??
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Allegri u Juventusu, očekuje nas pakleni mercato.
Interu od sveg srca želim Fonsecu.
Interu od sveg srca želim Fonsecu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mah, neka bude samo interesantna naredna sezona kao ova
Daj nam Pirla da osjetimo true pain 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Fonseca je od svih ostalih najbolji izbor. To sto je Roma ocajna i sto nema kvalitetnog igrača nije do Fonsece... Jedini koji vrijedi je Zaniolo, a ni njega nije bilo... Dobro je njih čovjek i držao u gornjem dijelu tabele...
- Burberry46
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očito se Allegri zeznuo jer je učio engleski umjesto španskog 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odbio dva puta Real zbog Juventusa
Pravi Juventino

Ajde sada Max otjeraj Portugalskog statističara i sklapaj ekipu za novi scudetto
Pravi Juventino
Ajde sada Max otjeraj Portugalskog statističara i sklapaj ekipu za novi scudetto
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Znaci Conte bi mogao u Real. Ili ce u PSG a Pochettino u Real, mada se spominje i mogući povratak Pochettina u Tottenham
Il Club più titolato al mondo!
Perez ce vjerovatno pokusati 1 sezonu sa Raulom, a slijedece kad zavrse stadion i dodje Mbappe - vratit ce Zidanea.
Conte ko sto gledam ide u Tott za 15-ak miliona.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jel' postoji klub gdje on nije guzicom zatvorio vrata tamo negdje na sredini ugovora i gdje nije dolazio u konflikte sa upravom?
Bilo koji ozbiljan klub bi trebao dva puta razmisliti prije nego što ga odluči dovesti, pa da je ne znam ti kakva trenerčina. Sa njim je očigledno besmisleno graditi ekipu i praviti dugoročne planove.
Bilo koji ozbiljan klub bi trebao dva puta razmisliti prije nego što ga odluči dovesti, pa da je ne znam ti kakva trenerčina. Sa njim je očigledno besmisleno graditi ekipu i praviti dugoročne planove.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mourinho i Conte NE MOGU nikako u istu rečenicu, nisu nikako isti level. Realno Conte nije ni u top 15-20 trenera u Europi. Top trener ne doživljava blamaže u grupi LP sa Juventusom, Interom. Contea je zadnje dvije sezone u Interu samo u Serie A barem 6-7 puta totalno izdominirao protivnički trener, izdominirao da Inter sa onakvom sredinom i napadom nije mogao doći do lopte. Dodje ti Sasuolo i ima posjed od 70% na tvom terenu u trenutku kad se boris za Scudeto. Opasno je visio i Scudeto zbog Conteove tvrdoglavosti i ograničenosti. Sezonu je prelomio Eriksen protiv Milana i tek nakon toga je Inter postao manje predvidljiv protivničkim trenerima. To baš i nije Conteova zasluga jer je do toga došlo slučajno. Godinu dana je istog tog Eriksena šikanirao i ponižavao. Za ono što je napravio u LP ove dvije sezone je sramota, pogotovo ova sezona. Conte je preplaćen i izvikan trener koji ima jednu formaciju i sve mora biti podređeno tome. U dvije godine je možda par puta u toku utakmice promijenio nešto da možeš vidjeti da je pokušao iznenaditi protivničkog trenera. Uglavnom ide isti šablon cijelu utakmicu pa ako prođe, super je. Jedan od daleko najlošijih trenera od ovih kao "velikih" u vođenju utakmice i donošenju in-game odluka.
JEl i dalje navijači intera misle da nije conte 70-80% zaslužan za 90+ bodova?
Mislim, a lahko je provjeriti, da je inter u momentu kada je ovjeravao titulu (mart i april) dobio 7 ili 8 vezanih utakmica sa 1 golom razlike, a najčešće 1-0.
To je isključiva i isključica zasluga contea.
