Nemam tebra , bog allah statistike @Lucky13 sigurno će nam to napisati .
Unaprijed smo mu zahvalni

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nemam tebra , bog allah statistike @Lucky13 sigurno će nam to napisati .
Spava, a i kava mu neće fino sjesti jer neće moći izlistati statistike za sport i ligu koju ne prati.
Volim kad napises nesto pametno kao ovo
Ne vjerujem da se moze ovako lose opet odigrati, bar ne Jokic.. Porter isto cunj veceras, nikakve koristi, nikakvog truda, zelje, volje.. Ne znam sta mu je, ono sto njega muci nije odbrana Portlanda. Valjda se za sljedecu bar Barton vrati. Svaka cast Facuu, ali Morris kao konstantniji suter mora u prvu da pokusa koliko toliko replicirati 2 man game Murraya i Jokica. McGeea treba ubacivati kad vidis da Millsapa ne ide, natjeraj ih da igraju Kantera, ako Greena ne ide pokusaj sa Zeekom.. Vjerujem da ce Malone bolje pripremiti sljedecu utakmicu, ali i dalje sam misljenja da je jedan od gorih u vodjenju utakmice kad ne ide ono sto je zamislio prije iste. Nazalost, nit ima trenutno bolji trener slobodan, nit ce mu sta biti ako ispadnu jer ipak igra bez 3 od 4 najbolja beka u ekipi. Mozda pokusati sa Facu, Rivers, MPJ/Gordon, Jokic, McGee. Previse ovisimo o Jokicu da on ganja prodore, a McGee sigurno tu moze pomoci.
Zato i Malone treba vise McGeea koristiti kad Millsapa ili Greena ne ide, da ih natjeras da igraju kantera, samim tim imas vise prostora u reketuLlullSergio je napisao/la: ↑30 maj 2021, 01:41Ma Portland mora ukljuciti Juku vise u igru, ne jer je on bolji igrac od Jokica vec jer je on najbolje sto imas u rosteru da donekle usporis istog.
A uspori ga za 10-20% i vjerovatno ce ti to biti kljuc dobijanja ove serije.
Ja sam tu.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:00Nemam tebra , bog allah statistike @Lucky13 sigurno će nam to napisati .
Unaprijed smo mu zahvalni![]()
Dok ne krenes blatiti Izetbegovice ,tvoju statistiku necemo priznatiTheChief je napisao/la: ↑30 maj 2021, 01:55Ja sam tu.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:00Nemam tebra , bog allah statistike @Lucky13 sigurno će nam to napisati .
Unaprijed smo mu zahvalni![]()
![]()
Portland +43 kada su obojica na terenu.
Jokicevi statsi sa i bez Nurkica na terenu. Drasticna razlika.
Total
Per36
Za Portland je kljuc da Nurkic bude na terenu kada i Jokic. Svaka sekunda kada je Jokic tu, a Nurkic ne je veliki problem.
Naravno
Jedbostavno je Portland iskoristio losu utakmicu Nagetsa. Jokicu nije ulazilo nakon dugo vremena ono sto stalno ulazi a nikoga nije bilo da odigra kada je on off i to je to, prije se njegova pauza rjesavala preko serija Mareja i Bartona ili MPJa, sada toga nema.JHam je napisao/la: ↑30 maj 2021, 01:43Zato i Malone treba vise McGeea koristiti kad Millsapa ili Greena ne ide, da ih natjeras da igraju kantera, samim tim imas vise prostora u reketuLlullSergio je napisao/la: ↑30 maj 2021, 01:41Ma Portland mora ukljuciti Juku vise u igru, ne jer je on bolji igrac od Jokica vec jer je on najbolje sto imas u rosteru da donekle usporis istog.
A uspori ga za 10-20% i vjerovatno ce ti to biti kljuc dobijanja ove serije.
Denver shot 34.0% today. To find the last time they shot that poorly (regular or postseason) you have to go back 412 games, to November 23, 2016 - a game that Jokic came off the bench behind Nurkic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.