Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Kad skontas da je Terry pogodio onaj penal kisne moskovske noci Chelsea bi imao vise LP od Uniteda. 

- LlullSergio
- Kontakt:
Jebote 9 godina proslo...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Aparati ukljuceni za ove levateBundesliga je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:22Justin aka Greivis na aparatima zajedno sa onom Cityjevom djecurlijom evo vec dvije sezone![]()
Prvo se Bayo ispisa po njemu, a evo sada i Tuchel.

Cestitke plavcima, zasluzeno, poslije Uniteda ste najveci Engleski klub. Neka ste nasamarali plasticnu tvorevinu.
Emco i katalonci na teskim aparatima, bolji dan nije mogao da se desi.

Pa osvojili bi ove godine da nije bilo drugog Engleza.

Izbacivali su ih i Pool i Spursi.
Nasli su nacin da izbacuju farmere, ali ih zeza to sto ima jos Engleza u LP.

-
- Kontakt:
Ajme koji zaostali kompleksaš.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:36I ja bas to komentarisao gledajuci, uvijek zastave iz ex yu, neces nikad vidjeti zastavu Danske, Njemacke, Spanije itd.![]()
Realno takvo smo zaostalo podneblje, samo ovdje se kace zastave na svakom koraku, dizu se spomenici ratnim generalima i slicnima, itd., u normalnim drzavama zastava stoji samo ispred zgrade predsjednistva i takvih ustanova

Na stranu sve, ali impresivan je ovaj niz koji mala država poput Hrvatske ima. Nije onda ni čudo rusko srebro.
A Pep i City će to sigurno osvojiti. Krvario je i Chelsky pod Abramovichem do prve titule, a sad ima osvojene dvije u zadnjih 9 godina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel osvojio Bayern onda
- anonymousHD
- Kontakt:
Gledas proslavu, svi su imali oko sebe neke zastave, neke majice svojih drzava i to je apsolutno normalno. Da Dzeko mase nasom zastavom ovdje bi se slavio kao najveci heroj i ambasador BIH.
Uzivaj Kova, imas LP kao Barcelona u zadnjih 30 godina.
Uzivaj Kova, imas LP kao Barcelona u zadnjih 30 godina.
Pep bez rjesenja.
Impresivna titula izborena prije svega na energiju i entuzijazam. Od ekipe koja je jedva na kraju izborila LP i bila na osmom/devetom mjestu u jednom trenutku do prvaka.
Impresivno jer nemaju napadaca, a i odbrana je sve osim klasne, cak nasuprot, uglavnom kiks igrači kroz karijeru izuzev Silve na stoperima + Azpi kojeg se vec tjeralo itd.
Zapravo, ako bih za ikoga rekao da je WC igrac u rosteru onda bi to bio samo Kante.
Ćelo opet nasao način da izgubi i glavni je krivac. Htio sam ga u Juve radi promjene mentaliteta, ali sada nemam nikakvu zelju da dodje i dovede Juve do finala LP. I izgubi. Been there.
Impresivno jer nemaju napadaca, a i odbrana je sve osim klasne, cak nasuprot, uglavnom kiks igrači kroz karijeru izuzev Silve na stoperima + Azpi kojeg se vec tjeralo itd.
Zapravo, ako bih za ikoga rekao da je WC igrac u rosteru onda bi to bio samo Kante.
Ćelo opet nasao način da izgubi i glavni je krivac. Htio sam ga u Juve radi promjene mentaliteta, ali sada nemam nikakvu zelju da dodje i dovede Juve do finala LP. I izgubi. Been there.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da PSG nije dao golove sam sebi ispali bi u 1/2 finalu. Ovo im je još i dobro. Ćelava ubleha i pepunovci na aparatima. Treba probat igrat sa 10 veznih i golmanom, to jos nije probao 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Dobro je Thomas to poredao pogotovo u fazi eliminacije.
Drago mi je zbog Thiaga Silve iako je izašao ranije, kroz karijeru je zaslužio veliki trofej. Isto i za Jorginha.
Odbrana Rudiger, Christiansen i Azpi i pokupe sve živo muha ne može proći.
Svaka dala, tako se igraju finala.
O Canteu ne treba trošiti riječi. Klasa
Drago mi je zbog Thiaga Silve iako je izašao ranije, kroz karijeru je zaslužio veliki trofej. Isto i za Jorginha.
Odbrana Rudiger, Christiansen i Azpi i pokupe sve živo muha ne može proći.
Svaka dala, tako se igraju finala.

O Canteu ne treba trošiti riječi. Klasa
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tuchel ce ko Di Matteo da nakon sretnog osvajanja ubrzo dobije otkaz.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Nail for Real
- Kontakt:
Bald fraud.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Chapman1886
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.