NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Dame igracina, sve to stoji ali kakvi su sutevi sa 12 metara u cetvrtoj minuti meca, nidje veze.
Kako dobar pocetak meca ali komentator povukao lajnu prije prenosa, gigant.
Lakersi su odlucili neke rekorde za 3 poena obarati,odbrana funkcionise,ali napad je kriminalan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Portland suta 29% za 3 u prvom poluvremenu a Denver je na 60%. Ako se procenti izjednače Blazersi okrecu 
Lakersi za sad sigurni, odlična odbrana
Lakersi za sad sigurni, odlična odbrana
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jokic je postao ubica definitivno, nemoguće ga je braniti...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pali se masina polako 

Odlican mec, bit ce ovo zanimljiva 4/4
Kakav cirkus napravise lol
Nadam se da je sa KCPem sve u redu,nema nikakvih vijesti iz svlacionice
Nadam se da je sa KCPem sve u redu,nema nikakvih vijesti iz svlacionice
Pitanje mimo nba a tice se komentatora, sto ove godine na areni, sto prosle godine na sk. Kakva im je fkn fora govoriti srbin, turcin, talijan i sl, a kada je Nurkic u pitanju onda kazu reprezentativac Bosne i Hercegovine, cudi me da ne kazu Nurkic musliman. Koji fkn suptilni sovinizam i ocigledna ksenofobija nebeskih komentatora.
Ovo sve lici na pobjedu Denvera. Jokic fenomenalan, Dame nestao. Denver pravo cudna ekipa, cvrsta, jos imaju problema sa povredama.
Ovo sve lici na pobjedu Denvera. Jokic fenomenalan, Dame nestao. Denver pravo cudna ekipa, cvrsta, jos imaju problema sa povredama.
Sreca nema neki igrac kosarkaskog saveza Kosova.Neutral je napisao/la: ↑28 maj 2021, 06:34Pitanje mimo nba a tice se komentatora, sto ove godine na areni, sto prosle godine na sk. Kakva im je fkn fora govoriti srbin, turcin, talijan i sl, a kada je Nurkic u pitanju onda kazu reprezentativac Bosne i Hercegovine, cudi me da ne kazu Nurkic musliman. Koji fkn suptilni sovinizam i ocigledna ksenofobija nebeskih komentatora.
Ma preseravanje od njih ali eto.
Meloooo, kakav mec za neutralne gledatelje.
Meloooo, kakav mec za neutralne gledatelje.
Lakersi se vazda trude da malo vrate neizvjesnost u mec.
Uglavnom mnogo bolje drugo poluvrijeme,ali tesko je rateovati ovu ekipu,mnogo amplituda.
Uglavnom mnogo bolje drugo poluvrijeme,ali tesko je rateovati ovu ekipu,mnogo amplituda.
Dame i CJ choke, valjda se probude. Jusuf odlican problemi sa licnih postali su kronicni problem.
Melo kao u primeu.
Melo kao u primeu.
Imal kakav link za mob da pogledam kraj portland denver?
Naravno da ce imati problema sa licnim kada su pored njega na terenu Dame, CJ, Powell i Melo. Bilo bi cudo da nema.
Doduse, imao je dva faula koja nisu do njega. Prvi kada je bio na podu kod kosa Denvera, a drugi pitanje da li je ikako i bio (5.).
CJ i Dame su choke žestoko, 5-20 kombinirano za 3 poena. Počeli su fantastično meč, kada se lomila utakmica jedan baca cigle, drugi ne može pogoditi oba slobodna bacanja. Neshvatljivo je da nakon odličnog početka meča, ti pokušavaš riješiti napad za 2 sekunde sa tricom sa 12 metara. Okej, razumijem stil igre, želiš ubrzati max meč, to je tvoj stil, ali ovo je PO, greške se skupo plaćaju.
Defanzivno očajna ekipa.
Evo 5-22 za tri poena, a sam Rivers postigao 5 trojki za Denver
Defanzivno očajna ekipa.
Evo 5-22 za tri poena, a sam Rivers postigao 5 trojki za Denver

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 maj 2021, 06:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to jedino "politički" korektno. Nije ispravno Bosanac, a ne znam da li postoji riječ Bosanskohercegovac,Neutral je napisao/la: ↑28 maj 2021, 06:34Pitanje mimo nba a tice se komentatora, sto ove godine na areni, sto prosle godine na sk. Kakva im je fkn fora govoriti srbin, turcin, talijan i sl, a kada je Nurkic u pitanju onda kazu reprezentativac Bosne i Hercegovine, cudi me da ne kazu Nurkic musliman. Koji fkn suptilni sovinizam i ocigledna ksenofobija nebeskih komentatora.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jbemti Riversa mrtvog. Ma nabijem te na qrac Terry
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Po kojem osnovnu nije "politički" korektno? Što Nijemci mogu pisati Bosnier (Bosanac), a ovaj ne smije to u eter reći? Ako igraš za BiH po defaultu si nacionalno Bosanac, etnički možeš biti Bošnjak, Hrvat, Srbin, nebitno, ali okej, moje pitanje je svakako retoričko, razumijem šta hoćeš da kažeš.jose je napisao/la: ↑28 maj 2021, 06:59Pa to jedino "politički" korektno. Nije ispravno Bosanac, a ne znam da li postoji riječ Bosanskohercegovac,Neutral je napisao/la: ↑28 maj 2021, 06:34Pitanje mimo nba a tice se komentatora, sto ove godine na areni, sto prosle godine na sk. Kakva im je fkn fora govoriti srbin, turcin, talijan i sl, a kada je Nurkic u pitanju onda kazu reprezentativac Bosne i Hercegovine, cudi me da ne kazu Nurkic musliman. Koji fkn suptilni sovinizam i ocigledna ksenofobija nebeskih komentatora.
Nisam cuo da iko govori srbin ili bosanac to nase je prilično osjetljivo za tumacenje. Dok turcin i reprezentativac turske se jako poklapa kao i za italijana i mnoge drzave gdje se drzavljanstvo preklapa sa etnicitetom. Dakle itekako profesionalno ili ja nesto ne vidimNeutral je napisao/la: ↑28 maj 2021, 06:34Pitanje mimo nba a tice se komentatora, sto ove godine na areni, sto prosle godine na sk. Kakva im je fkn fora govoriti srbin, turcin, talijan i sl, a kada je Nurkic u pitanju onda kazu reprezentativac Bosne i Hercegovine, cudi me da ne kazu Nurkic musliman. Koji fkn suptilni sovinizam i ocigledna ksenofobija nebeskih komentatora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.