Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znam da vas nije sramota ispast opet al bolje bi vam bilo taj dug smanjivati i pravit neku atmosferu bez guranja.
Meni ne smeta Borac i nebi volio da opet napustite PL ali ova politika kluba vam nije udure.
Morate misliti i na vrijeme poslije ‘nepozeljni’.
Meni ne smeta Borac i nebi volio da opet napustite PL ali ova politika kluba vam nije udure.
Morate misliti i na vrijeme poslije ‘nepozeljni’.
Znaci ipak Sloboda nije rijesila tužbe ,a dobila licencu...
Ma jaa, nije vrijeme jos za Udruženje Premijerligasa...
Ma jaa, nije vrijeme jos za Udruženje Premijerligasa...
Dali Slobodi zato sto neigra nikakvu ulogu i sve dok su takvi i dobit ce tu licencu.
Ali nije jos ostalo puno ovog saveza vijeruj mi.
Ali nije jos ostalo puno ovog saveza vijeruj mi.
E cirkusa...Olimpik i Mladost ne može, a Sloboda je ok...
Prva dva kluba bila na sastanku i odmah barikada, a Sloboda rece,sacekajte jos i stadion da nam zsvrse, pa cemo razmisliti...

I cudimo se sta nam rade...

- Beduin
- Kontakt:
Nisam ni ja za ovu odluku za obavezno igranje odredjene minutaze U21 igraca, totalna glupost nametati klubu da forsira jedno, ako on ima drugu viziju vodjenja kluba. Ali samo sam prokomentarisao tvoju opasku "izvini druze iako si kvalitetan, ali onaj mladic mora igrati (parafraziram)", jer isto tako nam je liga puna istrosenog skarta i prezasicenih igraca koji smrde po nasim klubovima, samo je pitanje u koji ce preci naredne sezone. Nije da nemamo mladica, a isto tako moze se ubosti i sa mladicima iz susjednih liga kao Sloboda sa Tomasevicem pa bijase najbolji lijevi bek lige, sve je to macak u vreci, nevezano za godista, jer nasa liga je uzas svih uzasa samo sto brzo zaboravimo ili necemo sebi da priznamo.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:01Puna Bosna kvalitetnih mladića. Uđeš kao u Bingo, otkucaju ti ga na kasi i u korpu pa nosi.
Pojedine stvari trebaju da se promijene, slažem se, ali moraš imati jasno definisano, radi na unapređenju lige i po pitanju drugih stvari.
Problem nastaje kad i ubodes sa kvalitetnim mladicem pa dodje suspenzija svako malo jer 3 zuta kartona je premalo, godinama to trubimo i glupsoni ni ne pomisljaju da to mijenjaju, a nije ni da se klubovi na to zale, ili dodje povreda pa si primoran forsirati ono sto imas od mladica. Zato u ovakvoj situaciji je spas ulaganje u 0P, nema nam druge. Jer dovodjenjem mladica iz drugih klubova i potpisivanjem profi ugovora valja placati naknadu za treniranje i te fazone, a mi para nemamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma Velez ce u europu to je zavrsena stvar ,radimo na tome da shebemo Sirokog iako im je mlada momcad zasluzila prije nasih da idu u europu ali jbg zamjerili se Vici i Vranjesu te sad ce izvisit 99%.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vidis to i nije udure. Nek ide ko i to zasluzi.
Zamisli Velez neide a niko ga dobit nemoze.
Izadji na mejdan i pokazi se dobij al nemoze ni pomocu Grbica.
Zamisli Velez neide a niko ga dobit nemoze.
Izadji na mejdan i pokazi se dobij al nemoze ni pomocu Grbica.
Jedva čekam vikend i multiprenos.
Kome li će Vico biti kriv..
Kome li će Vico biti kriv..
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Antipolitika3
- Kontakt:
Od kad je na celu saveza ljubitelj kur.vi(haj to razumjem volim i ja)kokaina i pistolja nema vise POSTENO.
Nasi citavu godinu nisu zasluzili europu ne radi igara nije nas nitko nadigrao vec radi uprave koja se zajehbaje sa transfer politikom
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Beduin
- Kontakt:
Priznaj da pucas od muke ko sto i nama puca kara za vama

