Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Juventus are in negotiations with Maurizio Arrivabene to make him the CEO of the club according to Nicolo Schira.
??: Cherubini will take Paratici's role as a sporting director, while Arrivabene is expected to fill Marotta's previous role, that was left unoccupied, as CEO. @juvecanal2 ???? #juventus
??: Cherubini will take Paratici's role as a sporting director, while Arrivabene is expected to fill Marotta's previous role, that was left unoccupied, as CEO. @juvecanal2 ???? #juventus
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Više od ičega osjećam mirnoću. Napokon sam miran da je Juve u dobrim rukama. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Tako je 
Znaci mozemo scudetto ocekivatiIlCapitano je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:35Više od ičega osjećam mirnoću. Napokon sam miran da je Juve u dobrim rukama.![]()
Predao sam se ja davno,cim sam ukapirao da celni ljudi vise nemaju kompasa sto su ama bas sve odluke i rezultati pokazali.
Alegrijev Juventus i 1-0 pobjede na guzove necu moc opet gledati ni naopako
Jarane bitne su titule pusti golove i igru
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Sve je bolje od produženja ugovora sa Pirlom, da sam oduševljen allegrijem, nisam..al nisam ni nezadovoljan.
Sad je na redu uprava da mu naprave tim po njegovoj mjeri.
Sad je na redu uprava da mu naprave tim po njegovoj mjeri.
#ALLEGRIOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Četiri godine 
Spominje se i da je čak smanjio platu u odnosu na prošli put, 'samo' 7 miliona sad. Ali vidjećemo
Spominje se i da je čak smanjio platu u odnosu na prošli put, 'samo' 7 miliona sad. Ali vidjećemo
Nije. Sad je 9, bila 7 i po.IlCapitano je napisao/la: ↑27 maj 2021, 21:31Četiri godine
Da sam Pirlo,nastavio bih tradiciju i presjedio jednu godinu dok ne iskapa svih 1,8 miliona.
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Valjam avatar wechseln.
- IlCapitano
- Kontakt:
Mancinija pitali hoće li priča o Donnarummi i špekulacije o budućnosti biti problem za reprezentaciju, odgovorio da misli da će sve biti riješeno do Ponedjeljka.
Donnarumma i Locatelli za početak mercata bi bila bombona
Neka Chiellinia jos godinu... zasluzio je jer igra na vrhunskom nivou... poslije de ligta najbolji stoper u ekipi... sad pokusati iznaci mogućnost da se bonucci nabije nogom jer je beskoristan sa ogromnom platom, ali dabogda kceri da te aga uzme jer niko nije budala da uzme bonuccievih 6mil neto sa 33 godine, a uskoro 34... i sto je guardiola nekad htio ovaj je to glupan odbijao...
Ma ja, kad si najbolji stoper na svijetu i odbijes Pepa, tad si dobar. Par godina posle si debil sto nisi prihvatio. Ja dvostrukih arsina. Al isto je bilo i za Maxa.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:49Neka Chiellinia jos godinu... zasluzio je jer igra na vrhunskom nivou... poslije de ligta najbolji stoper u ekipi... sad pokusati iznaci mogućnost da se bonucci nabije nogom jer je beskoristan sa ogromnom platom, ali dabogda kceri da te aga uzme jer niko nije budala da uzme bonuccievih 6mil neto sa 33 godine, a uskoro 34... i sto je guardiola nekad htio ovaj je to glupan odbijao...
