U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
9 igraca iz Banja Luke ( Borac, Zeljo, Krupa) jedan golman ima 0 minuta i ostala dva igraju u 2 ligi u BiH. kad je nasa premijer liga losa kako je onda tek prva liga RS?
Ova 3 igraca bi objektivno mogli da budu relevantni za u21:
https://www.transfermarkt.com/amel-muja ... ler/536697
https://www.transfermarkt.com/muamer-br ... ler/462819
https://www.transfermarkt.com/tarik-ibr ... ler/602486
https://www.transfermarkt.com/amel-muja ... ler/536697
https://www.transfermarkt.com/muamer-br ... ler/462819
https://www.transfermarkt.com/tarik-ibr ... ler/602486
jakooo slab spisak
Zukanovic je napisao/la: ↑28 maj 2021, 16:56U21
Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Azur Aljkanović (Zvijezda Gradačac), Jovan Pavlović (Krupa), Đorđe Milojević (Borac), Saša Marjanović (Inter Zaprešić, Hrvatska), Adrijan Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Jasmin Osmić (Sloboda), Denis Kovačević (SV Kapfenberg, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Luka Malić (Željezničar ST Banja Luka), Marko Kujundžić (Borac), Amar Tahrić (Borac), Igor Savić (GOŠK), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Ivan Grgić (Široki Brijeg), Hamza Gasal (Željezničar), Andrija Drljo (MTK Budapest, Mađarska), Milan Savić (Čukarički), David Čavić (Borac), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venezia, Italija), Elvis Mehanović (Borac).
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako je samo slab spisak, ovdje samo Aljkanović valja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
sta je ovo haha
yebe vico i ne vadi, i neka:-)
dobar ovaj neki zeljo bl:-)
yebe vico i ne vadi, i neka:-)
dobar ovaj neki zeljo bl:-)
Tu je to negdje zeljo bl i zeljo sa.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta se žalite? Rekli ste da očekujete da Vico osigura Srbe u reprezentaciji.
E moj, nikad zadovoljni.
E moj, nikad zadovoljni.
⚜️~⚜️~⚜️
Samo jos malo pa ce nam ovoga osigurati. Miske i Vico su se vec uputili za LeipzigDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2021, 23:10Šta se žalite? Rekli ste da očekujete da Vico osigura Srbe u reprezentaciji.
E moj, nikad zadovoljni.![]()
https://www.transfermarkt.com/lazar-sam ... ler/528833
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vico da je sposoban kako su pojedini ovdje balinjali, završio bi tog Samardžića i Joveljića.Tristan10 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 23:13Samo jos malo pa ce nam ovoga osigurati. Miske i Vico su se vec uputili za LeipzigDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2021, 23:10Šta se žalite? Rekli ste da očekujete da Vico osigura Srbe u reprezentaciji.
![]()
Evo čekat ćemo, kad će Vico 'završiti' nekog pristojnog igrača iz reda Srpskog naroda.
⚜️~⚜️~⚜️
Polako polako, ne moze preko reda, mali Danilovic prvo, pa tek onda Samardzic. Sta si ti mislio.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2021, 23:16Vico da je sposoban kako su pojedini ovdje balinjali, završio bi tog Samardžića i Joveljića.Tristan10 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 23:13Samo jos malo pa ce nam ovoga osigurati. Miske i Vico su se vec uputili za LeipzigDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2021, 23:10Šta se žalite? Rekli ste da očekujete da Vico osigura Srbe u reprezentaciji.
![]()
Evo čekat ćemo, kad će Vico 'završiti' nekog pristojnog igrača iz reda Srpskog naroda.
Kad je onomad Petar Jelić bio kapiten U-21
“Šef” mlade reprezentacije BiH priredio iznenađenje: Starčeviću, tko ti pravi spisak?
“Promotivne” su ovo test utakmice, pa su se menadžeri dali na posao. Moglo bi se reći da je ovo “popis igrača do 21 godine iz Banjaluke”.
I dok neki nemaju niti jednu minutu premijerligaškog iskustva, potpuno je nejasno zašto na popisu nema Sedada Subašića, koji ima tridesetak nastupa kod Amara Osima, Blaža Sliškovića i Almira Memića. S nepunih šesnaest godina Subašić je debitirao za seniorski tim kakanjskog Rudara i bio vrlo važan kotačić u iznimno zahtjevnoj Prvoj ligi Federacije. Igrao je za U 19, pa je poziv za U 21 trebao biti logičan slijed. No, nije. Nije to jedini previd. Kada je izbornik zvao vratare bez nastupa i iz nižeg stupnja natjecanja, nejasno je zašto na popisu nema Benjamina Čalakovića, koji izvrsno brani za Bratstvo. Kako je stao na gol tima, koji vodi Nikola Nikić, Bratstvo ne zna za poraz. Čalaković već ima upisane premijerligaške minute, ali, očito nema “jaka leđa”.
