FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
laporta je odrzao press konferenciju, rekao je neke zanimljive stvari
- NisamInSajder
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Emerson Royal (igrač Barcelone na posudbi u Betisu): ''Svi znamo da imam ugovor s Barcelonom od 1. srpnja/jula. Moj ugovor je potpisan na tri godine, a u medijima je izašla informacija kako su Barcelona i Betis dogovorili moj odlazak u Kataloniju.''
''Sretan sam što ću zaigrati za klub iz mojih snova. Sama pomisao da me Barcelona želi u svojoj momčadi je sjajna. Svaki igrač želi sklopiti ugovor s Barcelonom.''
''Sretan sam što ću zaigrati za klub iz mojih snova. Sama pomisao da me Barcelona želi u svojoj momčadi je sjajna. Svaki igrač želi sklopiti ugovor s Barcelonom.''
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bice vam koristan kao i Junior Firpo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne nužno, Firpo se proslavio kao WB i znalo se da mu defanziva nije jača strana. Emerson je ipak podjednako dobar u oba pravca.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mislim da je ovo priprema da Xavi preuzme ekipu.Mundo Deportivo donosi zanimljiv podatak iz finala Lige prvaka 2011. godine. Pep Guardiola je tijekom poluvremena izašao iz svlačionice sa svojim asistentima, razmišljajući o tome što će reći igračima kada se vrati. Nakon što je ušao, vidio je igrače okupljene oko Xavija Hernándeza, koji je objašnjavao taktiku i bodrio svoje suigrače. Guardiola je stao i slušao, a nakon toga više nije rekao ništa.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
i treba, nema se šta čekati
dati mu 5 godina, i nek radi sta hoće
kad je Sir Alex imao 6 g do prvog trofeja može se i legenda istrpiti
dati mu 5 godina, i nek radi sta hoće
kad je Sir Alex imao 6 g do prvog trofeja može se i legenda istrpiti
Vratit Pepa i uzet LP. 

Sabio ga Tuchel.
Ne bi nikada Pepa vratio.Ovaj fudbal sto on igra je sjajan za osvajanje lige , nikako za kup utakmice.Do sutra gola ne bi dali , toliko bezidejno kao da ih Zidane trenira.
Ne bi nikada Pepa vratio.Ovaj fudbal sto on igra je sjajan za osvajanje lige , nikako za kup utakmice.Do sutra gola ne bi dali , toliko bezidejno kao da ih Zidane trenira.
-
- Moderator
- Kontakt:
covjek ima g. jesusa i aguera i igra bez napadaca
arogantan je, djeluje mi kao neko ko zeli biti upamcen kao neko ko je promjenio "fudbal" svojim potezima
arogantan je, djeluje mi kao neko ko zeli biti upamcen kao neko ko je promjenio "fudbal" svojim potezima
Ma dobro, Jesus je smlata, a Aguero je manje igrao od Pjanića.
Doduše trebao je Kun na poluvremenu ući ili bar umjesto Jesusa da ga je ubacio.
Problematični dio je što se opet izgubio u svom eksperimentu.

Problematični dio je što se opet izgubio u svom eksperimentu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
eh, bravo, "eksperiment" je pravi termin
previse eksperimentise, glumi neko ludilo i nek je izgubio, svakako nisu zasluzili pobjediti psg u prvoj tekmi, a chelsea je zasluzio lp
previse eksperimentise, glumi neko ludilo i nek je izgubio, svakako nisu zasluzili pobjediti psg u prvoj tekmi, a chelsea je zasluzio lp
izgleda da vi ne pratite LP
pogledajte sastav City-a zadnjih 5 utakmica jedina promjena je Zinchenko i Sterling, Foden je slab fizički za Jamesa i Azpi.. i to je logično, bek ko bek isti k..
zašto da mijenja dobitnu kombinaciju koja ga je dovela do finala
pogledajte sastav City-a zadnjih 5 utakmica jedina promjena je Zinchenko i Sterling, Foden je slab fizički za Jamesa i Azpi.. i to je logično, bek ko bek isti k..
zašto da mijenja dobitnu kombinaciju koja ga je dovela do finala
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jbt trojka dolazi za dz; Aguero, Garcia i Wijnaldum. Odlican poso!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Al ta jedna promjena je krilo za DM-a.
Dakle, kako stvari stoje sa dolascima:"Sky" prenosi kako su Barcelona i Depay blizu konačnog dogovora.
Ovaj medij dodaje, kako je ostalo da se dogovori još par finansijskih detalja kako bi transfer mogao biti realizovan.
Aguero free, Garcia free, Wijnaldum free, Depay free, Emerson 9 miliona. To su neke realni transferi ovo ljeto.
Napadac, stoper, veznjak, lijevo krilo i desni bek - sve ukupno 9 miliona. Osim Garcije bio sam protiv svih ovih transfera, al šta da se radi.
OK dovode se samo jer su free i jer Barca nema za kifle trenutno

Kad malo sagledas , Barcelona je deceniju u nazad za igrace mnogo slabijih kvaliteta placala bolesne pare.
Ovako dobijas Depaya koji je unazad 2-3 sezone najbolji ili jedan od 3 najbolja igraca Francuske lige( stilom igre pogodan za Barcelonu), dobijas Aguera koji nije u primeu ali moze dati doprinos, dobijas Garciu koji ima potencijal ali ga dobijas for free.Ranije su se takvi igraci placali 40+ miliona.Emerson 9 miliona , decko koji igra vrhunske 2 sezone u Betisu.Da jedan napravi iskorak , dobar deal za klub.
U svakom slucaju prije 3-4 ljeta ovaj profil i kvalitet igraca bi Barcelona hladno platila 200-300 miliona u totalu.
Sto se Pepa tice , imao je izbora.Jesus je odlican fudbaler ali ne igra.Prosle godine je bio sjajan i odjednom promjena taktike i cega vec.Feran kad je igrao , zabijao je , jucer ni minute...
Ovako dobijas Depaya koji je unazad 2-3 sezone najbolji ili jedan od 3 najbolja igraca Francuske lige( stilom igre pogodan za Barcelonu), dobijas Aguera koji nije u primeu ali moze dati doprinos, dobijas Garciu koji ima potencijal ali ga dobijas for free.Ranije su se takvi igraci placali 40+ miliona.Emerson 9 miliona , decko koji igra vrhunske 2 sezone u Betisu.Da jedan napravi iskorak , dobar deal za klub.
U svakom slucaju prije 3-4 ljeta ovaj profil i kvalitet igraca bi Barcelona hladno platila 200-300 miliona u totalu.
Sto se Pepa tice , imao je izbora.Jesus je odlican fudbaler ali ne igra.Prosle godine je bio sjajan i odjednom promjena taktike i cega vec.Feran kad je igrao , zabijao je , jucer ni minute...
Fora je u tome što taj Depay vec godinama igra u Lyonu i za sve te godine se nikad nije dovodio u vezu sa Barcom. Ni mediji, ni novinari, ni transfer whisperi, niti bilo ko od nas ovdje forumaša. Dovodili se redom Malcom, Dembele, Coutinho, Griezman i slicni profili. O Depayu nikad ni rijeci.
Eh sad, otkako nema para u Barci, sad se sjetili i Depaya (i to samo kad mu istice ugovor) najviše zahvaljujuci zemljaku Koemanu. Daj šta daš

Barcelona niti naredne sezone nema ni promil sanse u Ligi prvaka. Posebno sa Žutaljem na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.