Jedino Marvin brat zadrzao stav. Doduse, velika sprdnja bi bila da on promjeni i 1% svog stava obzirom sta je pisao
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
On i najbolji stoper ni u zajeb.anciji ne idu u istu rečenicu... vidjeli smo ga u klubu van sistema gdje nije imao chiellinia ili barzu, a vidimo ga i sada, tj zadnje 2 sezone gdje mora konstantno igrati zbog povreda chiella i gdje kao kaputen mora povuci odbranu (a ono situacija je da dijete od 22 godine njega vuce i cuva da sta ne zaj.ebe)... svaka druga tekma kiks, i to je cak amater pirlo uvidio i poslao ga gdje i treba ovih par zadnjih najvažnijih utakmica... uostalom ove zadnje 2 godine kako je on kao kapiten (chiello je propustio veliku većinu tekmi) preuzeo defanzivne uzde juventus zanimljivo igra najgoru odbranu u zadnjih 10 tak godina... ne bi reakao slucajno...Italia je napisao/la: ↑28 maj 2021, 00:22Ma ja, kad si najbolji stoper na svijetu i odbijes Pepa, tad si dobar. Par godina posle si debil sto nisi prihvatio. Ja dvostrukih arsina. Al isto je bilo i za Maxa.Kompromis je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:49Neka Chiellinia jos godinu... zasluzio je jer igra na vrhunskom nivou... poslije de ligta najbolji stoper u ekipi... sad pokusati iznaci mogućnost da se bonucci nabije nogom jer je beskoristan sa ogromnom platom, ali dabogda kceri da te aga uzme jer niko nije budala da uzme bonuccievih 6mil neto sa 33 godine, a uskoro 34... i sto je guardiola nekad htio ovaj je to glupan odbijao...
Jedino Marvin brat zadrzao stav. Doduse, velika sprdnja bi bila da on promjeni i 1% svog stava obzirom sta je pisao
Guardiola sto ga je trazio ne znaci da je dobar defanzivac, msm ok znaci jer nije frajer bas ni amater jer ne bi ni dosao u juventus da nista ne zna, ali je on za pepov stil najbolji stoper jer je najbolji igrac nogom i najbolji razvijac igre svijeta medju stoperima i zato ga je ovaj i trazio, a ne npr chiellinia koji je za 2 klase bolji defanzivac ali je los na lopti...
Narusio bih ovu svoju reputaciju kad bih odgovorio i na jednu napisanu recenicu. Okej je mrziti Bonuccija radi njegovog poteza, pa cak i osporavati ovaj povratnicki dio jer se njemu 5 puta vise "gleda" i "dodaje" nego ostalim, ali osporavati lik i djelo najboljeg, najkompletnijeg, najkonstatnijeg stopera jedne odredjene ere u fudbalu je smijesno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ja sam cak jedan od rijetkih koji je uvijek gotivio Bonuccia, a ako ne vjerujes slobodno pretrazi moje postove, ali ovo sto on igra od povratka iz Milana je kriminal zesci... kiksarluk mrtvi haman svku drugu utakmicu...
I na kraju da budemo posteni on nije bio najkompletniji (doduse ovdje bi se dalo raspraviti zbog njegove ofanzivne igre), najbolji i sve ostalo naj ni u Juventusu pored Barze i Chielle, a kamoli na svijetu...
I na kraju da budemo posteni on nije bio najkompletniji (doduse ovdje bi se dalo raspraviti zbog njegove ofanzivne igre), najbolji i sve ostalo naj ni u Juventusu pored Barze i Chielle, a kamoli na svijetu...
Ne smijes mijenjati misljenje niti komentarisati ono sto vidis. Zauzmes stav i drzis se toga ma sta oci gledale a mozak vidio.Kompromis je napisao/la: ↑28 maj 2021, 08:25Ja sam cak jedan od rijetkih koji je uvijek gotivio Bonuccia, a ako ne vjerujes slobodno pretrazi moje postove, ali ovo sto on igra od povratka iz Milana je kriminal zesci... kiksarluk mrtvi haman svku drugu utakmicu...
Pirlo 2 trofeja odma. Zamisli tek sledece godine sta bi sve osvojio...J1897 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 20:16
Jarane bitne su titule pusti golove i igru![]()
Svi ste u pravu. 
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 maj 2021, 09:02, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.