Samo se nadam da ce na vrijeme leci novi travnjak na Tusnju pa da sto prije ugrabimo i Istocnu tribinu

A za kraj, da jos 2 cira ti prorade, na vasoj posljednjoj konferenciji jedan od clanova Uprave sam je priznao kako je bio los tajming za pozivanje na Udruzenje premijerligasa i da to treba uraditi tek po zavrsetku sezone, a ne kad se lomi sezona. Pametan covjek, razuman, ali ga niko nije nista pitao.
075 ❤
075 ❤
Niste bola zasluzili Evropu i sam znas.Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:03Od kad je na celu saveza ljubitelj kur.vi(haj to razumjem volim i ja)kokaina i pistolja nema vise POSTENO.
Nasi citavu godinu nisu zasluzili europu ne radi igara nije nas nitko nadigrao vec radi uprave koja se zajehbaje sa transfer politikom
Ovaj Beus sad nesto ucjenjiva i to al proci ce i njegovo.
S novim savezom sve ovo leti i mislim da ce to biti dan kad je fudbal/nogomet pobijedio.
- Beduin
- Kontakt:
Tako je kingerice, i ja sijedim sve vise i vise, ako mi vjerujes.
075 ❤
075 ❤
U Slobodi prvi tim i omladinski pogon su dva odvojena privredna subjekta (il kako se to vec kaze), i tadasnja uprava je nesto muljala pa su igraci potpisivali duple ugovore, vjetovatno minimalac plata sa prvim timom a ostatak u drugom ugovoru sa omladinskim pogonom, "prvi tim" je isplatio svoje a omladinski je osto duzan, zato se pojavio i poreski dug OP.
Nisam neki insajder al mislim da je to u pitanju i zato to nije bio problem za licencu.
I to su ozbiljne muljaze bile i nadam se da sadanja uprava ne posluje na taj nacin.
Nisam neki insajder al mislim da je to u pitanju i zato to nije bio problem za licencu.
I to su ozbiljne muljaze bile i nadam se da sadanja uprava ne posluje na taj nacin.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Iskreno kad navijac Slobode moze ovako nesto napisati onda mi nije muka, ne pucaju mi cirevi, mozda mi puca neka druga stvar ...Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:08Priznaj da pucas od muke ko sto i nama puca kara za vama![]()
Samo se nadam da ce na vrijeme leci novi travnjak na Tusnju pa da sto prije ugrabimo i Istocnu tribinu![]()
A za kraj, da jos 2 cira ti prorade, na vasoj posljednjoj konferenciji jedan od clanova Uprave sam je priznao kako je bio los tajming za pozivanje na Udruzenje premijerligasa i da to treba uraditi tek po zavrsetku sezone, a ne kad se lomi sezona. Pametan covjek, razuman, ali ga niko nije nista pitao.
Ponos Slobodnog navijaca se svodi da im legne novi teren...

