FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la GAL » 15 jan 2011, 17:36

ljudi ba sta ono bi sa riberiem jel ozbiljno sta jos nbam samo to fali J*** ti svca svtog i majku i sve više

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 jan 2011, 17:36

utakmica kao iz prvog dijela sezone,,,swajnija nije bilo 90 minuta i jos namjesti go,,,roben nije mogao sam nije bilo milera ovamo desno da mu malo assistira,,gomes (fakat nije njegov dan),,,van bomel heh jadno je to sto je danas odigrao treba mu nabaviti ispisnicu iz kluba ali orginal,,,tymo ni sam neznam koji mu je zadatak bio na ovoj utakmici,,,kraft i gustavo po meni fino odradili svoj dio posla,,,miler van svoje pozicije veoma slab,,i najgore u svemu je ozljeda bradera Bilala Riberiya,,,pohvala za stopere tandem breno badstruber...glave gore
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2011, 17:37

Drugi dio sezone nije mogao lošije krenuti gubitak bodova a što je najgore i izgleda teška povreda Riberya :( ...sama utakmica i nije bila loša opet se pokazalo koliko smo ograničeni u napadu jednostavno Gomez nije za Bayerna uz to i dosta spora igra čitavog tima,,još je 15 dana nade da oni **** iz uprave dovedu neko pojacanje ali opet nada zadnja umire :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 15 jan 2011, 17:40

:shock: :evil:
Za ovu utakmicu neko najstrožije mora odgovarati. :evil: Taj neko je čovjek kojeg sam cijelo vrijeme branio, i sada stojim iza toga da je dobar trener, ali ove stvari što je danas radio su kriminalne. :shock:
Uredu, počeo s finom formacijom, dobro stojimo na terenu, ali onda povreda Riberya. Očekujem Altintopa, a ono konj Robbena u 25-oj minuti utakmice. Poslije današnjeg izdanja i vrapci na granama znaju da je bio spreman tek za nekih 10-15 min. Pa majmune kada si vidio da ne možće potrčati, zašto ne napravi izmjenu na vrijeme. :evil: Izbacuje dobrog Tymoshchuka, a kasnije se ispostavi da umjesto njega ulazi Ottl :shock: , kojem je, čini mi se, dao kontra zadaću da prekida naše napade. :evil:
U razdoblju od 65 min pa do kraja svi smo primjetili nemoć kod Wolfsburga, vidjeli ste koliko smo samo u tim trenucima snage više imali. Umjesto da im naredi lagani presing, jok :evil: on gleda kako naši igraju dodave k'o na treningu. :evil:
Nije Lahm kriv, niti Schweini, niti Robben :!: Nismo ni boda zaslužili, pošto je Wolfsburgu u prvom poništen čist gol.
GAALONJA, GAALONJA :evil:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jan 2011, 18:05

Dosta toga smo izgubili nakon danasnje utakmice. Prvi na redu je Ribery i njegova ponovna povreda. Ako se ne varam u pitanju je clanak i to isti onaj koji je stradao i protiv Hoffenheima.
Izgubili smo i ono malo sanse koja je postojala da se sustigne BvB. Izjave pojedinih igraca su se osvetile glede titule i mirne duse mozemo Milionerima cestitati na tituli.
Nije mi jasno kako nemamo igraca koji ce sa sigurnoscu pogadjati penale? :? Poslije Makaaya nismo imali takvog majstora koji je svaki moguci kazneni udarac realizovao.
Svinja :evil: :evil: :evil: Pa dokle ce se vise zajebavati majka mu stara?

Ocigledno je da se vracaju starim navikama i prosipanju vec dobijenih bodova.