Ok mi je da neko misli drugačije, ne mislim se uopšte raspravljati, ali to su činjenice, to je ono što je intre isporučivao, suho skupljanje bodova a-la conte i to je dovelo do 90+ bodova i titule i ništa drugo.
Da, forsira jedan sistem, da tvrdoglav je, da lud je, ali da, zna uzeti 90+ bodova i donijeti titulu ekipi koja je mrtva bila prije njega, m r t v a (Juventus do njegovog dolaska, pa Chelsea pa Inter).
Mislim, a lahko je provjeriti, da je inter u momentu kada je ovjeravao titulu (mart i april) dobio 7 ili 8 vezanih utakmica sa 1 golom razlike, a najčešće 1-0.
Ok mi je da neko misli drugačije, ne mislim se uopšte raspravljati, ali to su činjenice, to je ono što je intre isporučivao, suho skupljanje bodova a-la conte i to je dovelo do 90+ bodova i titule i ništa drugo.
Da, forsira jedan sistem, da tvrdoglav je, da lud je, ali da, zna uzeti 90+ bodova i donijeti titulu ekipi koja je mrtva bila prije njega, m r t v a (Juventus do njegovog dolaska, pa Chelsea pa Inter).
Jest zaslužan za tih 90+ bodova i to mu treba skinuti kapu. Ali isto tako mu treba fakturisati dva ispadanja u grupi LP koje je trebao proći (Sparta i Shaktar te povale). Ispao je u oba polufinala kupa gdje je barem jedno trebao proći da nije ziheraš. Ima platu od 12 mil.za koju treba do dolazi do polufinala LP. Ne znam koliko je uspjeh sa takvim rosterom tući Veronu, Bolognu, Torino, Benevento, Speziu...i vrlo često uz pravu patnju. Nije ostavio nikakvu podlogu za sljedećeg trenera u smislu identiteta, vizije igre. Ne možeš igrati svaku utakmicu kao da ideš u rat, na nož. To može upaliti jednu sezonu ali sljedeću dolazi do kolapsa. Zašto je on napušta Bari, Atalantu, Juve, Chelsea a evo i sad Inter nakon par sezona i to uvijek jer se s nekim nije slagao?dinoo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:12JEl i dalje navijači intera misle da nije conte 70-80% zaslužan za 90+ bodova?
Recimo da si sve u pravu, da bih lakše podvukao poentu koju ću napisati u drugoj rečenici.obagol je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:27Jest zaslužan za tih 90+ bodova i to mu treba skinuti kapu. Ali isto tako mu treba fakturisati dva ispadanja u grupi LP koje je trebao proći (Sparta i Shaktar te povale). Ispao je u oba polufinala kupa gdje je barem jedno trebao proći da nije ziheraš. Ima platu od 12 mil.za koju treba do dolazi do polufinala LP. Ne znam koliko je uspjeh sa takvim rosterom tući Veronu, Bolognu, Torino, Benevento, Speziu...i vrlo često uz pravu patnju. Nije ostavio nikakvu podlogu za sljedećeg trenera u smislu identiteta, vizije igre. Ne možeš igrati svaku utakmicu kao da ideš u rat, na nož. To može upaliti jednu sezonu ali sljedeću dolazi do kolapsa. Zašto je on napušta Bari, Atalantu, Juve, Chelsea a evo i sad Inter nakon par sezona i to uvijek jer se s nekim nije slagao?dinoo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:12JEl i dalje navijači intera misle da nije conte 70-80% zaslužan za 90+ bodova?
Moja poenta: navijači Intera (isto kao i navijači Juventusa 2011,12..) nemaju nikakvo pravo, NIKAKVO, da mu spočitaju bilo šta jer je donio titulu serije A koja se, za oba tima gore navedena, čekala 100 godina i bila perpetum mobile u momentu preuzimanja tima(timova). Stati mirno pa reći Antonio Conte, sada navijači Intera, a prije 10 godina navijači Juventusa. Sve ostalo je šuplja i šupačka, šbb kbb, što je babi milo, to joj se i snilo, roster za prošetati ligom itd itd.
