Teška je situacija, realno .Al činjenica da je Borac oštećen .svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:35Al gledaj molim te sudije pomocnog
Kako se on nakrivio i gleda pogresnu liniju pogresnu stranu igraca
![]()
Koji je pomoćnik ovo bio?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Teška je situacija, realno .Al činjenica da je Borac oštećen .svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:35Al gledaj molim te sudije pomocnog
Kako se on nakrivio i gleda pogresnu liniju pogresnu stranu igraca
![]()
Ma standardno, nema veze što je isto nama falilo more igrača, ne pika se to
Ugao kamere je loš ali je jasno da je bar noga igraca borca u offside
Šta ovo puca?Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:13Sad svi šute, nedo Bog da je na drugoj strani bilo.. Cist gol Borca, odma se vidjelo da nije bio ofsajd ko je gledao tekmu.. Vjetnamska kuja, na Grbavici su isto ponistili cist gol zelje, pa ona lakrdija protiv Radnik ako se ne varam na Kosevu ( il je Krupa bila, i onda sudije krive sto je Borac uzeo titulu .. povraca mi se od ovih jadova i kukatora
Jest 5 utakmica i od tog 2 Zrinjskom, na jednoj nam sredio protivniku crveni, na drugoj penal. Naje.bali stekillafrommanilla je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:03Ko je drazen maric svega vam, jel sudio ista ove godine
Pola metra unutraPantelija je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:14Ugao kamere je loš ali je jasno da je bar noga igraca borca u offside
Ja ne znam sta vi gledate i kakve su vam to ideje uzmite ovu tamnu liniju i sa njom usporedite igrace ... Lik bar pola metra unutra
E balo balavi, vi ste Vjetnamska kurava, i vi to vrlo dobro znateMiljacka je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:17Šta ovo puca?Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:13Sad svi šute, nedo Bog da je na drugoj strani bilo.. Cist gol Borca, odma se vidjelo da nije bio ofsajd ko je gledao tekmu.. Vjetnamska kuja, na Grbavici su isto ponistili cist gol zelje, pa ona lakrdija protiv Radnik ako se ne varam na Kosevu ( il je Krupa bila, i onda sudije krive sto je Borac uzeo titulu .. povraca mi se od ovih jadova i kukatora![]()
![]()
Ćaća mu je Radika Marić što je bio delegat na utakmici protiv TC nedavno u Banovićima. Ne znam da je ovaj lik ijednu utakmicu sudio do sada... Čak ga nema ni na jednoj sudijskoj listi, bezbeli je onda na federalnoj...killafrommanilla je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:03Ko je drazen maric svega vam, jel sudio ista ove godine
Vala ako vas izbace, svi trebaju istupiti iz lige, to bi bas zlocin bio.
Apsolutno ispravna odluka! Ne laži ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo!Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:22E balo balavi, vi ste Vjetnamska kurava, i vi to vrlo dobro znateMiljacka je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:17Šta ovo puca?Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:13Sad svi šute, nedo Bog da je na drugoj strani bilo.. Cist gol Borca, odma se vidjelo da nije bio ofsajd ko je gledao tekmu.. Vjetnamska kuja, na Grbavici su isto ponistili cist gol zelje, pa ona lakrdija protiv Radnik ako se ne varam na Kosevu ( il je Krupa bila, i onda sudije krive sto je Borac uzeo titulu .. povraca mi se od ovih jadova i kukatora![]()
![]()
U liniji je bio + pogledaj gdje je lopta
![]()
Regularno sudjenje ih uhvatilo nespremnePantelija je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:14Ugao kamere je loš ali je jasno da je bar noga igraca borca u offside
Ja ne znam sta vi gledate i kakve su vam to ideje uzmite ovu tamnu liniju i sa njom usporedite igrace ... Lik bar pola metra unutra
Mislim, za standarde borca ove sezone ovo nije offside![]()
Ma druže neće se niko ni počešati. A kako čujem da im nikako ne odgovara da Mladost ostane. Izgleda da će iz situacije gdje su mogla ispasti dva kluba iz RS (Krupa I Radnik) sad doći situacija da ispadnu dva iz FBiH (Olimpik I Mladost).
To ako se desi, nek je na sramotu svih koji presute i ne reaguju na to. U sljedecim sezonama nek ne kukaju ni na sto, cim progovore tac im spucat.Addict je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:42Ma druže neće se niko ni počešati. A kako čujem da im nikako ne odgovara da Mladost ostane. Izgleda da će iz situacije gdje su mogla ispasti dva kluba iz RS (Krupa I Radnik) sad doći situacija da ispadnu dva iz FBiH (Olimpik I Mladost).
Sve je rekla-kazala, a vidjet ćemo uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.