Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pirlo don‘t like this 
Pogba je napisao/la: ↑30 maj 2021, 11:41Chelsea osvojio LP bez devetke sa sve smotanim Wernerom.
Dakle praktično bez napadaca. Kod nas tu CR, Dybala i Morata.
Sa Christiansenom, Rudingerom i Azpilicuetom. Ko nas De Ligt, Merih, Danilo plus senatori plus odlični Juan.
Jbt, ja bih iz Chelseaeve kompletne odbrane uzeo samo Jamesa na bek, ne bih dao Demirala ni za jednog njihovog nazad. I mi kao takvi jedva izborili LP.![]()
Nije uspjeh Chelsea nikakvo iznenadjenje,ko iole prati englesku ligu zna da je daleko najjaca,Juventus tamo ne bi bio u top 10,i ne zezam se.
Možda se ne zezaš ali valjaš gluposti.Marvin je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:54Pogba je napisao/la: ↑30 maj 2021, 11:41Chelsea osvojio LP bez devetke sa sve smotanim Wernerom.
Sa Christiansenom, Rudingerom i Azpilicuetom. Ko nas De Ligt, Merih, Danilo plus senatori plus odlični Juan.
Jbt, ja bih iz Chelseaeve kompletne odbrane uzeo samo Jamesa na bek, ne bih dao Demirala ni za jednog njihovog nazad. I mi kao takvi jedva izborili LP.![]()
Nije uspjeh Chelsea nikakvo iznenadjenje,ko iole prati englesku ligu zna da je daleko najjaca,Juventus tamo ne bi bio u top 10,i ne zezam se.
Juve je hladno mogao ove godine do naslova LP-a da se ne ekspirementiše sa **** trenerima i sve dok je italijan na klupi Juve nikada nece ponovo uzeti ligu prvaka pa i da Lippi bude trener.
Haha pa slusas li ti sebe ???? To sto ti ne bi uzeo ne mora da znaci da smo mi igracki bolja ekipa i da je do trenera to sto nismo uzeli. Prije bih rekao da je do tebe i da fudbal ne gledas na pravi način. Ovo za Demirala ne vrijedi komentarisat.Pogba je napisao/la: ↑30 maj 2021, 11:41Chelsea osvojio LP bez devetke sa sve smotanim Wernerom.
Max Allegri
Pogba baš diže u visine Demirala i Moratu.
Solidni igrači, kakvih ima na svakom ćošku što bi se reklo.
Igrači sistema, da sami povuku, nema šanse.
Solidni igrači, kakvih ima na svakom ćošku što bi se reklo.
Igrači sistema, da sami povuku, nema šanse.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovaj Chelsea je najslabiji prvak Evrope u ko zna koliko sezona sa 1 wc igracem. Sve drugo su mitovi. I pri tome sam veliki pratilac iste ekipe. Zamisli dati demirala za panja christiansena, zoumu ili rudingera koji igra ok sezonu, ali znamo ga dovoljno iz serie a.Mig_Mig je napisao/la: ↑30 maj 2021, 14:20Haha pa slusas li ti sebe ???? To sto ti ne bi uzeo ne mora da znaci da smo mi igracki bolja ekipa i da je do trenera to sto nismo uzeli. Prije bih rekao da je do tebe i da fudbal ne gledas na pravi način. Ovo za Demirala ne vrijedi komentarisat.Pogba je napisao/la: ↑30 maj 2021, 11:41Chelsea osvojio LP bez devetke sa sve smotanim Wernerom.
Ovo drugo moraš malo čitati s razumijevanjem ili cu te opet blokirati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
To je samo tvoje skromno mišljenje. Ljudi su odigrali brutalnu zavrsnicu,ova predstava u finalu je za fudbalske udzbenike. Demirala bi dao za Silvu, a ne za jednog od pomenute trojice. Jasno mi je,imas problem sa emocijama, vidjet ces kako se to slozi sa godinama.
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa, @Pogba brate, jesi li vidio kako Chelsea funkcionise kao tim?? Ljudi se krecu kao sat, tik-tak..cijeli tim k'o jedan insan..
Takticki prepametno..ovi rolaju cijeli dan, a kada Chelsea uzme loptu, ne vracaju Buffonu, nego se tacno zna ko gdje trci i kojom brzinom se lopta prebacuje naprijed..
a to upravo nama fali...
Presing fenomenalan...niti jednom nisu ostavili igraca, na svojoj polovini, da lezerno primi loptu i jos se okrene
...kod nas se i kafa popije, dok se odbrana probudi..
City je mogao igrati jos dva dana, gola ne bi dali..mada je i Pep za ludnice..lik iz godine u godinu sam sebe pobjedjuje..
