Mislim da se ne moze na tribine ali ima livada velika pored i vidi se teren bas dobro a ima i cesta tu ali uglavnom...Mostarac1974 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:42Idemo li u KAKANJ?Kakve su priče i može li se na tribine?![]()
![]()
SVI U KAKANJ!
Mislim da se ne moze na tribine ali ima livada velika pored i vidi se teren bas dobro a ima i cesta tu ali uglavnom...Mostarac1974 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:42Idemo li u KAKANJ?Kakve su priče i može li se na tribine?![]()
![]()
Može se gledati pored stadiona, sa pruge. Na tom mjestu uvijek bude dosta raje. Usput, biće zanimljiva utakmica za gledatOnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:44Mislim da se ne moze na tribine ali ima livada velika pored i vidi se teren bas dobro a ima i cesta tu ali uglavnom...Mostarac1974 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:42Idemo li u KAKANJ?Kakve su priče i može li se na tribine?![]()
![]()
SVI U KAKANJ!
Ko ne dodje, pic.ka najveca
Naci cemo vas, deset i po!
Ponesite šta pojest jer valja im proći kroz Konjic i Jablanicu
Gajbu pive eventualno
+1StarmoUnited je napisao/la: ↑30 maj 2021, 03:16Trebalo bi ovo biti sigurno, ne izgubit u Kaknju i eto Evrope, ali hajde budi siguran s ovim korumpiranim savezom i državom...
Kako god, odigramo li kako znamo, sa trista posto zalaganja nema te krađe koja nam može uzeti konferencijsku ligu. Krv ispišat na terenu, i za malu raju koja nikad nije doživila Veležovu evropsku utakmicu i za nas koji se sjećamo Veleža u Evropi, koji smo bili na Borusijii, Heartsu, Vasasu, Vitosi, Sionu, Belenensesu, a sad smo razbacani po bijelom svijetu.
Možda je nekom teško to zamislit ali ja vam garantiram da će se sutra u 5 za Velež forcat , samo što ja znam, bar u dva stana u Zagrebu, dva u Novoj Gradišci, jedan u Mariboru, jedan u Rijeci i jedan u Novom Sadu. Sve moja familija, a samo ja Mostarac što ih ja navukao na dosljedni klub koji je tri puta krenuo od nule i svaki put se izborio za cilj, ostat čista obraza i s njihovim pravilima biti među boljima.
FORZAAAAAAAA
Dobro nam dosli rodjeni..dodjite da zajedno sjedimo, pijemo i gledamo kako Velez ide u evropu a moja Mladost i sljedece godine u PL. pozz
StarmoUnited je napisao/la: ↑30 maj 2021, 03:16Trebalo bi ovo biti sigurno, ne izgubit u Kaknju i eto Evrope, ali hajde budi siguran s ovim korumpiranim savezom i državom...
Kako god, odigramo li kako znamo, sa trista posto zalaganja nema te krađe koja nam može uzeti konferencijsku ligu. Krv ispišat na terenu, i za malu raju koja nikad nije doživila Veležovu evropsku utakmicu i za nas koji se sjećamo Veleža u Evropi, koji smo bili na Borusijii, Heartsu, Vasasu, Vitosi, Sionu, Belenensesu, a sad smo razbacani po bijelom svijetu.
Možda je nekom teško to zamislit ali ja vam garantiram da će se sutra u 5 za Velež forcat , samo što ja znam, bar u dva stana u Zagrebu, dva u Novoj Gradišci, jedan u Mariboru, jedan u Rijeci i jedan u Novom Sadu. Sve moja familija, a samo ja Mostarac što ih ja navukao na dosljedni klub koji je tri puta krenuo od nule i svaki put se izborio za cilj, ostat čista obraza i s njihovim pravilima biti među boljima.
FORZAAAAAAAA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.