Ali nauciti na pamet press konferenciju nekog tima koji nije tvoj je vec u domenu fenomena...
Ja iskreno da ti kazem zaista ne znam kad je Sloboda organizovala pressicu, a kamo li da znam ko je sta na njoj rekao...
Mozda je tu razlika izmedju manjih i većih klubova...
+1redbull93 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 22:10Da me se pogresno ne shvati, nista nemam protiv Slobode, samo se bojim duplih arsina. Nemoj te misliti ovo olimpik kakav god da je sto je iznio da je laz, ja cvrsto vjerujem da je istina i da su im nudili rijesiti tih 80k za jednu utakmicu. Od kako je vico dosao, skandal za skandalom, ne treba ni begica tu zaboraviti, dobru podlogu mu je ostavio. Ali ocito je da su se dva udruzila da sjebu jednoga. Ne zelim podjele nacionalne praviti, jer kod ovih toga nema, samo se kriju iza toga, sve je to licni interes. Svodi se sve na to cemu onda igranje ove lige i borba ova sva. Gledaj kako liga zavrsi, kako kup zavrsi, ne moze me niko ubijediti da borac ono nije pustio sarajevu. Ovdje nek se niko ne nadje uvredan i da protivrijeci i napada samo sto sam njegove spomenuo, treba biti posten i za bolje sutra, ustati i reci istinu, ma kakva ona bila. O tome se ovdje radi, a ne u nas zlatno pravilo dok je nama dobro suti, hajde nas se ne tice, a laju oni koji su donji. Svako par godina kolo se okrece i kako se kolo okrene tako ovi mijenjaju uloge.
- Beduin
- Kontakt:
Nije tu razlika izmedju manjih i vecih klubova, nego razlika izmedju manjih (tvoga) i vecih (mog) umova jer ja zapamtim nesto objavljeno od prije neki dan, a ti ne, tebi je fenomen sto je neko ko voli domaci sport odgledao presicu suparnickog tima i zapamtio izreceno a meni je to rutina (nesto normalno, kao sto gledam utakmicu i zapamtim rezultat ili gledam film i zapamtim radnju...), ti ne kuzis ironiju (novi travnjak na Tusnju), a ja istom baratam da te ucinim smetenim i smijesnim.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:20Iskreno kad navijac Slobode moze ovako nesto napisati onda mi nije muka, ne pucaju mi cirevi, mozda mi puca neka druga stvar ...Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:08Priznaj da pucas od muke ko sto i nama puca kara za vama![]()
Samo se nadam da ce na vrijeme leci novi travnjak na Tusnju pa da sto prije ugrabimo i Istocnu tribinu![]()
Ponos Slobodnog navijaca se svodi da im legne novi teren...![]()
![]()
![]()
Ali nauciti na pamet press konferenciju nekog tima koji nije tvoj je vec u domenu fenomena...
Ja iskreno da ti kazem zaista ne znam kad je Sloboda organizovala pressicu, a kamo li da znam ko je sta na njoj rekao...
Mozda je tu razlika izmedju manjih i većih klubova...

075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:38Nije tu razlika izmedju manjih i vecih klubova, nego razlika izmedju manjih (tvoga) i vecih (mog) umova jer ja zapamtim nesto objavljeno od prije neki dan, a ti ne, tebi je fenomen sto je neko ko voli domaci sport odgledao presicu suparnickog tima i zapamtio izreceno a meni je to rutina (nesto normalno, kao sto gledam utakmicu i zapamtim rezultat ili gledam film i zapamtim radnju...), ti ne kuzis ironiju (novi travnjak na Tusnju), a ja istom baratam da te ucinim smetenim i smijesnim.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:20Iskreno kad navijac Slobode moze ovako nesto napisati onda mi nije muka, ne pucaju mi cirevi, mozda mi puca neka druga stvar ...Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:08
Priznaj da pucas od muke ko sto i nama puca kara za vama![]()
![]()
![]()
Mozda je tu razlika izmedju manjih i većih klubova...![]()

