ma radio kralju, nisam vidiosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 07:50@Denchi
Ja ti cestitao na osvajanju kupa
I cestitao za Hareta sto je zabio iz penala i donio kup
A ti nista
Pizdune
hvala tebi

ma radio kralju, nisam vidiosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 07:50@Denchi
Ja ti cestitao na osvajanju kupa
I cestitao za Hareta sto je zabio iz penala i donio kup
A ti nista
Pizdune
Al kod Vranješa podočnjaka, ko da je drito sa Ivkove slaveDemi je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:33Sve u svemu strasna Tanova ekipa nije mogla meda protiv vrtica Borca,jos im djeca zabila gol pa njihov sugradjanin Irfo svirao ofsajd EJ KRADU GOLOVE KO NEKAD JBT! I onda oni pricaju nesto o regularnosti,pa sinovi da ste igrali od pocetka prvenstva kako igrate na proljece bili bi 8. na tabeli i radovali se opstanku,ima par forumasa vasih sto priznaje da ste sami krivi za izgubljenih 13 bodova prednosti i tu sudije nista mogle nisu
Ali zato trebate pomoc i da nam ponistavate gol kada igrate protiv Borceve djece![]()
Jao komedije od kluba.
Hajd neka ste "osvojili" kup, da je samo jedan nas prvotimac bio u stroju volji Zakaric volji Ziljkic morao bi vam sudija jedno 2-3 nasa gola ponistavati da pobijedite, sreca vasa pa nije bilo tako.
Nemooj jos se ja pitam jel covjek operisao krajnike juceShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:51Al kod Vranješa podočnjaka, ko da je drito sa Ivkove slaveDemi je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:33Sve u svemu strasna Tanova ekipa nije mogla meda protiv vrtica Borca,jos im djeca zabila gol pa njihov sugradjanin Irfo svirao ofsajd EJ KRADU GOLOVE KO NEKAD JBT! I onda oni pricaju nesto o regularnosti,pa sinovi da ste igrali od pocetka prvenstva kako igrate na proljece bili bi 8. na tabeli i radovali se opstanku,ima par forumasa vasih sto priznaje da ste sami krivi za izgubljenih 13 bodova prednosti i tu sudije nista mogle nisu
Ali zato trebate pomoc i da nam ponistavate gol kada igrate protiv Borceve djece![]()
Jao komedije od kluba.
Hajd neka ste "osvojili" kup, da je samo jedan nas prvotimac bio u stroju volji Zakaric volji Ziljkic morao bi vam sudija jedno 2-3 nasa gola ponistavati da pobijedite, sreca vasa pa nije bilo tako.![]()
I glas kod Maksimovića![]()
tobože? klub istupio iz lige, vaš bivši trener tvrdi da je neregularno, a samim tim da ekipa sa 8 poraza prva i ima 40 kartona manje od ostatka lige dovoljno govori, uostalom na Viconija i sudije su se žalili i u nižoj ligi bez učesnika iz federacije a pogotovo ne iz Sarajeva...to je modus operandi koji se ne mjenja jer drugačije ne znate...najbolji sudija lige ne svira 8 zadnjih kola itd. sudijska komisija nepopunjena ali radi, ima toga podosta...Demi je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:41Pa dobro prvi tim nije svakako bili smo osakaceni na skoro svim pozicijama.
Kako god,najsmjesnije i najapsurdnije u ovome svemu su komentari ovdje na forumu da je Borac toboze sve nastimao sebi,da neregularnije titule nije bilo otkako se igra Premije liga.A sve zbog pakosti i neprihvatanja da se moze prosuti 13 bodova. Moze eto sami vidite.I prihvatite to,kad prihvatite bice sve lakse obecajem vam
Prijetili im deci Lavovima
Odmah je djelovalo da nije ofsajd..
Cova,vidjeli smo juce kakvo je stanje sa timom kad onakav supalj Borac ne mogu da pobijede,pa ne znam kakve sudije nama trebaju uopste,i da su Sarajevu navlacile opet bi ispusili titulu realno. Ne znam u xemu je problem prihvatiti poraz,ne cini vas manjim klubom nista da se prihvati da nekad ne ide.Nije ni nama islo,a vama ce takodje da ide,ima sljedeca sezona,izvolite nikakav problemDenchi je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:08tobože? klub istupio iz lige, vaš bivši trener tvrdi da je neregularno, a samim tim da ekipa sa 8 poraza prva i ima 40 kartona manje od ostatka lige dovoljno govori, uostalom na Viconija i sudije su se žalili i u nižoj ligi bez učesnika iz federacije a pogotovo ne iz Sarajeva...to je modus operandi koji se ne mjenja jer drugačije ne znate...najbolji sudija lige ne svira 8 zadnjih kola itd. sudijska komisija nepopunjena ali radi, ima toga podosta...Demi je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:41Pa dobro prvi tim nije svakako bili smo osakaceni na skoro svim pozicijama.
Kako god,najsmjesnije i najapsurdnije u ovome svemu su komentari ovdje na forumu da je Borac toboze sve nastimao sebi,da neregularnije titule nije bilo otkako se igra Premije liga.A sve zbog pakosti i neprihvatanja da se moze prosuti 13 bodova. Moze eto sami vidite.I prihvatite to,kad prihvatite bice sve lakse obecajem vam
Kako misliš ne mogu da pobjede? Čini mi se , možda griješim ali čini mi se da smo mi otišli s peharom...što bi značilo da je pobjednik jasan
Lijeva zuta kopacka bliza golu od crvene desne kopackesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:35Al gledaj molim te sudije pomocnog
Kako se on nakrivio i gleda pogresnu liniju pogresnu stranu igraca
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.