Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Otkud ti te vratomolije?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ako je meni pitanje namjenjeno? Niste ni svjesni kakvog igrača ćete imati.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Eo da se i mi prijavimo,jedan bi trebo u nas al neka jos necemo sa imenima ,jer ce svasta bit...
Halal olsun, nosite sve do jednogkillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mislis Federalnim parama da rascerupatekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku

- ElCartel11
- Kontakt:
Pozdravite najtrofejniji klub Bosne i HercegovineU velikom broju zemalja se organizuje i tzv. „Superkup“, u kome se u jednoj utakmici sastaju državni šampion (pobednik prvenstva) i pobednik kupa, što najčešće ima samo revijalni značaj (bez uticaja na plasman na međunarodna takmičenja).Ukoliko je neki klub osvojio takozvanu „duplu krunu“ (pobednik i prvenstva i kupa), „Superkup“ se ne organizuje.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Svaka častkillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku

Heba 28 vrhunski

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uzmite Hebibovica, slasticara Handzica..Ma slobodno i Milanovica uzmitekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bujrum sve ih vodite , bez ustrucavanjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:38Uzmite Hebibovica, slasticara Handzica..Ma slobodno i Milanovica uzmitekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku
Uzmite, koliko jos da platimo?Vanadij je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:45Bujrum sve ih vodite , bez ustrucavanjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:38Uzmite Hebibovica, slasticara Handzica..Ma slobodno i Milanovica uzmitekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku
P.S. Za Velezovce, jel istina da vam je prije godinu-dvije Svraka se vratio s Bradine, krenuo da potpiše za vas i nazovu ga s Kosova s boljom ponudom i on se vrati za Sarajevo?
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
samo odabrano uzimamo i koga zelimo, bez obzira na ugovor
@stb bilo je price za Svraku ali ne mogu tacno tvrdit da je bilo tako
@stb bilo je price za Svraku ali ne mogu tacno tvrdit da je bilo tako
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
I vi 99' imate titulu s kojom niste mogli u Uefa takmicenjaElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:31Pozdravite najtrofejniji klub Bosne i HercegovineU velikom broju zemalja se organizuje i tzv. „Superkup“, u kome se u jednoj utakmici sastaju državni šampion (pobednik prvenstva) i pobednik kupa, što najčešće ima samo revijalni značaj (bez uticaja na plasman na međunarodna takmičenja).Ukoliko je neki klub osvojio takozvanu „duplu krunu“ (pobednik i prvenstva i kupa), „Superkup“ se ne organizuje.![]()
A brojite je

Pitari su cudo
Uvale sami sebe

Fadilova i niksiceva prcija iz vrabcica ce biti ubivenasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:28Mislis Federalnim parama da rascerupatekillafrommanilla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:02eh dosao vakat da malo rasceprkamo sarajevske premijerligase u ovom prelaznom roku
![]()

Svrakino, jel to još uvijek svojataju titulu iz 1999

Cudna neka titula koju niko ne priznaje

Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 maj 2021, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Auhsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:48I vi 99' imate titulu s kojom niste mogli u Uefa takmicenjaElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 14:31Pozdravite najtrofejniji klub Bosne i HercegovineU velikom broju zemalja se organizuje i tzv. „Superkup“, u kome se u jednoj utakmici sastaju državni šampion (pobednik prvenstva) i pobednik kupa, što najčešće ima samo revijalni značaj (bez uticaja na plasman na međunarodna takmičenja).Ukoliko je neki klub osvojio takozvanu „duplu krunu“ (pobednik i prvenstva i kupa), „Superkup“ se ne organizuje.![]()
A brojite je
![]()
![]()
Pitari su cudo
Uvale sami sebe
![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Da ste glupi oduvijek sam znao ali bas ovoliko....Omark je napisao/la: ↑29 maj 2021, 16:06Auhsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:48I vi 99' imate titulu s kojom niste mogli u Uefa takmicenja
A brojite je
![]()
![]()
Pitari su cudo
Uvale sami sebe
![]()
![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Glavni cilj za 100-ti rodjendan, neporazeni od velike krupe napustiti bazu bez obraza
Guglam i vidim da ovaj djecak ne da ce upasti kao zasticeno godiste, vec ima jos juniorskog staza dvije sezone da odradi.obrijanopile je napisao/la: ↑29 maj 2021, 13:38Ako je meni pitanje namjenjeno? Niste ni svjesni kakvog igrača ćete imati.
Jos lijeva noga... zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.