daj bože da Allegri ali nisam optimističan
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 27 maj 2021, 10:14

Biscione je napisao/la:
27 maj 2021, 10:11
Žalit ćete vi za Inzaghijem kad nam neki levat poput Fonsece dođe. Daj bože da Allegri ali nisam optimističan
Inzaghi je brate los. Allegri je jedino sto nam moze odrzati nivo igre. Da li je realan- prema trenutnoj situaciji i nije !
Bice intersantna sedmica. Zidane je zeznuo stvar, jer se sada otvorio put Maxu u Real, tako da smo ga i mi i juventus ispusili. Njima ce ostati Pirlo a mi cemo dobiti nekog levata.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 27 maj 2021, 10:23

A možda je Conte jednostavno htio da ide, mozda postoji klauzula o scudeto i toj isplati od 7 mil... Ako dodje Allegri onda je sigurno Conte htio ici...

Ako ne moze Allegri ja sam za nekoga od Deki ili Cambiasso... Nikakve razlike nema u odnosu na ove levate sto se spominju...

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 27 maj 2021, 10:58

arminz je napisao/la:
27 maj 2021, 09:02
ma ja vjerujem da nije razlog sto se nije imalo conteu za platu nego sto je ovaj htio bjezat. Odavno je bilo je jasno da ce bjezat ako osvoji scudetto.
Ma bjezanija je bila jer mu nisu mogli omoguciti kontinuitet sa pojacanjima, plus vjerovatno i ta cinjenica sto moramo makar jednog zrtvovati a on principijelan kakav je samo rekao hvala dovidjenja. Pa kakvu je halabuku napravio prosle godine, a jos smo mu i pojacali ekipu sa hakimiem vidalom...pa opet jedva ostade. Nema to veze sa osvojenim skudetom, ne bi on samo zbog toga napustio nesto sto je mukotrpno gradio 2 god.

Samo ona slika na balkonu meazze kad mu ljudi skandiraju a on kao da mu je neko rekao da je usvojen pet minuta ranije :mrgreen: ono odgovara navijacima al vidis mu po pokretima da vjerovatno zna da ide.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 27 maj 2021, 14:05

Contea je trebalo prošle godine otpustiti i uzeti Alegrija. Imali bi Scudeto opet i sigurno ne bi ispali u grupi LP. Conte je neuračunljiv i iz svakog kluba je odlazio haman na isti način. Svađa ili sa igračima, upravom, navijačima...uvijek njemu nešto ne paše. Zbogom!

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 27 maj 2021, 14:06

Eh kad bih mogao da biram uzeo bih Marcela Bielsu jer mu je ugovor istekao sa ovim ljetom, mada znamo svi da od toga nema nista.
Mislim da je on i cesto igrao sa 3 pozadi.... ali vjerovatno ce to biti Sarri na kraju.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 maj 2021, 14:06

Šuška li se išta ko će nas povest u nadolazeće godine blamaže u svim natjecanjima? Vidim Allegri nista, Inzaghi nista..o kome se jos prica

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 27 maj 2021, 14:26

Ma sad kad je alegri nedostupan treba fino sjesti i natanane proci sve sa svim kandidatima i vidjeti kome koji sistem odgovara i na osnovu toga planirati potencijalna zrtvovanja i prodaje koje moramo napraviti. Ne treba zuriti, mozda nesto i iskoci u medjuvremenu kao recimo poch ako se odluci na rastanak sa psg.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 27 maj 2021, 14:38

Ima li ikakve šanse dovesti Diega Simeonea? Mislim da bi on bio pravi pogodak.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []