NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Knicks 

kakva atmosfera u MSG, moze se primjetiti da su ovi u New Yorku bili zatvoreni godinu i po 

Joj Ruže
Utah cigle baca i updaju bez problema. Utah je ovdje nakon prve utakmice otpisana kao da je trash tim. Imaju ljudi problema sa povredama a igraju odličnu košarku.

Utah cigle baca i updaju bez problema. Utah je ovdje nakon prve utakmice otpisana kao da je trash tim. Imaju ljudi problema sa povredama a igraju odličnu košarku.
Kakva blokada Goberta, već četvrta. Uništava Utah Memphisa.
Memphis katastrofalan. Tesko da se isplati gledati drugo poluvrijeme.
- Felixians4
- Kontakt:
ha dobro,nakupili se faulovima,pari da su i odustali od game2 zadovoljni učinjenim kroz play in i breakom u prvoj. mitchell je tu svjež,jazz ide šut na sve strane,gobert u full dpoy modeu,jednsotavno champ izdanje koje oni ne mogu u kontinuitetu pratiti.
mcmillan ima da miče bogdana s rosea,tu je snell pa i hunter. hawksi slično ko grizzliesi s tim da su imali dobru šansu opet,a imaju prednost u talentu,no ovi knicksi neće darovati ništa,bit će u najmanju ruku žilavi do kraja
Skeptičan sam bio prema Morantu, ali je igračina već u ovim mlađim godinama 

Prebrzo nekad zavrsava akcije, pogotovo sad kad su se vratili u egal. Valjda ih uspiju okrenut
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ja 20 slobodnih????
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Morant od ove sezone je vec bolji igrac od Currija
sta bi sa sokolima i bogdanom? probudim se da odem u cv i mislim da je bilo nekih 12ak prednosti a njih pri sredini 3/4 i bogdsan na nekih 16p sa jedno 53% SUTA I 2/6 ZA 3. POGLEDAM UJUTRU REZULTAT a ovi uvjerljivo izgubili a bogdan se ispromasivao sve do kraja. nekih 2/13 za 3 cini mi se.
A da puste westbrooka na jednog od njih plakali bi bukvalno. Prosle sezone IT otiso u tribinu facu u facu, frajer mu se izvinjavao govorio ja sam tvoj fan i to bas u "opasnoj" filadelfiji

Cemu salty feelings prema navijacima? Sta, trebaju svi sjediti i smjeskat se za kameru
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zabit je salty jer je valjda očekivao nešto iz ove serije.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ma salty or not, nesportski potez baš. Trebaju ga suspendovat do kraja zivota il pustit da ga prebije neko
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Pa bit će suspendiran do kraja života, nema uopće sumnje u to. Problem je što se uvijek nađe jedan ovaj na stotine drugih koji su Westbrooka ispratili pljeskom prilikom izlaska.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.