Sorry soxx, odvratili mi Utd hejteri paznju.
Cestitam Chelsea na pobjedi i tituli. Zasluzeno.
Ne zelim reci nista sto ce umanjiti pobjedu.
Sve cisto ko suza. Vise zelje i ozbiljnosti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sorry soxx, odvratili mi Utd hejteri paznju.

Veceras mi je bilo jasno zasto ga mrze navijaci 2 najveca kluba u Spaniji jer lik sudi postenowadethegreat je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:02Sudija isto na nivou veceras stvarno da je Bogdo ovakvo sudjenje u Eplu. Fali u obje ove ekipe napadac meni se cini.
Komplet odbrana Citya. Kod gola bukvalno svi van pozicije Werner odvlaci dva Ives a Zinchenko totalno gubi haverta. Steta sto Celzi ima katastrofalnu zavrsnicu nisam de morao znojiti do zadnje sekunde.
Citavu sezonu odradi maestralno, podigne kompletnu zadnju liniju na jedan visi nivo i zbog ovog jednog finala sad kao ne valja. Sta je uopste kriv kad je na sredini imao autoput, pored sebe pogubljenog Stonesa i uz to su svi toliko visoko stojali da im ne bi John Terry pomogao.
Ma i večeras Dias odličan bio, pusti šuplju. Stones je jedini od defanzivaca loše odradio posao, nesiguran na početku par kikseva, pritisak ga je pojeo, ovi ostali na nivou svi odigrali. Sredina je bila problem, tranzicija Čelzija, rupa na centru, Gundogan sam brani 50 metara prostora.StevieG8 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:14Citavu sezonu odradi maestralno, podigne kompletnu zadnju liniju na jedan visi nivo i zbog ovog jednog finala sad kao ne valja. Sta je uopste kriv kad je na sredini imao autoput, pored sebe pogubljenog Stonesa i uz to su svi toliko visoko stojali da im ne bi John Terry pomogao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.