Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Saul - Bentacur ovo bi bila odlicna razmjena.
Nisu u Atleticu bas jeli bunjike da uzmu levata a da zauzvrat dadnu odlicnog igraca (doduse ove sezone i nije bas briljirao)... msm mediji spominju taj potencijalni trade i fakat bi bio presretan da se on i dogodi jer bi saul ovdje na box to box poziciji prekucao ali iskustvo mi govori da to nije realno vec da ce se desiti neki trade gdje ce juventus losije proci...
Saul je bolji od naseg kloca.
Tako se pise, a i Colo voli ove budaletine ala Bentacur sto bi lomili noge da ih samo napalis, mozda i te razmjene sto idu sve vise, ali previse je dobro da bi bilo realno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trener je sada prioritet bas i nesto osjecaj u stomaku govori da ce to biti u naredna 2 3 dana potvrdjeno.
Nakon toga se moze pricati o tome gdje ce ko..
Nakon toga se moze pricati o tome gdje ce ko..
Momblano: Allegri is a serious option but not the first choice [Zidane?]
Danas nesto ranije Ronaldo obavljuje na instagramu da jos nista nije gotovo, a u isti dan Zidane napusta real. Jel to moguce da jw Francuz na putu Turina
Danas nesto ranije Ronaldo obavljuje na instagramu da jos nista nije gotovo, a u isti dan Zidane napusta real. Jel to moguce da jw Francuz na putu Turina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zadnja presica Allegrija govori sve. Prvi je pricao o slabom rosteru i kako se u potpunosti razilazi sa politikom uprave. Da bi on dosao, mora se ocistiti uprava.
I na kraju, otisao je kao pobjednik. I uz tu zadnju sezonu, ekipa je igrala kao svemirski brod za ovo danas. A i tu zadnju sezonu su mu spakovali ovi direktori. Dobio je otkaz, a onda samo dvije godine nakon toga ispostavi se da je covjek bio sve u pravu, da je vadio maksimum iz ekipe. Naravno da je sad u sve u njegovim rukama i moze postavljati uslove kakve zeli. Ja se ne sjećam slucaja gdje je ekipa dala otkaz treneru jer su mislili da je on problem, a onda samo par godina posle ta ista uprava skonta kakvu je glupost napravila i da ga moli da se vrati.
I na kraju, otisao je kao pobjednik. I uz tu zadnju sezonu, ekipa je igrala kao svemirski brod za ovo danas. A i tu zadnju sezonu su mu spakovali ovi direktori. Dobio je otkaz, a onda samo dvije godine nakon toga ispostavi se da je covjek bio sve u pravu, da je vadio maksimum iz ekipe. Naravno da je sad u sve u njegovim rukama i moze postavljati uslove kakve zeli. Ja se ne sjećam slucaja gdje je ekipa dala otkaz treneru jer su mislili da je on problem, a onda samo par godina posle ta ista uprava skonta kakvu je glupost napravila i da ga moli da se vrati.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma nece Zidan biti trener naredne sezone, sam je rekao da mu treba odmor.
Siguran sam da je Allegri puno blizi Juventusu nego Realu ili bilo kome drugom... upoznat je sa klubom i njegovom strukturom, domaci ital trener, otjeran glavni razlog sto je on otjeran, a uz to ce dobiti puno vece ovlasti kod dovodjenja igraca.... tu slobodu nece imati nigdje...
I zizu je odlican izbor ali milion posto on ceka francusku reprezentaciju jer mu je to daleko manje stresniji posao nego u klupskom fudbalu kojeg mu je vjerujem preko glave...
I zizu je odlican izbor ali milion posto on ceka francusku reprezentaciju jer mu je to daleko manje stresniji posao nego u klupskom fudbalu kojeg mu je vjerujem preko glave...
- IlCapitano
- Kontakt:
Nedved nije otjeran. Dapače, dobit će novi ugovor.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:15Siguran sam da je Allegri puno blizi Juventusu nego Realu ili bilo kome drugom... upoznat je sa klubom i njegovom strukturom, domaci ital trener, otjeran glavni razlog sto je on otjeran, a uz to ce dobiti puno vece ovlasti kod dovodjenja igraca.... tu slobodu nece imati nigdje...
SKY kaže ili Pirlo ili Allegri. Ako Allegri ode u Real Pirlo ostaje trener.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Paratici je valjda glavni razlog jer se on lozio uvijek na sarria i na njegov "napadacki" fudbal i kontao da doticni to moze prenijeti na najrigidniji fudbalski klub na dunjaluku... i zato je jedva cekao fail allegria one sezone u lp kad je ajax natamburao juve da ga otpusti... kasnije je agnelli ponistio ticia i otjerao sarria...IlCapitano je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:19Nedved nije otjeran. Dapače, dobit će novi ugovor.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:15Siguran sam da je Allegri puno blizi Juventusu nego Realu ili bilo kome drugom... upoznat je sa klubom i njegovom strukturom, domaci ital trener, otjeran glavni razlog sto je on otjeran, a uz to ce dobiti puno vece ovlasti kod dovodjenja igraca.... tu slobodu nece imati nigdje...
Ma jasno je da ili dolazi allegri ili ostaje ova kanta na klupi jer ga agnelli cijeni zbog igrackih i ljudskih osobina... zizu nece zbog odmora a ovi ostali sto se spominju i nisu dostojni Juventusa...
