Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Dbr je iskustvo kako god, kad pocinje ta srebrena liga
- legenda reala
- Kontakt:
gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lagumdzija odvodi sve sto valja, treba mu zabranit ulazak u bosnulegenda reala je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:20gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca![]()
I ja sam malo gledao Italija-Srbija. Nedavno sam gledao sve tri utakmice naših cura, ali ovo sinoć je neki drugi svijet..legenda reala je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:20gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca![]()
Volim te Bosno!!!
I sin mu je turcin...Vanadij je napisao/la: ↑28 maj 2021, 11:03Lagumdzija odvodi sve sto valja, treba mu zabranit ulazak u bosnulegenda reala je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:20gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca![]()
Vrabac kriminalac
Sve sto valja on odvede za tursku da igra zato mu treba zabraniti ulazak u drzavuTiktaktoe je napisao/la: ↑28 maj 2021, 12:25I sin mu je turcin...Vanadij je napisao/la: ↑28 maj 2021, 11:03Lagumdzija odvodi sve sto valja, treba mu zabranit ulazak u bosnulegenda reala je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:20gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca![]()
Tuga je sta rade Bosnjak Balije u nasem sportu. Nije mi krivo ni za jednog srbina i hrvata, fuka mi se za njih. A ove izdajice...
Vrabac kriminalac
Danas počinje Srebrena liga, prijenosi svih mečeva na BHT1
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Satrase tražeći ko prenosi, samo nisam gledao da li BHT radi jer kontam da nisu a ti postavi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kasnio sam s objavomUnofficialpage je napisao/la: ↑28 maj 2021, 15:59Satrase tražeći ko prenosi, samo nisam gledao da li BHT radi jer kontam da nisu a ti postavi.![]()
Šuko će biti u elementu
Ovakve je sevap vjesati na drva...ovakvi su nam tokom rata tjerali inzinjere I doktore a dovodiili muhadsedinske spodobe...Vanadij je napisao/la: ↑28 maj 2021, 11:03Lagumdzija odvodi sve sto valja, treba mu zabranit ulazak u bosnulegenda reala je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:20gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca![]()
Kolko je igraca/ igracica odveogruezi je napisao/la: ↑28 maj 2021, 17:01Ovakve je sevap vjesati na drva...ovakvi su nam tokom rata tjerali inzinjere I doktore a dovodiili muhadsedinske spodobe...Vanadij je napisao/la: ↑28 maj 2021, 11:03Lagumdzija odvodi sve sto valja, treba mu zabranit ulazak u bosnulegenda reala je napisao/la: ↑27 maj 2021, 19:20gledam mec Poljska-Turska strasna odbojka se igra, mi smo realno puno daleko od ovog nivoa, a ponajbolja igračica Turske cura iz Gradačca![]()
Tamara Đapa (UOK”BL-Volley” Banja Luka) igra umjesto
Jelene Mlađenović (Cukurova Belediyesi S.K/Turska), koje se je koliko se moglo saznati vratila u Tursku radi klupskih obaveza
Jelene Mlađenović (Cukurova Belediyesi S.K/Turska), koje se je koliko se moglo saznati vratila u Tursku radi klupskih obaveza
Posto pratis odbojku reci nsm sta je sa muskom selekcijom da li imaju neke kvalif
Pratio sam onaj turnir u makedoniji kad je opet neki nastup ima onaj adi omanovic msm pokazuje nesto ostalo onako tanko
-
Grbavica786
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.