English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Eh sad da li je Pep genije pa je varijacijom bez napadaca napravio cudo s trenutnom ekipom ili je prevara koja ih limitira svojim premisljanjem 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uzdravlje topnici
Svi bili ovdje. Većina navijala za Chelsea u ovom duelu. Evidentno jača, zrelija ekipa sa boljim taktičarem na klupi.
Izgubiti 3 duela u mjesec dana od istog protivnika, a zvati se KAZNENOM EKSPEDICIJOM je vrijedno pažnje i treba to obilježiti večeras na forumu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Cestitke plavcima
Odavno dosadnije finale nije bilo i da je jedna ekipa toliko takticki dominantnija u odnosu na protivnika
Tacno 100min igre i da ekipa od 1.5mlrd nije napravila sansu za gol
pa bas moras biti takticki ogranicen da to izvedes 
Treba dodati i to da je Chelsea igrao veci dio utakmice bez najboljeg stopera
Odavno dosadnije finale nije bilo i da je jedna ekipa toliko takticki dominantnija u odnosu na protivnika
Tacno 100min igre i da ekipa od 1.5mlrd nije napravila sansu za gol
Treba dodati i to da je Chelsea igrao veci dio utakmice bez najboljeg stopera
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Nisi ti navijao za Chelsea, ti si navijao protiv Pep-a, trenera koji je osvojio EPL i ove sezone.AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:31Svi bili ovdje. Većina navijala za Chelsea u ovom duelu. Evidentno jača, zrelija ekipa sa boljim taktičarem na klupi.
Izgubiti 3 duela u mjesec dana od istog protivnika, a zvati se KAZNENOM EKSPEDICIJOM je vrijedno pažnje i treba to obilježiti večeras na forumu.
Da je takticki podbacio veceras - jeste. Da nije takav mozda ni EPL ne bi osvojio.
4-IN-A-ROW
Da ali fali im dobar trener
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pep i njegove zamisli u LP.
Bez defanzivnog veznog i napadaca igra. Hajd ove sezone ga je islo bez napadaca al ne mos bez defAnzivnog veznog peotiv ovog celsia.
Ja sam ocekivao rodria mjesto rahima a de bruynea na devetci jer su u toj postavi izgledali prejebeni.
Al hvala bogu pep ims drugacije ideje uvijek.
Sve u svemu, siguram sam bio u pobjedu, nisam bio nervozan i na kraju elhamdulillah sve dobro zavrsi.
Zao mi makasa kako je vec bio spreman napisat da je city trofejniji u veci od celsia. Dugo ce im trebat da stignu ssd.
Bez defanzivnog veznog i napadaca igra. Hajd ove sezone ga je islo bez napadaca al ne mos bez defAnzivnog veznog peotiv ovog celsia.
Ja sam ocekivao rodria mjesto rahima a de bruynea na devetci jer su u toj postavi izgledali prejebeni.
Al hvala bogu pep ims drugacije ideje uvijek.
Sve u svemu, siguram sam bio u pobjedu, nisam bio nervozan i na kraju elhamdulillah sve dobro zavrsi.
Zao mi makasa kako je vec bio spreman napisat da je city trofejniji u veci od celsia. Dugo ce im trebat da stignu ssd.
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 29 maj 2021, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije bilo sreće večeras. Sreća pa ostaje u Cityu. Šteta bi bila da se raspe sve sada kad je stvorio ovakvu mašineriju.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobar je Pep. Nemam ništa protiv njega. Uvijek kaže da je Top menadžer ali nije u Top3 nikada bio i nikada neće biti jer nema širinu shvatanja fudbala za to.emir_ je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:35Nisi ti navijao za Chelsea, ti si navijao protiv Pep-a, trenera koji je osvojio EPL i ove sezone.AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:31Svi bili ovdje. Većina navijala za Chelsea u ovom duelu. Evidentno jača, zrelija ekipa sa boljim taktičarem na klupi.
Da je takticki podbacio veceras - jeste. Da nije takav mozda ni EPL ne bi osvojio.
Uvijek sam protiv Citya i PSG-a. Klub-država je nešto najgore što se desilo fudbalu, a to ova dva jesu.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nešto između otprilike. Vidjet ćemo dogodine ako mu Kane-a dovedu, mada opet ne sumnjam da će nać način da popuši LP.
Mahreza treba dat džaba, beskorisnijeg lika od njega nema, 20 lopti je prodao istim driblingom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
[media][/media]
Koliko si kontradiktoran pokazuje i tvoja hejterska opterecenost City-em dok imas simpatiju za Chelsea od gosp. Abramovica.
Smijesno.
U tom smjeru necu diskovati. Barem ne dok United trosi milijardu od svojih americkih vlasnika.AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:41Dobar je Pep. Nemam ništa protiv njega. Uvijek kaže da je Top menadžer ali nije u Top3 nikada bio i nikada neće biti jer nema širinu shvatanja fudbala za to.emir_ je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:35Nisi ti navijao za Chelsea, ti si navijao protiv Pep-a, trenera koji je osvojio EPL i ove sezone.AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:31
Svi bili ovdje. Većina navijala za Chelsea u ovom duelu. Evidentno jača, zrelija ekipa sa boljim taktičarem na klupi.
Uvijek sam protiv Citya i PSG-a. Klub-država je nešto najgore što se desilo fudbalu, a to ova dva jesu.
Koliko si kontradiktoran pokazuje i tvoja hejterska opterecenost City-em dok imas simpatiju za Chelsea od gosp. Abramovica.
Smijesno.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 29 maj 2021, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Pokrij se Emiree sine i lezi spavaj. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Emire budi ljudina, cestutaj i ne lupetaj.
Bolja ekipaa vcrs je pobjedila
Bolja ekipaa vcrs je pobjedila
Sta reče i osta živ. Ljudi iscijedili iz Uniteda sve što su mogli u zadnjih 15 godina. Iskoristili i još uvijek koriste brend koji je United.
Trošenje novca koje upumpava/pere arapski vlasnik je način funkcionisanja fudbalskog kluba Man City. Pobrkao si lončiće.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 29 maj 2021, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- wadethegreat
- Kontakt:
Reece James made 7 tackles in the #UCLfinal - just one fewer than the entire Man City team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.