Sto se tice pozitivnih stvari, tu je u prvom redu povratak Robbena, koji nije mnogo toga pokazao, ali najvaznije je da se napokon vratio.
Druga stvar je Kraft. Vec vidim novog Kahna. 8-)
I na kraju Gustavo. Niti jedan pogresan potez nije napravio dok je igrao na poziciji Tyme. Vidi se da je mnogo bolje tehnicki potkovan nego Ukrajinac i iskren da budem, volio bih da u nastavku sezone gledam njega na toj poziciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 15 jan 2011, 18:06

Dosad sam branio Gomez maximalno i kad je fulo sve u bogu al od ovog trenutka ga ne zelim vise u Bayernu,neka ide u pm sto se mene tice,glup gall takodje umjesto da ubaci Klosea ubacuje Ottla,umjesto da se zabije jos jedan gol i zavrsi utakmica,vidilo se iz aviona da Robben nije spreman za ovoliko min,zadnjih 20 min max,Altintop takodje trebao uci,najvise mi je krivo zbog povrede Riberya,stoperi solidni mada su obojica imala po jednu sitnu gresku,Swajni nije bio na terenu ni jendu minutu,lose izdanje danas,najsvjetlija tacka danas jest KRAFT,sjajna predstava,od titule se oprostiti ganjati 2-3 poziciju,dovesti krilo i napadaca i dokle se gdje dogura...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 jan 2011, 18:06

:oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gomes Out !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 15 jan 2011, 18:15

Dobro sto Dzeko nije otisao ovaj amaterski Bayern :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2011, 18:16

D1n0 je napisao/la:Dobro sto Dzeko nije otisao ovaj amaterski Bayern :lol:
Jel se to ti sam sebi smijes sto ne znas sastavit recenicu ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 jan 2011, 18:20

malo sam uspio gledati bayu nakon dugo vremena...
nekako mi je djelovalo bezidejno...bez neke posebne zelje...ali najvise sto ma zaintrigiralo...jeste gomez..
pa taj covjek...ja nemam rijeci za njega...
nisam siguran ali da li je on placen 30 mil...
za mene su to bacene pare... :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 jan 2011, 18:20

slažem se gomez nije za nas po meni je totalno smotan respekt za ono sto je pokazao krajem 1 dela sezone al realno on je prevelik nije okretan dobro nije brz puno nama treba napadač manje visine veće brzine i bolje tehničke potkovanosti sto se tiče napadača bez riberia upitno je možemo li izbaciti intera daj bože ali sada sam po prvi put pesimista nas prati proklestvo povreda i pehova. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 jan 2011, 18:45

Momci, evo ja povlacim sve o Gomezu, sta mislite da pocnemo skupljati pare za njegovo kloniranje :mrgreen:?
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 jan 2011, 18:48

GAL je napisao/la:slažem se gomez nije za nas po meni je totalno smotan respekt za ono sto je pokazao krajem 1 dela sezone al realno on je prevelik nije okretan dobro nije brz puno nama treba napadač manje visine veće brzine i bolje tehničke potkovanosti sto se tiče napadača bez riberia upitno je možemo li izbaciti intera daj bože ali sada sam po prvi put pesimista nas prati proklestvo povreda i pehova. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sta je ovo opet nemozete nikoga pobjediti,cekajte februara da vam svjetski prvak pokaze svoju silu :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 jan 2011, 18:50

CoDe je napisao/la::oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gomes Out !
gomes bolji od dzeke :lol: :lol: 8-) :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jan 2011, 18:59

Ribery najmanje 3 mjeseca out 8-)
Zadnja izmjena: Brnjoo, dana/u 15 jan 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 15 jan 2011, 19:01

David Alaba odigrao svih 90 minuta za Hoffenheim. Da li neko ima vise informacija kako je odigrao?

P.S. Nemam snage da komentarisem danasnju utakmicu. :(
Zadnja izmjena: pasha_the_one, dana/u 15 jan 2011, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 jan 2011, 19:02

amell razguli s ove teme zaluto si ovdje idi na interovu temu i ne zajebabvaj.Brnjoo od kud znaš da je tri meseca out

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 jan 2011, 19:03

Brnjoo je napisao/la:Ribery najmanje 3 mjeseca out 8-)
Super, bas super, sada nam i extra krilo fali, jer ovog Riberya skrpis na 5 utakmica, a ostanes bez njega 15 :(.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 jan 2011, 19:06

Brnjoo nemoj pričati šuplju i iznositi ne provjerene informacije. :x :x :x :x :x

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jan 2011, 19:06

Brnjoo je napisao/la:Ribery najmanje 3 mjeseca out 8-)
Ja jos nigdje nisam nasao nista u vezi povrede, pa ako imas neki siri tekst zamolio bih te da ga postavis.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.