- IlCapitano
- Kontakt:
Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:24Paratici je valjda glavni razlog jer se on lozio uvijek na sarria i na njegov "napadacki" fudbal i kontao da doticni to moze prenijeti na najrigidniji fudbalski klub na dunjaluku... i zato je jedva cekao fail allegria one sezone u lp kad je ajax natamburao juve da ga otpusti... kasnije je agnelli ponistio ticia i otjerao sarria...IlCapitano je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:19Nedved nije otjeran. Dapače, dobit će novi ugovor.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:15Siguran sam da je Allegri puno blizi Juventusu nego Realu ili bilo kome drugom... upoznat je sa klubom i njegovom strukturom, domaci ital trener, otjeran glavni razlog sto je on otjeran, a uz to ce dobiti puno vece ovlasti kod dovodjenja igraca.... tu slobodu nece imati nigdje...
Ma jasno je da ili dolazi allegri ili ostaje ova kanta na klupi jer ga agnelli cijeni zbog igrackih i ljudskih osobina... zizu nece zbog odmora a ovi ostali sto se spominju i nisu dostojni Juventusa...
Nedved je bio glavni, postavio ultimatum bukvalno Agnelliju - ja ili Max. Čitav klub došao na oproštajnu presicu Allegriju, jedino on imao 'neizostavan poslovni sastanak'.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ko je po vama igrac sezone, ili igrac po pozicijama ili ko je razocarao?
Danilo (8.5) je odigrao puno puno tekmi, iako je imao losih epizoda, mnogo bolju sezonu je odigrao nego prosle godine. Po meni nas najbolji igrac ove sezone. Cuadrado (8.5) je malo bio van sastava, ali sigurno najkvalitetniji performans sezone. I Ronaldo (8) mozda ulijece tu radi statistike. Chiesa (8.3) i mozda bi bio i najbolji da je bio postavljen na terenu gdje mu godi.
Buffon (8) kao rezreva vrhunski. Par doktorskih disertacija, ukljucujuci Camp Nou. De Ligt (8) nadolazi i to opasno.
Od najvecih razocarenja je Bentancur neprikosnoven. Scezsny mi je lose izgledao. Morata (7) i ne toliko, opet jedini sa dvocifrenim golovima uz Ronalda. Rabiot (6.9) dlaku bolji od prosle sezone. Ostavio bih ga za rezervu. Telad poput Bonuccija i ne treba pominjati jer vec dugo je los. Pa i Alex Sandro, izuzev zadnjih mjesec dva.
Ako dovedemo Gigija, Locatellija, skakutalo - Pogbu i takve igrace, mislim da nema nista od iskoraka u CL. Nama treba nesto popur Aouara, Hakimija i tako malo jacih igraca. Ne pravi se pita od govana.
Rezime zadnje 3 godine je da je kiks napravljen ne dolaskom Ronalda, nego nedostatkom vizije da se uskladi takav igrac sa svjetskim trenerom i napravi plan i program, a ne tri trenera u 3 sezone.
Covjek koji helikopterom ode po Ronalda i dovede ti ga da ti dadne 100 komada za 3 sezone nije trebao da ide. Trebaju neki drugi.
Danilo (8.5) je odigrao puno puno tekmi, iako je imao losih epizoda, mnogo bolju sezonu je odigrao nego prosle godine. Po meni nas najbolji igrac ove sezone. Cuadrado (8.5) je malo bio van sastava, ali sigurno najkvalitetniji performans sezone. I Ronaldo (8) mozda ulijece tu radi statistike. Chiesa (8.3) i mozda bi bio i najbolji da je bio postavljen na terenu gdje mu godi.
Buffon (8) kao rezreva vrhunski. Par doktorskih disertacija, ukljucujuci Camp Nou. De Ligt (8) nadolazi i to opasno.
Od najvecih razocarenja je Bentancur neprikosnoven. Scezsny mi je lose izgledao. Morata (7) i ne toliko, opet jedini sa dvocifrenim golovima uz Ronalda. Rabiot (6.9) dlaku bolji od prosle sezone. Ostavio bih ga za rezervu. Telad poput Bonuccija i ne treba pominjati jer vec dugo je los. Pa i Alex Sandro, izuzev zadnjih mjesec dva.
Ako dovedemo Gigija, Locatellija, skakutalo - Pogbu i takve igrace, mislim da nema nista od iskoraka u CL. Nama treba nesto popur Aouara, Hakimija i tako malo jacih igraca. Ne pravi se pita od govana.
Rezime zadnje 3 godine je da je kiks napravljen ne dolaskom Ronalda, nego nedostatkom vizije da se uskladi takav igrac sa svjetskim trenerom i napravi plan i program, a ne tri trenera u 3 sezone.
Covjek koji helikopterom ode po Ronalda i dovede ti ga da ti dadne 100 komada za 3 sezone nije trebao da ide. Trebaju neki drugi.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Kiesa i Kuardado, daleko od svih ostalih.

Sjevaju informacije od toga da je vec potpisao sa Realom, do ponude intera i toga da je dogovorit sa Juventusom. Ludnica
Max Allegri
Ostanemo li na Cherubiniu i Pirlu ovaj klub će definitivno potvrditi svoj slobodan pad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], UmjetnikZijad i 7 gostiju.