Psiholog, među koje odbrambene mehanizme ovo spada
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:47Više se dobije ulaskom u Prem iz Cshipa negoli osvajanjem LP![]()
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Psiholog, među koje odbrambene mehanizme ovo spada
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:47Više se dobije ulaskom u Prem iz Cshipa negoli osvajanjem LP![]()
A realno sta ces u engleskoj kad pada kisa nego na tekmu, a u spaniji kad upece, pa more pa folovi pa golovi, koji ces klinacna utakmicamaOtelo je napisao/la: ↑27 maj 2021, 18:08Nešto mi dosadno i gledam posjete po ligama, da budem fer uporedio sam treću englesku i La Ligu u sezoni 19/20
Sunderland tako ima prosječnu posjetu od 30K, Real Sociedad 31K, osmi najgledaniji tim u Španiji, Ipswich ima 19K, kao deseti najgledaniji tim u Španiji. Najmanju posjetu ima Eibar, 6K. Tu negdje kao Coventry, Tranmere Roversi, silni Shrewsbury Town.
Pa lijepo je krenuo. Vjerujem da bi on i sa Bayernom Farmerligu uspio uspusiti.
Nisam.
Da je ekipa bolja bio bi dobar izbor. Ovako tesko da moze izvuc maksimum. Makar ne bi se bunio haha
To je već nemoguće jer i da kojim slučajem Bayern zaostaje bodovno za nekim, samo na zimu uzmu par igrača iz te ekipe za kojom zaostaju i prijatelji kao što smo i bili.
Pa jaro ja sam gledo zadnja dva kola, elche je ljepsi za gledanje od burnleya, newc, cp i sve ostale bolumente iz donjeg dijela tabele epla.
Ma u Conference bi pristali.Zonked je napisao/la: ↑27 maj 2021, 16:30Da i ono kad su igrali uglavnom igrali s 20%
Eto rio ti je objasnio nakon NBA najisplatnije je igrati u ChampionshipuShategabri je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:31Jašta je.
Još malo će ispadanje Ch'ship biti ravno trofeju.
Vjeruj mi da bi klubovi poput RealM i Barcelone vec danas potpisali da igraju u Championshipu jer bi promocijom uzeli vise para nego titulom LaLige and that's a fact
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.