NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
damn

- tuzlak1987
- Kontakt:
This aint the bubble 

Klasa od serije za Buckse. Jrue je doktor iako i dalje imam osjećaj da je strašno podcijenjen. Mada je sve više "believera".
Phila odlično prošla, imaju priliku riješiti ovo u 8-10 tekmi i čekati ko će im izaći iz ovog potencijalnog pokolja.
Phila odlično prošla, imaju priliku riješiti ovo u 8-10 tekmi i čekati ko će im izaći iz ovog potencijalnog pokolja.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je najnormalniji proces sazrijevanja u POu, kad ne dovodis superstare koji ti omogucuju instant uspjeh.Samo se to zaboravilo, pa su svi chokeri.Prije ovih supertimova, morao si proci patnju kao tim, brojna ispadanja, da bi dosao do titule, ako uopste i dodjes.
E to je MIL.Imali su 2 teska POa, naucili lekcije, dodatno se pojacali i spremni su za velike stvari.Zato bih volio da izbace i BKN, jos jednu vjestacku tvorevinu, koja u petorci ima 1 igraca kojeg je izgradila, a s klupe nijednog.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 29 maj 2021, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
E da vidimo hoće li Portland, pa i Stotts kući ili...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- LlullSergio
- Kontakt:
+1NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:07Ovo je najnormalniji proces sazrijevanja u POu, kad ne dovodis superstare koji ti omogucuju instant uspjeh.Samo se to zaboravilo, pa su svi chokeri.Prije ovih supertimova, morao si proci patnju kao tim, brojna ispadanja, da bi dosao do titule, ako uopste i dodjes.
E to je MIL.Imali su 2 teska POa, naucili lekcije, dodatno se pojacali i spremni su za velike stvari.Zato bih volio da izbace i BKN, jos jednu vjestacku tvorevinu, koja u petorci ima 1 igraca kojeg je izgradila, a s klupe nijednog.
Jos je Giannis realno ok lik. Ostao je u poprilicno bezveznom gradu jer su mu pruzili sansu, produzio ugovor, nastavio sa istom ekipom bez ikakvih velikih pojacanja i trazenja da se dovede jos neka zvijezda kao uslov da on ostane i produzi.
Naravno da nisi ocekivao kad si poceo pratit od ovog playoffa u nadi da Doncic sta moze uraditi.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:50Da si mi rekao da ce u ovoj seriji biti metla...Mislim Bucksi jesu dobro odigrali i bili su favoriti, ali metla.
Dobar Giannis.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- LlullSergio
- Kontakt:
Jel' se sad trebamo nasmijati ?Justin je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:12Naravno da nisi ocekivao kad si poceo pratit od ovog playoffa u nadi da Doncic sta moze uraditi.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:50Da si mi rekao da ce u ovoj seriji biti metla...Mislim Bucksi jesu dobro odigrali i bili su favoriti, ali metla.
Dobar Giannis.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo zato ga i respektujem.Volio neko njegov nacin igre ili ne, covjek se mora respektovati.Lillarda isto gotivim zbog tih stvari.DEN kao ekipu isto, jer su sve sami izgradili.Neko voli taj nacin, neko ne, ali 100% sam siguran i znam da je vece zadovoljstvo kad titulu osvoje momci koji su godinama na okupu, stvarali hemiju, zajedno se razvijali kao igraci i dijelili i tugu i radost da bi dosli do uspjeha.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:09+1NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:07Ovo je najnormalniji proces sazrijevanja u POu, kad ne dovodis superstare koji ti omogucuju instant uspjeh.Samo se to zaboravilo, pa su svi chokeri.Prije ovih supertimova, morao si proci patnju kao tim, brojna ispadanja, da bi dosao do titule, ako uopste i dodjes.
Jos je Giannis realno ok lik. Ostao je u poprilicno bezveznom gradu jer su mu pruzili sansu, produzio ugovor, nastavio sa istom ekipom bez ikakvih velikih pojacanja i trazenja da se dovede jos neka zvijezda kao uslov da on ostane i produzi.
Pa ti hejtao GSW ko niko, a niko nije prirodnije izgradio ekipu od njih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve je to kosarka i njena ljepota. Mogu se sloziti vise manje sa svim sto ste napisali, treba da se gradi kosarka i klub iz temelja, ali kad igras daleko ispod svojih mogunosti kritika mora biti, nemozes biti MVP b2b i igrati 2 katastrofalna PO i misliti da ce to proci ispod radara, ( proslo je puno bolje, kad se uzme u obzir kako je postao neuspjeh najveci motivator publike). Tako da milv ima “popravni” u vidu generacijske sanse da skine netse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:22Upravo zato ga i respektujem.Volio neko njegov nacin igre ili ne, covjek se mora respektovati.Lillarda isto gotivim zbog tih stvari.DEN kao ekipu isto, jer su sve sami izgradili.Neko voli taj nacin, neko ne, ali 100% sam siguran i znam da je vece zadovoljstvo kad titulu osvoje momci koji su godinama na okupu, stvarali hemiju, zajedno se razvijali kao igraci i dijelili i tugu i radost da bi dosli do uspjeha.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:09+1NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:07
Ovo je najnormalniji proces sazrijevanja u POu, kad ne dovodis superstare koji ti omogucuju instant uspjeh.Samo se to zaboravilo, pa su svi chokeri.Prije ovih supertimova, morao si proci patnju kao tim, brojna ispadanja, da bi dosao do titule, ako uopste i dodjes.
@brokula
Ja mislim da je najvise hejta GS ufatio kad je doveo KD-ja. Prije toga, je bilo vise manje sportski “hejt” sto ga ima pa skoro svaki navijac bilo kojeg sporta, kad je doso KD je to postala masovna hejt meta, kao sto je to bio Miami, samo sto je kod GS to bilo duplo jace.
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 29 maj 2021, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bome Jokić je počeo da dobija neke fantomske faulove , kukanje je izgleda urodilo plodom ....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kako misliš počeo? Sviraju mu evo 3 tekme zaredom.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:45Bome Jokić je počeo da dobija neke fantomske faulove , kukanje je izgleda urodilo plodom ....
Ispast će Bucksi zbog odmora iz ritma. Uništili su Heat u četiri utakmice (prva tu i tamo). Svaka čast.
Portland mnogo bolje igra nego u G3. Nurkić dominira na ovom meču. Valjda Dame i CJ neće choke kao na prošlom meču, pa da ih vadi penzionisani Melo.
Portland mnogo bolje igra nego u G3. Nurkić dominira na ovom meču. Valjda Dame i CJ neće choke kao na prošlom meču, pa da ih vadi penzionisani Melo.
Stalo Jokica u prvom, moralo je jednom. Nurkic odlican u prvom Portland ga koristi i kako treba i on isporicuje.
Kovigton odlican defanzivno. Brane Godrodova zakucavanja i reket odlicno.
Kovigton odlican defanzivno. Brane Godrodova zakucavanja i reket odlicno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad ih nisam hejtao kao ekipu koja je izgradjena kroz draft.Odakle takva izmisljotina?Hejtao sam Duranta i njegov pic.kasti potez da se pridruzi takvoj ekipi.I takve poteze cu uvijek kritikovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.