Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- Meraak1921
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo zadovoljni navijaci Sarajeva, ipak Borca pobjedit na penale, koja je igrala bez pola prve postave, i najboljeg igraca lige Zakarica .. Presmijesno je ovo sve, tolko bodova prosuti i na kraju ce biti +5, Borca ne mogu rijesiti fino ljudski, al eto moze na penale, i na kraju su zadovoljni?
Ne znam sta reci nego da su pali za qrac, da im nije Fanimo bio u formi, ne bi ni Evrope vidjeli, a imali + 13, nikad mi nece biti jasno kako popusit tolko prednosti, a najtuznije je da su zadovoljni .. e jadova boze sacuvaj
Ne znam sta reci nego da su pali za qrac, da im nije Fanimo bio u formi, ne bi ni Evrope vidjeli, a imali + 13, nikad mi nece biti jasno kako popusit tolko prednosti, a najtuznije je da su zadovoljni .. e jadova boze sacuvaj
Pa šta ces mi ti pricati kako se osjecamo osjecamo se isto kao i vi osvajanjem kupa protiv Krupe gledajuci igrace kako proslavljaju, a mi mrtvi hladni.
Al' naravno da nismo potpuno bezdušni i hladni jer je to klub za koji navijamo i ovim kupom smo vas prešišali i postali najveci klub u državi ako to vec prije nismo bili.
Al' naravno da nismo potpuno bezdušni i hladni jer je to klub za koji navijamo i ovim kupom smo vas prešišali i postali najveci klub u državi ako to vec prije nismo bili.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 26 maj 2021, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Joj kone su specijalni pacijenti hahaha pa likovi se nemogu sjetiti zadnje pobjede a tek nekog trofeja to je strana rijec evo vec 10 godina
kako vam se da uopste raspravljati i kako imate zivaca kad je vas klub najgori,najnakaradniji,najsiromasniji u cijeloj ligi dobro imate snage da raspravljate. Mi osvojili kup i idemo u evropi i kazemo da je ovo dno a vama najveci uspjeh sto mi nismo osvojili i sto se raspravljate ovdje sa nama. Imate mahanje i gledajte bh timove u evropi mozda se sljedece sezone plasirate u istu jer to bi vam bio ogroman uspjeh. Kone definitivno ste djeca sa posebnim potrebama

Zamjeni predznak umjesto HŠK, stavi NK...ipak su oni "ozgar" u talu s Vicom

Zadnja izmjena: Herero, dana/u 27 maj 2021, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
Dje Vanja hahahahhaha
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pomijesani osjecaji. S jedne strane ogromno razocarenje gubitkom titule pod onakvim okolnostima, a s druge strane nakon sto su isplivali problemi, nakon sto nam je poslije press konferencije jasno kakvi nam ljudi vode klub - uzeli smo jedan trofej ove godine. Bio je i prosle, i pretprosle. Moze se reci da se stvara kontinuitet osvajanja trofeja. Ovo da se utjesimo malo. Nisam zadovoljan samo Kupom. Bio bih nezadovoljniji jos da ga nismo uzeli. Zeljo broji Superkupove pa ispada najtrofejniji zbog njih. E pa gospodo imamo najveci broj Kup trofeja. Dijelimo prvo mjesto u najvecem broju ligaskih titula. Samo nismo u vrhu Superkupova, iz prostog razloga sto je ukinut. Eto koliko je bitan bio i ostao...
Volim te Sarajevo. Bice bolje. Samo da nijedna godina vise ne bude bez trofeja. Nece aBd.
Volim te Sarajevo. Bice bolje. Samo da nijedna godina vise ne bude bez trofeja. Nece aBd.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Nije nekoliko vec 5 i to najbitnijih igraca, a ne racunam u tome Jovanovica i Lukica...Vi bez Pidre i Pejovica...realno ocajna ste ekipa, da ovakvom Borcu danas niste dali gol u 90 minuta sramota...Da je danas umjesto Sarajeva bio Velez ili Tuzla to bi bio potop...90minut je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:24Na terenu apsolutno zasluženo između ostalog cinjenica da su izvukli X dobro dosta srecno, al' su ga izvukli govori isto mnogo toga bez nekoliko igraca iz prve postave.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:19Opet kažem, Borac je zasluženo osvojio titulu. Da li mu se tu i tamo navlacilo, neki izmišljen penal, nemahnut ofsajd ili nesviran faul? Itekako. Ko od Borčevih navijača kaze ne, laže k’o pas. Međutim, kad stigneš -13 i preokreneš ga u +4 za polu sezonu, zasluženo si to uradio je, da ga ****, ne može te sudija do te mjere gurati.