Fino, fino...
Rutinski cu te obavijestiti kad opet budemo pucali pressicu, pa ako ne stignem da je pogledam znam ko ce mi to izdetaljisati...
Mene i vecinu ovdje vise cini smetenim ovo Vase dobijanje licence, nego tvoji pokusaji sarkazma koji se kose sa stvarnoscu...
Koliko vidimo upravo i teren i licenca je zapravo realnost onog sto ti pokusavas iskarakirati ,a cinjenice su tu,jasno vidljive ,tako da je tvoje receno nekako vise fejk nego humor...
- Beduin
- Kontakt:
Cini te smetenim, ali koliko vidis cinjenice su tu. A da se odlucis vjerujes li koliko vidis ili nedovoljno vidis, covjece smeteni? Podsjecas me na komsinicu Ljubicu iz Batve, i ona je tako vazda teturala u mislima i nesigurna bila, a trudila se.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:46Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:38Nije tu razlika izmedju manjih i vecih klubova, nego razlika izmedju manjih (tvoga) i vecih (mog) umova jer ja zapamtim nesto objavljeno od prije neki dan, a ti ne, tebi je fenomen sto je neko ko voli domaci sport odgledao presicu suparnickog tima i zapamtio izreceno a meni je to rutina (nesto normalno, kao sto gledam utakmicu i zapamtim rezultat ili gledam film i zapamtim radnju...), ti ne kuzis ironiju (novi travnjak na Tusnju), a ja istom baratam da te ucinim smetenim i smijesnim.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:20
Iskreno kad navijac Slobode moze ovako nesto napisati onda mi nije muka, ne pucaju mi cirevi, mozda mi puca neka druga stvar ...
![]()
![]()
Mozda je tu razlika izmedju manjih i većih klubova...![]()
![]()
![]()
![]()
Fino, fino...
Rutinski cu te obavijestiti kad opet budemo pucali pressicu, pa ako ne stignem da je pogledam znam ko ce mi to izdetaljisati...
Mene i vecinu ovdje vise cini smetenim ovo Vase dobijanje licence, nego tvoji pokusaji sarkazma koji se kose sa stvarnoscu...
Koliko vidimo upravo i teren i licenca je zapravo realnost onog sto ti pokusavas iskarakirati ,a cinjenice su tu,jasno vidljive ,tako da je tvoje receno nekako vise fejk nego humor...
Dok ti samare dijelis po Butmiru, Beduin prati sportska desavanja na nasim terenima

075 ❤
075 ❤
Ma kako necu biti smeten, ljudi vas tuze vi dobijete licencu,Zasto nije Mladost recimo dobila...Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:54Cini te smetenim, ali koliko vidis cinjenice su tu. A da se odlucis vjerujes li koliko vidis ili nedovoljno vidis, covjece smeteni? Podsjecas me na komsinicu Ljubicu iz Batve, i ona je tako vazda teturala u mislima i nesigurna bila, a trudila se.Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:46Beduin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 23:38
Nije tu razlika izmedju manjih i vecih klubova, nego razlika izmedju manjih (tvoga) i vecih (mog) umova jer ja zapamtim nesto objavljeno od prije neki dan, a ti ne, tebi je fenomen sto je neko ko voli domaci sport odgledao presicu suparnickog tima i zapamtio izreceno a meni je to rutina (nesto normalno, kao sto gledam utakmicu i zapamtim rezultat ili gledam film i zapamtim radnju...), ti ne kuzis ironiju (novi travnjak na Tusnju), a ja istom baratam da te ucinim smetenim i smijesnim.![]()
![]()
![]()
![]()
Fino, fino...
Dok ti samare dijelis po Butmiru, Beduin prati sportska desavanja na nasim terenima![]()
Rekao si maloprije da je tvoj um grande,

Pa upravo zato i kazem jer znam da se oko vecih klubova sve prati,cim ne budem u mogucnosti da gledam neku nasu pressicu znam ko ce mi je ko Gorski Vijenac izdeklamovati...
Koga boli mala nogica sto je Sloboda dobila licencu ili sto ce dobiti travnjak. Da nesto nije uredu sigurno ne bi dobili licencu, pa nece nam valjda svaki put biti upitna licenca ako se nekom igracu digne ona stvar da tuzi klub preko sindikata i da kao neki igraci po tri puta naplate jedan te isti klub.....sto se tice travnjaka Vico je rekao da je priorutet Tusanj zbog loseg travnjaka, sledece godine ce Sarajevo dobiti taj isri travnjak i ne znam ko jos, na kraju ce svi dobiti ako sve bude ok. A to sto se tice duga, ako je to stvaran dug on ce biti isplacen, bar Sloboda svoje dugove isplacuje za razzliku od nekih klubova...dosta se siljio qrac na Slobodu sto se tice licenci, zohari jedva cekaju da se nesto lose dogadja u Slobodi pa da mogu portali pisati.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.