NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Bucksima bi se napad mogao ispostaviti problematičnijim protiv Netsa. Holiday i Khris će biti na kušnji,kako će rješavati sekundarnu kreaciju,posebno ukoliko BKN bude switchao. No bilo bi zakon da Kelti poravnaju,da recimo ŠKemba zatrpa mrežu jednom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu pravi, al eto, izbacit ce 2nd seed, malo je navuceno, tj malo vise al ono

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema od Bucksa nista jer je Divincenzo out do kraja.Felixians4 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:26Bucksima bi se napad mogao ispostaviti problematičnijim protiv Netsa. Holiday i Khris će biti na kušnji,kako će rješavati sekundarnu kreaciju,posebno ukoliko BKN bude switchao. No bilo bi zakon da Kelti poravnaju,da recimo ŠKemba zatrpa mrežu jednom
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ekipa uzela hint iggy mvp finala
Harden ima vecu ulogu u netsima nego curry u gsw sa KD. A da je sposoban i razigravati, razigravo bi prije Greena, kao sto Harden razigrava jer je najbolji playmaker u netsima.
zar iko moze imati problema sa odbranom netsa?Felixians4 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:26Bucksima bi se napad mogao ispostaviti problematičnijim protiv Netsa.
23
Onaj dvojac je bas ogranicen sto se tice razigravanja. Zato mi Durant nikad nije bio sami vrh lige jer ne cini saigrace boljim. Sve im zavisi od Hardena.alemsa je napisao/la: ↑29 maj 2021, 16:33Ekipa uzela hint iggy mvp finala
Harden ima vecu ulogu u netsima nego curry u gsw sa KD. A da je sposoban i razigravati, razigravo bi prije Greena, kao sto Harden razigrava jer je najbolji playmaker u netsima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
pa prije bi irvingu dao da vodi ekipu nego durantu.Veca muda i majstor clutch situacija.JH pa KY!
23
I*
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Gledaj strucnjaka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
KYrie
svejedno,glupo je pricati o njima.Svi da se skupe mogu samo plivat oko Davisa.Jedino je sra.nje sto King nece uzeti fmvp.
23
Kako jednom inicijale a drugom prva dva slova imena 
Pa ako bi doslo do tog finala sta je uopste realno za ocekivati da bace na Davisa,imaju tri opcije Green,Durant,eventualno Blake kao najgora opcija,Durant im je najbolja,ali ako njega stave na Davisa koga ce onda na Brona,Greena?,ok solidan defanzivac ali ni priblizno neko ko ga moze usporiti,s druge strane tek je pitanje kako ce njih Lakersi braniti

Pa ako bi doslo do tog finala sta je uopste realno za ocekivati da bace na Davisa,imaju tri opcije Green,Durant,eventualno Blake kao najgora opcija,Durant im je najbolja,ali ako njega stave na Davisa koga ce onda na Brona,Greena?,ok solidan defanzivac ali ni priblizno neko ko ga moze usporiti,s druge strane tek je pitanje kako ce njih Lakersi braniti

Ko da su razmisljali o tom ko ce koga cuvati, odbrana im nije na pameti ni za sljedecu sezonuL-Train je napisao/la: ↑29 maj 2021, 16:59Kako jednom inicijale a drugom prva dva slova imena
Pa ako bi doslo do tog finala sta je uopste realno za ocekivati da bace na Davisa,imaju tri opcije Green,Durant,eventualno Blake kao najgora opcija,Durant im je najbolja,ali ako njega stave na Davisa koga ce onda na Brona,Greena?,ok solidan defanzivac ali ni priblizno neko ko ga moze usporiti,s druge strane tek je pitanje kako ce njih Lakersi braniti![]()

Mozda im ova sezona otvori oci kad ih Bucksi rijese u 6 

snalazim se u svim situacijama,cak i kad napravim greskuL-Train je napisao/la: ↑29 maj 2021, 16:59Kako jednom inicijale a drugom prva dva slova imena
Pa ako bi doslo do tog finala sta je uopste realno za ocekivati da bace na Davisa,imaju tri opcije Green,Durant,eventualno Blake kao najgora opcija,Durant im je najbolja,ali ako njega stave na Davisa koga ce onda na Brona,Greena?,ok solidan defanzivac ali ni priblizno neko ko ga moze usporiti,s druge strane tek je pitanje kako ce njih Lakersi braniti![]()

Njima Davis nije jedini problem.Njih ce Drumond da trpa ko lud,Davisa ne mogu cuvati ni dvojica.DS je prebrz za njih sve,Lebrona ne treba komentarisati.Zdravi Lakersi to zavrsavaju u 5 eventualno 6 utakmica.
23
Nemoj zajebavati,Drummond bi tu imati minutazu kao Dwight protiv Houstona,nije on Embid u napadu pa da ga mozes istrpiti defanzivno protiv ovakve ekipe.
eto ako bude vidjet ces davisa kao korektora a drumond ce zakljucat reket.Imamo bekove sto ganjaju najbolje u ligi,najbolju cetvorku,najboljeg skakaca i Lebron ce stizat da blokira polaganja.Nemaju oni ni 5% sanse kazem ti.
23
- Felixians4
- Kontakt:
Tu više pikiram na choke. A uzgred rečeno,Netsi još nisu slagali defanzivne sheme po match upu,možda će ih koštati manjak truda i posvećenosti,no možda i bude dovoljno. Npr. pick Middleton-Giannis, preuzme Durant, na Giannisu ostane Harden,udvoje,ide kick out i nek u korneru ostavljaju lopeza/tucker/pata, s tim će živjeti. Bogdan Bogdanović i Tristan Thompson npr. da su njihovi,e, tu bi im značajno narasle šanseGOAT je napisao/la: ↑29 maj 2021, 16:35zar iko moze imati problema sa odbranom netsa?Felixians4 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:26Bucksima bi se napad mogao ispostaviti problematičnijim protiv Netsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.