Mi smo sami krivi za prosutu titulu. Oštećeni smo na dva i po meča (Zrinjski tamo, Mladost tamo i Velež drugo poluvrijeme tamo), ostalo je sve bilo čisto ko suza. Štaviše, u 3-4 utakmice koje nismo dobili imali smo vjetar u leđa. ****, da nisi izgubio od Borca kući, da si samo odigrao neriješeno i da si dobio trulu Slobodu kući, bio ni prvak. Ko nam je kriv što nismo dobili raspalog Želju na Grbavici? Ko nam je kriv što nismo izvukli makar neriješeno protiv Zrinjskog kući? Itd, Itd. Borcu čestitam i ne pušim tu priču o Vici. Bog Allah da se spusti na zemlju, ne može nekome naštimati titulu u 12 kola kada protivnik na +13 osim ako protivnik potpuno podbaci.
Što se tiče kupa, sve čisto. Da su nam ga htjeli pustiti ne bi se onaj uklizavao kao brzi voz, završivši mudima na stativi, kako bi izbio Mešinu loptu s gol linije. Ne bi zabili onaj gol iz ofsajda. Ne bi imali zicer u zadnjoj minuti kad je onaj mali ostao sam u petercu. Pustili bi neku frljoku jer se ne štima utakmica na penalima. Ko može garantovati da onaj koga puštaš neće svaku opaliti preko gola? Ljudi naprosto emotivno ispražnjeni nakon titule s brdo povreda, mi u rasulu = očajna utakmica.
Izvan terena u savezu su se radile prljave stvari mnogi timovi su osteceni kartonima u direktnim susretima kad trebaju igrati protiv Borca kolo poslije toga i svaki put srbi sudili i to okolo BL..
Mi smo strašno osteceni u Mostaru ti sudio hrvat iz sirokog odlukom komisije odluceno sve u korist borca naredno gostovanje u tuzli srbin iz banja luke ti sudi i opet te strašno ošteti.
Ali najveca komedija od svega sto najveci pljuvaci na ovom forumu sad slave i sve je cisto u redu...prejakoo...

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Ne bi jer gledanjem današnjeg Sarajeva si shvatio cijelu polusezonu naš problem na terenu stojimo bolje od svih, al' završnica nula.Fighter1926 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:49Nije nekoliko vec 5 i to najbitnijih igraca, a ne racunam u tome Jovanovica i Lukica...Vi bez Pidre i Pejovica...realno ocajna ste ekipa, da ovakvom Borcu danas niste dali gol u 90 minuta sramota...Da je danas umjesto Sarajeva bio Velez ili Tuzla to bi bio potop...90minut je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:24Na terenu apsolutno zasluženo između ostalog cinjenica da su izvukli X dobro dosta srecno, al' su ga izvukli govori isto mnogo toga bez nekoliko igraca iz prve postave.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:19Opet kažem, Borac je zasluženo osvojio titulu. Da li mu se tu i tamo navlacilo, neki izmišljen penal, nemahnut ofsajd ili nesviran faul? Itekako. Ko od Borčevih navijača kaze ne, laže k’o pas. Međutim, kad stigneš -13 i preokreneš ga u +4 za polu sezonu, zasluženo si to uradio je, da ga ****, ne može te sudija do te mjere gurati.
Mi smo sami krivi za prosutu titulu. Oštećeni smo na dva i po meča (Zrinjski tamo, Mladost tamo i Velež drugo poluvrijeme tamo), ostalo je sve bilo čisto ko suza. Štaviše, u 3-4 utakmice koje nismo dobili imali smo vjetar u leđa. ****, da nisi izgubio od Borca kući, da si samo odigrao neriješeno i da si dobio trulu Slobodu kući, bio ni prvak. Ko nam je kriv što nismo dobili raspalog Želju na Grbavici? Ko nam je kriv što nismo izvukli makar neriješeno protiv Zrinjskog kući? Itd, Itd. Borcu čestitam i ne pušim tu priču o Vici. Bog Allah da se spusti na zemlju, ne može nekome naštimati titulu u 12 kola kada protivnik na +13 osim ako protivnik potpuno podbaci.