Jel Ronaldo, Dybala, Morata, Chiesa...roster za ušetati među 4 i plasirati se u LŠ laganom šetnjicom, pa, šta bi?
Kakvi rosteri, kakve šetnje, treba krv na uši da izađe ne samo od trčanja nego 90+ minuta krvnicčke koncentracije, 38 puta za redom... kojom vrstom šetnje je psg trebao ušetati po novu titulu?
Sve to stoji. Čovjek je osvojio Scudeto i svaka čast. Ali isto tako Alegri dodje nakon njega, ponovi sve te njegove uspjehe i još ih nadmaši, dodje 2 puta do finala LP što je za Contea misaona imenica samo iz jednog razloga: jer je tvrdoglav. Ja nisam pobornik fudbala u kojem imaš trenera koji se krpi sa sastavom, izmišlja igrače, reže se budžet, čovjek jedva dobaci do LP npr, dobije otkaz, dođe novi trener, dovede mu se igrača za 200 milona i on onda osvoji titulu. Zašto odmah ovom prvom nisi doveo te igrače i pustio ga da radi. Meni je fudbal i lijepa igra, izbacivanje novih igrača, njihove afirmisanje i ostvarivanje rezultata. Taj fudbal treba da bude jedan lijepo upakovan proizvod koji ti prodaješ. U Conteovom slučaju ti nemaš šta prodati. S njim nikad ne znaš kad će se obrušiti na igrače, navijače, predsjednika, upravu...dinoo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:40Recimo da si sve u pravu, da bih lakše podvukao poentu koju ću napisati u drugoj rečenici.obagol je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:27Jest zaslužan za tih 90+ bodova i to mu treba skinuti kapu. Ali isto tako mu treba fakturisati dva ispadanja u grupi LP koje je trebao proći (Sparta i Shaktar te povale). Ispao je u oba polufinala kupa gdje je barem jedno trebao proći da nije ziheraš. Ima platu od 12 mil.za koju treba do dolazi do polufinala LP. Ne znam koliko je uspjeh sa takvim rosterom tući Veronu, Bolognu, Torino, Benevento, Speziu...i vrlo često uz pravu patnju. Nije ostavio nikakvu podlogu za sljedećeg trenera u smislu identiteta, vizije igre. Ne možeš igrati svaku utakmicu kao da ideš u rat, na nož. To može upaliti jednu sezonu ali sljedeću dolazi do kolapsa. Zašto je on napušta Bari, Atalantu, Juve, Chelsea a evo i sad Inter nakon par sezona i to uvijek jer se s nekim nije slagao?dinoo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:12JEl i dalje navijači intera misle da nije conte 70-80% zaslužan za 90+ bodova?
Moja poenta: navijači Intera (isto kao i navijači Juventusa 2011,12..) nemaju nikakvo pravo, NIKAKVO, da mu spočitaju bilo šta jer je donio titulu serije A koja se, za oba tima gore navedena, čekala 100 godina i bila perpetum mobile u momentu preuzimanja tima(timova). Stati mirno pa reći Antonio Conte, sada navijači Intera, a prije 10 godina navijači Juventusa. Sve ostalo je šuplja i šupačka, šbb kbb, što je babi milo, to joj se i snilo, roster za prošetati ligom itd itd.
Jel Ronaldo, Dybala, Morata, Chiesa...roster za ušetati među 4 i plasirati se u LŠ laganom šetnjicom, pa, šta bi?
Kakvi rosteri, kakve šetnje, treba krv na uši da izađe ne samo od trčanja nego 90+ minuta krvnicčke koncentracije, 38 puta za redom... kojom vrstom šetnje je psg trebao ušetati po novu titulu?
Majko draga ljudi porede Contea nekog sa Jozom

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ne znam,mislim da se i Lazio njega zasitio a i obratno,i za jednu i za drugu stranu bi bilo bolje da probaju nesto drugo ali eto
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.