Da hoce LAL u finale da ih Brada osisa. Zapad uzasno los, ne bi ni cudilo kad bi Lakersi prosli sve.Nail for Real je napisao/la: ↑28 maj 2021, 08:23Maksimalno u 6.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Ma cuj Lillard chokiro, ko bi rekao od takvog igraca da choka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko se plasi brade jos?alemsa je napisao/la: ↑28 maj 2021, 09:38Da hoce LAL u finale da ih Brada osisa. Zapad uzasno los, ne bi ni cudilo kad bi Lakersi prosli sve.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zalosno da Curry nije mogao u playoff na ovako losem zapadu
MetlaNail for Real je napisao/la: ↑28 maj 2021, 09:57Ko se plasi brade jos?
Da su usli u playoff lagano bi do WCF preko ovih silnih luzera, al ne zna Green floater pogoditi jbg
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 28 maj 2021, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
trener vadi jokica kod +9 na 31 sekundu do kraja. uvede ga na 8 sekundi pri +6 ali na 3 sekunde imaju +3 i 2 slobodna i na kraju mora ovo da se desi:
Finale prije finala je milvoki bruklin. Mogu li ga, jh, km sacuvati kd, bradu,ki
Vrabac kriminalac
Rekoh ja prskanje od Mister Davisa vol. 2, djaba se ljudi ponadali nakon 1. tekme
ovaj istok smijesan, imas 3 ekipe, ostatak buranija
MEM 9th RS seed na zapadu a posrao bi se po svim east ekipama od 4-8
ovaj istok smijesan, imas 3 ekipe, ostatak buranija
MEM 9th RS seed na zapadu a posrao bi se po svim east ekipama od 4-8
Niko ziv i ne prica o Lakersima u tom kontekstu osim vas samih koji izmisljate neke hejtere
Klupa

Portland je jedna obična karinčina od ekipe.
Imaš Mekaluma, Pauela, Lilarda i nemaš adekvatnu strategiju...
Velika je šteta što je ova ekipa Denvera osakaćena povredama... Da nisu, po meni legitiman treći favorit za prsten. Nedostatak Mareja se mora osjetiti protiv jačih protivnika od noćašnjeg. Rivers je odigrao najbolji meč u sezoni, a Porter je zaslužio dva šamara najmanje od Melouna.
Dobar doprinos je imao i Dzamajkl. Facu očekivano. Apsolutno je opravdao očekivanja.
Mekgi zaslužuje mjesto ispred opajdare Milsepa.
Jokara zaslužuje titulu MVP-a. Fantastična sezona.
Imaš Mekaluma, Pauela, Lilarda i nemaš adekvatnu strategiju...
Velika je šteta što je ova ekipa Denvera osakaćena povredama... Da nisu, po meni legitiman treći favorit za prsten. Nedostatak Mareja se mora osjetiti protiv jačih protivnika od noćašnjeg. Rivers je odigrao najbolji meč u sezoni, a Porter je zaslužio dva šamara najmanje od Melouna.
Dobar doprinos je imao i Dzamajkl. Facu očekivano. Apsolutno je opravdao očekivanja.
Mekgi zaslužuje mjesto ispred opajdare Milsepa.
Jokara zaslužuje titulu MVP-a. Fantastična sezona.
Ali pazi brata Enesa
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cudi me da niko ne spominje sasvim korektnu odbranu Bogdana, cak i na Randleu i Roseu
iznenadio me pozitivno, uopste nije minus igrac u odbrani kako se ocekivalo. Tek sad se vidi kako bi Bucksima dobro dosao
iznenadio me pozitivno, uopste nije minus igrac u odbrani kako se ocekivalo. Tek sad se vidi kako bi Bucksima dobro dosao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imam sad diskusiju sa poznanikom ubi me lik sa tezom ofanzivno Davis>Duncan 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.