Izbornik mladih nada i sam priznaje da nije zadovoljan kvalifikacijskim startom, ali je, ako je on, pozvao “talente”, tko god je od menadžera izrazio želju.
Mislili smo da je s ovakvom praksom okončano, ali nije! Reprezentacija postaje buvlja pijaca. Menadžerski izlog. Nije dvojben rezultatski ishod utakmica s Katarom. Dobit ćemo ih, ali je upitno da li ćemo s ovakvim popisima u skorije vrijeme dobiti nasljednike Džeke, Pjanića, Lulića, Ibiševića, Zukanovića, Papca, Vranješa, Begovića…
Prica nesto od "menadzeri" ali gura Calakovica ko ima 5 utakmica ove sezone
ko je 7 golova primio u kupu od Zrinskog.
“Promotivne” su ovo test utakmice, pa su se menadžeri dali na posao. Moglo bi se reći da je ovo “popis igrača do 21 godine iz Banjaluke”.
I dok neki nemaju niti jednu minutu premijerligaškog iskustva, potpuno je nejasno zašto na popisu nema Sedada Subašića, koji ima tridesetak nastupa kod Amara Osima, Blaža Sliškovića i Almira Memića. S nepunih šesnaest godina Subašić je debitirao za seniorski tim kakanjskog Rudara i bio vrlo važan kotačić u iznimno zahtjevnoj Prvoj ligi Federacije. Igrao je za U 19, pa je poziv za U 21 trebao biti logičan slijed. No, nije. Nije to jedini previd. Kada je izbornik zvao vratare bez nastupa i iz nižeg stupnja natjecanja, nejasno je zašto na popisu nema Benjamina Čalakovića, koji izvrsno brani za Bratstvo. Kako je stao na gol tima, koji vodi Nikola Nikić, Bratstvo ne zna za poraz. Čalaković već ima upisane premijerligaške minute, ali, očito nema “jaka leđa”.
Izbornik mladih nada i sam priznaje da nije zadovoljan kvalifikacijskim startom, ali je, ako je on, pozvao “talente”, tko god je od menadžera izrazio želju.
Mislili smo da je s ovakvom praksom okončano, ali nije! Reprezentacija postaje buvlja pijaca. Menadžerski izlog. Nije dvojben rezultatski ishod utakmica s Katarom. Dobit ćemo ih, ali je upitno da li ćemo s ovakvim popisima u skorije vrijeme dobiti nasljednike Džeke, Pjanića, Lulića, Ibiševića, Zukanovića, Papca, Vranješa, Begovića…
Prica nesto od "menadzeri" ali gura Calakovica ko ima 5 utakmica ove sezone
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A zašto nisu za ovo okupljanje u19 pozvali najboljeg strijelca u19, Sreten Milosevic?
⚜️~⚜️~⚜️
- katalinski
- Kontakt:
I Kahvica iz Crvene Zvezde. Najgora opcija izgubiti igraca zbog nepozivanja. Srbija i Hrvatska su nam preuzeli i previse mladih igraca
Ajvatar
- ASD
- Kontakt:
On je Husarin.Zukanovic je napisao/la: ↑29 maj 2021, 09:59“Šef” mlade reprezentacije BiH priredio iznenađenje: Starčeviću, tko ti pravi spisak?
Prica nesto od "menadzeri" ali gura Calakovica ko ima 5 utakmica ove sezoneko je 7 golova primio u kupu od Zrinskog.
Kada je potpisao ugovor s Husarom, Olimpik ga odstranio iz tima. Prije par godina.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ti mladi igrači nemaju priliku ni da se bore za mjesto na terenu zbog nasih strucnjaka koji uopste ne vjeruju mladim igračima ne znam ti koliko da su talentovani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam u toku kako ide to sa sportskim državljanstvima, jel se mogu "lobirati" Bošnjaci Sandžaka da igraju za BiH? Ako mogu, dal iko išta pokušava za Sameda Baždara?
-
michplatini
- Kontakt:
Nemaš šta lobirati,on igra za Partizan i Srbiju.To mu već donosi mnogo više u karijeri (neuporedivo više cijenjena škola fudbala )nego da ga vode razni Šabići i sl.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], greenwood, Proximic, travuljasSs, zikerrz21 i 43 gosta.