Što se tiče kupa, sve čisto. Da su nam ga htjeli pustiti ne bi se onaj uklizavao kao brzi voz, završivši mudima na stativi, kako bi izbio Mešinu loptu s gol linije. Ne bi zabili onaj gol iz ofsajda. Ne bi imali zicer u zadnjoj minuti kad je onaj mali ostao sam u petercu. Pustili bi neku frljoku jer se ne štima utakmica na penalima. Ko može garantovati da onaj koga puštaš neće svaku opaliti preko gola? Ljudi naprosto emotivno ispražnjeni nakon titule s brdo povreda, mi u rasulu = očajna utakmica.
Izvan terena u savezu su se radile prljave stvari mnogi timovi su osteceni kartonima u direktnim susretima kad trebaju igrati protiv Borca kolo poslije toga i svaki put srbi sudili i to okolo BL..
Mi smo strašno osteceni u Mostaru ti sudio hrvat iz sirokog odlukom komisije odluceno sve u korist borca naredno gostovanje u tuzli srbin iz banja luke ti sudi i opet te strašno ošteti.
Uglavnom 0-0 rezultat nerealan i da su bili malo konkretniji bio bi hendikep..
Stvarno ispade istina što je onaj zanjubori se pisao i upozoravao ovim je u klubu Vico završio boga pitaj koliko grama kokaina uništili se ljudi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Borcu se nije ništa više pomagalo u ovoj polusezoni nego što se pomaže svim prvacima BiH onda kad budu prvaci. Ova cijela histerija se svodi na sljedeće: oni su iz RS-a, a predsjednik saveza je njihov bivši predsjednik. Ništa drugo. Klasično i prenapuhano politikantstvo.Zeko87 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41Sve se slažem, samo što kad jednostavnim sabiranjem očitih sudijskih grešaka dođeš do brojke da je Sarajevo oštećeno za 6-7 direktnih bodova a Borac poguran za minimalno 6-7 direktnih bodova i to ti je to. Sa takvim vjetrom u leđa malo ko ne bi napravio željeni rezultat.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:19Opet kažem, Borac je zasluženo osvojio titulu. Da li mu se tu i tamo navlacilo, neki izmišljen penal, nemahnut ofsajd ili nesviran faul? Itekako. Ko od Borčevih navijača kaze ne, laže k’o pas. Međutim, kad stigneš -13 i preokreneš ga u +4 za polu sezonu, zasluženo si to uradio je, da ga ****, ne može te sudija do te mjere gurati.
Mislim da se u dubini duše i normalni navijači Borca sramote ovakve titule. Trener Maksim svaki svoj govor počinje sa rečenicom da je sve čisto (čitaj : sam sebe nije ubijedio čim osjeća stalnu potrebu da to ponavlja).
Jedina čista pobjeda Borca na proljeće je ona na Koševu.
Druga, i sasvim posebna tema je pad forme Sarajeva.
Ako se već igramo šta bi bilo kad bi bilo, šta bi bilo da nisi pobijedio u Tuzli protiv Slobode kad je Ahmo zabio iz čistog ofsajda? Šta bi bilo da nisu pobijedio Krupu u prvom kolu kad ti je sviran penal koji je u najmanju ruku bio nategnut? Šta bi bilo da Želji nije poništen čist gol na Grbavici i da si shodno tome izgubio? Da je Krupi sviran čist penal na Koševu u predzadnjoj minuti koji nije sviran? Pitanje je da li bi uopšte izborio Evropu.
A hajmo onda dalje. Jel tebi nije sudija navlačio cijelu utakmicu protiv Zrinjskog na Kosevu u drugom dijelu? Jel nije Zrinjskom pokazao direktan crveni karton za nešto što nije bilo ni faul? Jel nije cijelu utakmicu sviruckao sitne nepostojeće faulove oko njihovog šesnaesterca? Zašto onda nisi iskoristio to kao što je Borac koristio svoje “poklone”?
