Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
[quote="Rizah"]Ima li iko kakav link da se pogleda utakmica?[/quote]
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Nail for Real
- Kontakt:
http://www.iraqgoals.us/ch4.htmlRizah je napisao/la:[/b][b je napisao/la:"Rizah"]Ima li iko kakav link da se pogleda utakmica?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
kako je city ovako los
organizator igre im hart

organizator igre im hart

ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
http://www.directon.tv/channels/491/Channel_4Rizah je napisao/la:Ima li iko kakav link da se pogleda utakmica?
jako lose ocekujem silvu vrlo brzo u igri
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ukocio sam se kao da igra reprezentacija... al sto jest... pravo lose igra city
vidi se da nisu "ekipa"
vidi se da nisu "ekipa"
treba nam jos igraca iz BiH
city beton od ekipe..
tevez im sad za sad koristan kolko sam i ja koristan u kuhinji...
jedva do gola dolaze...a i kad dodzu tevez lopte neda nikom....
tevez im sad za sad koristan kolko sam i ja koristan u kuhinji...
jedva do gola dolaze...a i kad dodzu tevez lopte neda nikom....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
jel moguce da je ovaj tevez ovoliko nezaintersovan... jos kapiten
silva mora uci ! johson nije lopte dobio jos...

ja koliko vidim, Tevez se najviše bori od svih igrača City-jaScof1eld je napisao/la:jel moguce da je ovaj tevez ovoliko nezaintersovan... jos kapiten![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
đmuXmania je napisao/la:ja koliko vidim, Tevez se najviše bori od svih igrača City-jaScof1eld je napisao/la:jel moguce da je ovaj tevez ovoliko nezaintersovan... jos kapiten![]()
![]()
ma evo sad je poceo.. prvih 10-15 minuta spavo'

-
- Kontakt:
*ebes ekipu u kojoj kapiten mozes biti ako se pobunis il ako ti nije lijepo u Engleskoj,sto je u ovom slucaju Tevez..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
toure ispravio gresku... da imamo mentalitet ko sta imaju na hr portalima, sad bi mi trebali pisat dzeko zasluzan za poravnanje, izborio korner

ma mi smo sjajni - stipu ti to i hvala ti na tom mentalitetu - BOSANAC je glavni u napadu MC. DIVOTA.
Inace odmah nakon sto je iznenada dobio tu loptu - sve se poslozilo. Odmah se promjenilo stanje u sekundi i naravno sljedi izjednacenje. Bice ovdje pobjeda - dace ga dijamant akoBogda....
Inace odmah nakon sto je iznenada dobio tu loptu - sve se poslozilo. Odmah se promjenilo stanje u sekundi i naravno sljedi izjednacenje. Bice ovdje pobjeda - dace ga dijamant akoBogda....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Poslije transfera Kake u Madrid za 64 miliona eura ( prema dosad pokazanom ), Sheve u Chelsea, Dzekin transfer u City će biti treći najplaćeniji transfer u historiji a koji će biti proglašen najgorim.
Nije ovo liga za njega.
A španci, nije City loš, nego nema slabe ekipe u EPL. Vidite li sada koja ekipa u EPL treba da ispadne iz lige
Nije ovo liga za njega.
A španci, nije City loš, nego nema slabe ekipe u EPL. Vidite li sada koja ekipa u EPL treba da ispadne iz lige

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Hajde ba sta ti pametujes, eto ti znas sta je za njega... Joj sto ne mogu ovih strucnjaka...Rizah je napisao/la:Poslije transfera Kake u Madrid za 64 miliona eura ( prema dosad pokazanom ), Sheve u Chelsea, Dzekin transfer u City će biti treći najplaćeniji transfer u historiji a koji će biti proglašen najgorim.
Nije ovo liga za njega.

-
- Kontakt:
Covjeku prva utakmica i vec ga proglasavas najgorim pojacanjem u historiji cccc.. Covjeku prva tekma poslije nekolik o sedmica. sta hoces sad od njega. strpi se malo.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.