Ispao mu klub u nizu ligu pa mislim, da nece praviti problem oko raskida ugovora. Licno je Sterling za nasa krila osim Fanima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ispao mu klub u nizu ligu pa mislim, da nece praviti problem oko raskida ugovora. Licno je Sterling za nasa krila osim Fanima
ApsolutnoElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:47Ispao mu klub u nizu ligu pa mislim, da nece praviti problem oko raskida ugovora. Licno je Sterling za nasa krila osim Fanima
Ma ni ova statistika mi nije odvratna koliko su oni sami po sebi. Nijedan gol ne moze zamijeniti hiljade centarsuteva na prvu ili prekostadiona itd itd itdElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:55Pazite vi samo naših wanna be krilnih igraca u ovoj polusezoni.
Anel Hebibovic / 9 nastupa - 0 golova - 0 asistencija
Slobodan Milanovic / 9 nastupa - 0 golova - 2 asistencije (zamjena za Tatara)
Krste Velkoski / 11 nastupa - 1 gol - 0 asistencija
Ivan Jukic / 10 nastupa - 1 gol - 0 asistencija
Znaci 4 igrača zajedno imaju 2 gola i 2 asistencije![]()
![]()
ElCartel11 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:55Pazite vi samo naših wanna be krilnih igraca u ovoj polusezoni.
Anel Hebibovic / 9 nastupa - 0 golova - 0 asistencija
Slobodan Milanovic / 9 nastupa - 0 golova - 2 asistencije (zamjena za Tatara)
Krste Velkoski / 11 nastupa - 1 gol - 0 asistencija
Ivan Jukic / 10 nastupa - 1 gol - 0 asistencija
Znaci 4 igrača zajedno imaju 2 gola i 2 asistencije![]()
![]()
Pa to je samo za nas pojačanje, mada ne bi me čudilo da eksplodira kod njihrobertkosar je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:14Jeli ovo pejovic poptisuje za svoje cetalje u B luci sljedece sedmice
Sad prica o bojkotu i namjerno losim igrama dobija smisaorobertkosar je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:14Jeli ovo pejovic poptisuje za svoje cetalje u B luci sljedece sedmice
Sreten Milosevic najbolji strijelac. U izjavi rekao da bi u Bosni najradije igrao za nas. Cak se i spominjao na zimu kao pojacanje. Nema razloga da se ne pokusa...ajdohordas je napisao/la: ↑29 maj 2021, 17:42Ima li kakva sansa da dovedemo 1-2 momka koji odskacu iz ove selekcije Zvijezde 09 ?
Jesi li ga gledao uživo?vedinjo98 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:40Sreten Milosevic najbolji strijelac. U izjavi rekao da bi u Bosni najradije igrao za nas. Cak se i spominjao na zimu kao pojacanje. Nema razloga da se ne pokusa...ajdohordas je napisao/la: ↑29 maj 2021, 17:42Ima li kakva sansa da dovedemo 1-2 momka koji odskacu iz ove selekcije Zvijezde 09 ?
Decko igra za nas 5-6 godina, uvijek borben i korektan. Ne izmišljajte stvari, ok loš je ima i godina treba da ide. Lijepo se oprostit i dovidjenja prijatno. Nema potrebe za pljuvanje.
Da, pregovara ima mjesec dana...robertkosar je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:14Jeli ovo pejovic poptisuje za svoje cetalje u B luci sljedece sedmice
Odmah mu naći kakvu zamjenu iz Vojvodine ili Baške, deficitarni smo na njegovoj poziciji.zagorski je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:24Sad prica o bojkotu i namjerno losim igrama dobija smisaorobertkosar je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:14Jeli ovo pejovic poptisuje za svoje cetalje u B luci sljedece sedmice![]()
Laž. Igraci petljaju kao i menageri da su tamo neke plate. Jesu top igracima a ovoj sitnoj buraniji koja dodje i kod nas su manje plate nego kod nas sto dobiju. A to sto izlevate neke to je druga prica.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:16Da, pregovara ima mjesec dana...robertkosar je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:14Jeli ovo pejovic poptisuje za svoje cetalje u B luci sljedece sedmice
Suljic je slobodan u izboru novog kluba, prednost ce imati domaci igraci, mada on ima vec drzavljanstvo Madjarske, tako da mu ni ostanak ne bi bio problem. Svakako vecina igraca u drugoj Madjarskoj ligi ima vise novca nego u Prvoj ligi.