Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije uhvacen pravi moment.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
N A J T R O F E J N I J I
Pa nije da.posto je borac ostecen okej je.sto smo duplu krunu izgubili zbog sudijske greske
Tacno, joc veci onside.
To ti je jedan decko, kojeg je ubacio tata Osim u namjestenoj utakmici u finalu kupa protiv SB. Ovaj bio malo lud, niko mu nije rekao, pa zabi golcinu u 90-oj. Sreca nekako na penale izgubise, inace...

@wolfie jeste ono izgubili u Sirokom na penale?
Ima li NK Zeljeznicar neki kup iz 1946. godine ili smo se odvojili po broju kupova?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uvijek neke šprdnje kod nas u finalima Kupa. Mi sa Širokim, pa vi sa Širokim kad u po frke nestade prijenosa, onda Krupa haman pa javno nudila bodove u ligi i dva najbolja igrača nama za Kup, pa ovo danas.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Osttribine
- Kontakt:
Da je Sarajevo izgubilo bilo bi kolektivno sprdanje kako smo u.srali cijelu sezonu, ovako kada smo osvojili Kup onda je kao namjesteno. I ovo veležovi pametolozi dosadili i Bogu i narodu, nakon 33 godine igrat ce pretkolo u konferencijskoj ligi Evrope, a kada ih citas rekao bi da su veceras na tekmi u Gdanjsku u najmanju ruku, dajte ljudi smarate vise, gledajte svoj klub, radite dobar posao i to je to, ali malo realnosti nije na odmet.
A ovi sa Grbavice ne znam kako imaju volje bilo sta komentarisati, odigrali polusezonu na nivou Radnika iz Hadzica u njihovoj čuvenoj prvoligaškoj sezoni i oni kao nekog sprdaju.
A ovi sa Grbavice ne znam kako imaju volje bilo sta komentarisati, odigrali polusezonu na nivou Radnika iz Hadzica u njihovoj čuvenoj prvoligaškoj sezoni i oni kao nekog sprdaju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je bilo pravde vi ne bi ni dosli u situaciju, da se borite za duplu. Pokrijte se usima i uživajte u kupljenoj tituli

U ligi ste dobili jedno minimum 15,16 bodova zbog sudija od početka prvenstva.
U kupu ste imali put Travnik, Rudar Kakanj, Široki, Klis

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja ne znam ko je lik koji je sutao penal, znaci nikad cuo za Tahrica, nemam pojma otkud on u Borcu, i takav anonimus suta penal za trofej?
Cist gol nam ponisten.

Cist gol nam ponisten.

Lukic Jovanovic Pavlovic Zakaric Ziljkic Mols. 6 igraca iz prvih 11 falilo.Penale sutirali Cavic i Tahric zajedno imaju godina kao Vranjes.cist gol nam ponisten.cestitke vama na kupu al bas ste srece imali i to sa nasim drugim timomElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:29Da je bilo pravde vi ne bi ni dosli u situaciju, da se borite za duplu. Pokrijte se usima i uživajte u kupljenoj tituli
U kupu ste imali put Travnik, Rudar Kakanj, Široki, Klis![]()
-
- Kontakt:
Hvala sto pomno pratis rezultate trenutno najboljeg kluba u bh iako za tim nemas potrebe jer je tvoj klub miljama daleko od neke ozbiljne priceElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:29Da je bilo pravde vi ne bi ni dosli u situaciju, da se borite za duplu. Pokrijte se usima i uživajte u kupljenoj tituli
U kupu ste imali put Travnik, Rudar Kakanj, Široki, Klis![]()

Cudi ne da za 90 min nije svirnuo za nas dva penala bio sam ubijedjen u to jer mora se kompenzirat ova lakrdija ove polusezone. Cuj mi se nismo trebali borit za duplu hahaha kakav bilde sta je ovo,idi slavi to sto ste politivki klub i sto ste uzeli titulu onakvim lakrdijama od sudjenja gdje bi se svako stidio al polako uzivace i ostali
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 26 maj 2021, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Raspisali se navijaci ekipe koja je 7 na tabeli. Zeljo zadnju titulu lige uzeo 2013.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Osteceni smo za cist gol u finalu kupa i zbog sudije izgubili duplu krunu i sad se moramo zadovoljiti samo titulom i ligom sampiona.ti ne znas kako je namazagor1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:40Cudi ne da za 90 min nije svirnuo za nas dva penala bio sam ubijedjen u to jer mora se kompenzirat ova lakrdija ove polusezone. Cuj mi se nismo trebali borit za duplu hahaha kakav bilde sta je ovo,idi slavi to sto ste politivki klub i sto ste uzeli titulu onakvim lakrdijama od sudjenja gdje bi se svako stidio al polako uzivace i ostali
- feniksptica
- Kontakt:
Koje Nama dao ? Vi da ste bili prvi prosle godine uzeli bi i vi. Ko da je njih bilo briga ko je prvi. Ko je nama onu duplu krunu ?? To se svi usute..@beduin napisa sve su titule namjestene a kad treba objasnit kako je ta namjestena sutnja..muk.
Uzeli ste vi, al sramota je da navijaci kluba koji slavi 100 godina likuju sto im je konkurent izgubio titulu i osvojio kup a oni 7.. Ali oept, vi znate najbolje, zivio

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvo prcanje marka maksimovica ne igra zakaric pavlovic ziljikic svi igrali u srijedu, onda vadi vranjesa melega subica brtana uvodi juniore i pitari to slave e svasta
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ASD, AVNOJ, Balorda, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, club21, Direktorcic, Grk1234, Hajdeee, Hrammm1921, laznokrilo, MaroonBjelave, MikiPirs, MokraKifla, PeppermintSA, Pitaristok, Proximic, Rodman, WeekendOffender i 167 gostiju.