Roma dovela stranca.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mou izlapio ? Taj Mou je za par klasa bolji trener od Contea, da ne spominjem ostale trenere u Seria A. I Roma je uradila pravu stvar njegovim dovođenjem. Iduće sezone Roma će sigurno biti među prve 4 ekipe a mozda urade i nesto vise.
Simone i Lotito blizu dogovora. Sarri u Inter? 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Duplo vise nego u zadnjih 10 godina 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Na osnovu čega ga jede ? I čuj prime. Kad si trener ne postoji prime. Ne trčiš po yebenom terenu i nebitno imas li 40-50 ili 60 godina. Ranieri je s Leicestorm uzeo titulu EPL sa 60 i nesto godina. O kakvom prajmu pricamo ?
Ako prođe sezona da Mou nesto ne osvoji onda je izlapio , nije vise vrhunski trener itd.
Prošlo je malo više od jedne sezone da nije ništa osvojio. Zadnji trofej mu je bio Europa League iz 2017. Od tada je dobio 2 otkaza.meepo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:53Na osnovu čega ga jede ? I čuj prime. Kad si trener ne postoji prime. Ne trčiš po yebenom terenu i nebitno imas li 40-50 ili 60 godina. Ranieri je s Leicestorm uzeo titulu EPL sa 60 i nesto godina. O kakvom prajmu pricamo ?
Ako prođe sezona da Mou nesto ne osvoji onda je izlapio , nije vise vrhunski trener itd.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Odgovorih na to malo duze, ali mi je pao chrome i ne da mi se opet.
Uglavnom, Mou od Reala 2012 ima još jednu titulu 2015 s Chelseom te 2 drugorazredna trofeja sa Unitedom. Pad je evidentan vec od intera jer epizoda u realu se moze smatrati neuspjelom, a sezonu nakon titule u EPL je bio deseti ili koji vec. Trenira drugorazredne klubove vec 3 godine, i bez statistika se vidi pad.
Da godine i sve drugo ne utice i Capello i Lippi bi danas bili onda relevantni.
Uglavnom, Mou od Reala 2012 ima još jednu titulu 2015 s Chelseom te 2 drugorazredna trofeja sa Unitedom. Pad je evidentan vec od intera jer epizoda u realu se moze smatrati neuspjelom, a sezonu nakon titule u EPL je bio deseti ili koji vec. Trenira drugorazredne klubove vec 3 godine, i bez statistika se vidi pad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imam osjecaj da bi Conte mogao bas u Tottenham. I da ce ih uvest u top 4. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa prilicno je čudno ovo sto je s interom dogovorio. Engleska je logicna, ali se vratio u Italiju zbog zene i kcerke i ne mislim da se nesto promijenilo.
Možda ide pauza kao Max.
Možda ide pauza kao Max.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:18Uglavnom, Mou od Reala 2012 ima još jednu titulu 2015 s Chelseom te 2 drugorazredna trofeja sa Unitedom. Pad je evidentan vec od intera jer epizoda u realu se moze smatrati neuspjelom, a sezonu nakon titule u EPL je bio deseti ili koji vec. Trenira drugorazredne klubove vec 3 godine, i bez statistika se vidi pad.
Conte je od Juventusa imao titulu s Chelsea i onda iduće godine zavrsio kao 5. te ove sezone uzeo titulu s Interom. U LP nije prolazio dalje od prve knockout runde.
Mourinho je preuzeo nikad gori United zavrsio 2. sto je s onom ekipom ravno osvajanju titule , uzeo EL i mislim FA kup. Super rezultat s obzirom kakvu je ekipu imao i kakvo je stanje u Unitedu bilo.
Sto se tiče Reala osvojio La Ligu ,Super Kup i Kup kralja te triput dolazio do polufinala da ne spominjem da je Barca tad bila prejaka i to sto je uradio su sjajne stvari inace se ne bi zadrzao u Realu 3 sezone i ne bi mu produzavali ugovor do 2016.
Mourinho će mi uvijek bit drag ali njegovo je prošlo nemojte se zavaravati.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A ti si neko relevantan da to kazes 
simone inzaghi potpisuje novi ugovor :tokralju:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.