Bostone, je li sad sve jasno?Bruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:26Imam jarana navija za želju, ima sina 8 mu godina još nije dočekalo dijete titulu, a u decembru dobio drugog sina taj još nije dočekao pobjedu.Kasikara1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:22I dalje imamo vise trofeja od vasBruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:21Zajebavaju klub koji je u zadnje 3 godine osvojio 4 od mogućih 5 trofeja, a oni donji dio tabele, zadnji put pobjedili kad je Lutvo bio štene a zadnju titulu osvojili kad je Drina bila marka . E svašta...
E svasta..
P.S. Sarajvo 7 titula i 7 kupova, seljo 7 titula 6 kupova. Kako ste to trofejniji, koji su sad mitovi u pitanju?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
treba kopirati postove ovdje i vaziti par dana sa smajlijima kao sto doticni radi

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ta će sabrinin pichkolizac

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
E čuj superkup. Hahahaha haj dobro, računaj brate i bajramske turnire tu se bar igraju 3,4 tekme.Kasikara1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:31Jel racunamo superkupove?Bruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:26Imam jarana navija za želju, ima sina 8 mu godina još nije dočekalo dijete titulu, a u decembru dobio drugog sina taj još nije dočekao pobjedu.
P.S. Sarajvo 7 titula i 7 kupova, seljo 7 titula 6 kupova. Kako ste to trofejniji, koji su sad mitovi u pitanju?
-
- Kontakt:
Jasta racuna se samo ono sto samioni svemira osvajaju
Nema poganijeg kluba na kugli zemaljskoj
Možeš li nam pojasniti da li se dupla kruna računa kao superkup

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Poenta priče je da ste 7.na tabeli, nemate pobjede u 100.godišnjici kluba i umjesto u svoju avliju da se zadubite i šutite vi serete po nama. Ja sam nezadovoljan ovom sezonom i razočaran, ali kad vas vidim skontam da može gore i to puno puno gore.Kasikara1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:37Jasta racuna se samo ono sto samioni svemira osvajaju
Halali, sportski pozdrav
Ako je hodzic razbio tri navijaca ko je pidru udesio, sezona je regularna bravo vico kakvo udruzenje klubova sa prodanim vjetnamcima
Zadnja izmjena: Vanadij, dana/u 26 maj 2021, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Imaju oni par trofeja bajramskog turnira 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
successminator je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:39Uzalud trud, džaba vam sve
I Savez vas gura al’ opet ne ide
Doš’o je kraj, moj Vickane
Ništa od titule ove godine
Sestrić i Ujko, SNSD
MTEL, Arene, Kelme, sudije
Uzalud Savez, penali i kartoni
Džaba vam sve, mi smo šampioni!![]()
![]()
*dogodine u ovo vrijeme
Volim te Saraj’vo!

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Kako im ga vico metnu pa zaboravili na sve kradje i dopise sabrinine haha
- Beduin
- Kontakt:
Kod mene dijete evo vec cetvrta generacija u porodici kako nismo docekali titulu (ikakav pehar) Slobode pa se ne hvalim.Bruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:26
Imam jarana navija za želju, ima sina 8 mu godina još nije dočekalo dijete titulu, a u decembru dobio drugog sina taj još nije dočekao pobjedu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovog sabrina placa za bonovewolfie je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:43successminator je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:39Uzalud trud, džaba vam sve
I Savez vas gura al’ opet ne ide
Doš’o je kraj, moj Vickane
Ništa od titule ove godine
Sestrić i Ujko, SNSD
MTEL, Arene, Kelme, sudije
Uzalud Savez, penali i kartoni
Džaba vam sve, mi smo šampioni!![]()
![]()
*dogodine u ovo vrijeme
Volim te Saraj’vo!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druze,ja se i ne sjecam zadnjeg trofeja Veleza.Bolje posteno,pa i bez trofeja,nego kao npr.ovaj namjesten kup danas.Ja bih se stidio da sam navijac SarajevaBeduin je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:45Kod mene dijete evo vec cetvrta generacija u porodici kako nismo docekali titulu (ikakav pehar) Slobode pa se ne hvalim.Bruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:26
Imam jarana navija za želju, ima sina 8 mu godina još nije dočekalo dijete titulu, a u decembru dobio drugog sina taj još nije dočekao pobjedu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jedni pjani drugi prebijeni, dobro su na teren izasli ikako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Borac se zali kad je sudjenje pošteno, sta ce tek biti kad bih zakinu kojim slučajem

VICO I BORAC KANCERI BH FUDBALA!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Da je pravde, Bojac bi vec vcrs bio izbacen iz lige.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, Lecler, rishovski i 23 gosta.