Jesi li u ključnoj, najključnijoj utakmici protiv Borca na Koševu imao kristalno čisto suđenje? Naravno da jesi. Imao si suđenje koje te nije zakinulo za aut. Zašto si onda glat izgubio 2-0 bez da si pogledao prema golu? Jel i za to kriv Vico?
Tebe je sudija oštetio za eventualno 7 boda u cijeloj sezoni - dva remija protiv Zrinjskog (njima nepostojeći penal) i Mladosti (nesviran penal) te poraz protiv Veleža (nesviran penal). NEMA KLUBA NA SVIJETU koji ne završi sezonu da negdje nije zakinut. Međutim, da si pobijedio Zrinjskog kući uz veliku sudijsku pomoć i pobijedio raspalog Želju na Grbavici uz veliku sudijsku pomoć da bi danas bio prvak. Da si odigrao neriješeno s Borcem kući i dobio trulu Slobodu kući uz kristalno čisto sudjenje kakvo si imao, danas bi bio prvi. Da si dobio Mladost, Slobodu i City, uz sve te poraze, danas bi bio prvi. Da si dobio Širokog i odigrao nerijeseno kući sa Zrinjskom i Velezom na strani, danas bi bio prvi. Dskle, ti si izgubio titulu zbog svojih igara.
Al' u ku.rcu im se nije pomoglo više nego obicno s tim glupavim izjavama vec pretjeruješ.
Masu, al' masu utakmica pred kraj prvenstva je podijeljeno žutih kartona s ciljem da dobiju suspenziju i da ne mogu igrati protiv Borca.
I samo te dvije utakmice gdje je delegiran od strane srba sudija nama da hrvat sudi u zapadnom mostaru i direktno bezobzirno sudio za domacina i ta utakmica u Tuzli.
Gdje ti za titulu da za titulu uvjeren sam sudi srbin iz Banja Luke znaci lik koji se ne bi smio vratiti u BL da nije nama dao crveni i direktno nas ojadio za titulu.
Samim ovim cinjenicama iznad govori sve koliko je bilo malverzacija..
Samo da na terenu Borac definitivno imao odluka u svoju korist samo nije to ništa prestrašno da se može reci da su zbog njih osvojili zato i kazem poštena na terenu..
Zato izvan njega strašno radilo se kao u najgore doba bh fudbala.
Bez obzira na to sami smo sebi krivi kako god okreneš.
Masu, al' masu utakmica pred kraj prvenstva je podijeljeno žutih kartona s ciljem da dobiju suspenziju i da ne mogu igrati protiv Borca.
I samo te dvije utakmice gdje je delegiran od strane srba sudija nama da hrvat sudi u zapadnom mostaru i direktno bezobzirno sudio za domacina i ta utakmica u Tuzli.
Gdje ti za titulu da za titulu uvjeren sam sudi srbin iz Banja Luke znaci lik koji se ne bi smio vratiti u BL da nije nama dao crveni i direktno nas ojadio za titulu.
Samim ovim cinjenicama iznad govori sve koliko je bilo malverzacija..
Samo da na terenu Borac definitivno imao odluka u svoju korist samo nije to ništa prestrašno da se može reci da su zbog njih osvojili zato i kazem poštena na terenu..
Zato izvan njega strašno radilo se kao u najgore doba bh fudbala.
Bez obzira na to sami smo sebi krivi kako god okreneš.
- ElCartel11
- Kontakt:

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
htjeli ste da uzmemo borac, a gledaj sad prica, jos jedan razlog zasto mi je draze da je neki klub iz BL uzeo titulu, a ne vi
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Al Vedad Surkovic-Vedo
Kad ga zabi Hare iz penala
Sad je Sarajevo najtrofejnije
Sad je Sarajevo najtrofenije

Kad ga zabi Hare iz penala
Sad je Sarajevo najtrofejnije
Sad je Sarajevo najtrofenije

- svrakino1921
- Kontakt:
@Denchi
Ja ti cestitao na osvajanju kupa
I cestitao za Hareta sto je zabio iz penala i donio kup
A ti nista
Pizdune
Ja ti cestitao na osvajanju kupa
I cestitao za Hareta sto je zabio iz penala i donio kup
A ti nista
Pizdune
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.