Takticki prepametno..ovi rolaju cijeli dan, a kada Chelsea uzme loptu, ne vracaju Buffonu, nego se tacno zna ko gdje trci i kojom brzinom se lopta prebacuje naprijed..
Presing fenomenalan...niti jednom nisu ostavili igraca, na svojoj polovini, da lezerno primi loptu i jos se okrene
City je mogao igrati jos dva dana, gola ne bi dali..mada je i Pep za ludnice..lik iz godine u godinu sam sebe pobjedjuje..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ni ti kao ni mig niste shvatili poentu posta. Poredio sam neke individualce i napravio poredjenje krajnjeg razultata. Da budem iskren osvajanje LP Chelsea je putokaz i nama. Ljudi dobro igraju, a da im za to nisu trebali CR, Lukaku, Ramos, Oblak i slično. Ljudi nemaju napadaca kako treba, a u odbrani im mediokriteti i igrači Chiellinievog godista.Juventinisimo je napisao/la: ↑30 maj 2021, 16:20Pa, @Pogba brate, jesi li vidio kako Chelsea funkcionise kao tim?? Ljudi se krecu kao sat, tik-tak..cijeli tim k'o jedan insan..
Takticki prepametno..ovi rolaju cijeli dan, a kada Chelsea uzme loptu, ne vracaju Buffonu, nego se tacno zna ko gdje trci i kojom brzinom se lopta prebacuje naprijed..a to upravo nama fali...
Presing fenomenalan...niti jednom nisu ostavili igraca, na svojoj polovini, da lezerno primi loptu i jos se okrene...kod nas se i kafa popije, dok se odbrana probudi..
City je mogao igrati jos dva dana, gola ne bi dali..mada je i Pep za ludnice..lik iz godine u godinu sam sebe pobjedjuje..![]()
Ljudi bili 8 na tabeli. Juventus je sa rosterom kakvog ima zamalo fulio LP, ponajviše zbog trenera. Mi bismo spasili sezonu da smo kad i oni smijenili Pirla.
Inace, Chelsea mi je nakon Juventusa aktuelno najdrazi tim u Evropi i pratio sam mahom sve njihove utakmice tako da mi ne treba objasniti sta i kako igraju.
Ovo za miga i thiaga silvu ne zelim ni komentarisati, na jednog takvog mi imamo Chiellinia i Bonnucia.
#MaxOUT
#MaxOUT
Dok je to prosle godine bio Bayern.
Hejteri ce reci da postoji sablon.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bayern je najjači tim svijeta, na stranu rezultati.
Chelsea simpatisem od Lampsa.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Allegri u Martu na Sky Sportu. Tad je po njemu Juventusu falio lijevi bek, dva vezna - regista i neko naprijed između linija i backup za Moratu.
Vezni red je goreći problem. Tu potrošiti većinu novca. Locatelli i Pogba bi bili moj izbor.
Lijevi bek možda Lodi iz Atletica, ali nisam siguran da ga žele pustiti i koliko je realno. Neka skromnija varijanta Emerson iz Chelseaja. Postoji interes od prije, dobra konkurencija Sandru da ga malo trzne (a očekujem njegove daleko bolje igre s nekim veznim kao Pogba na njegovoj strani).
Backup napadač ja bi uzeo Belottija. Ističe mu ugovor za godinu dana, neće biti skup, dobar i srčan igrač kao Chiesa.
Dybala nadam se da će nastaviti ludovati i tražiti 10m+ platu i nadam se da neće biti budale da mu to daju jer igrama zadnje tri godine ne zaslužuje ni trenutnu platu, kamo li šta više.
Ronaldo vjerujem da bi volio otići, ali ne vidim gdje i ko će ga platiti. Na kraju mislim da će ostati.
Onda u ljeto 2022 kad se oslobode plate, malo stane na noge financijski vidjeti da se dovede i prava klasa u napadu, novi lijevi bek, možda i desni.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Intresantno
Eh kad bi doso za tu platu...
According to the Corriere dello Sport, Gianluigi Donnarumma is prepared to join Juventus for €6m per season – less than the contract he rejected at Milan.
The goalkeeper is a free agent, having failed to agree an extension to the deal that expires on June 30.
He has been linked with Barcelona and Paris Saint-Germain, but Juve remain the favourites, if they can move on Wojciech Szczesny.
Donnarumma had walked away from Milan when refusing their €8m per season proposal, reportedly because agent Mino Raiola wanted a large commission to broker the agreement.
Yet now the Corriere dello Sport maintain Raiola is offering Donnarumma to Juventus for just €6m per season, the same figure the goalkeeper was on until now.
Eh kad bi doso za tu platu...
According to the Corriere dello Sport, Gianluigi Donnarumma is prepared to join Juventus for €6m per season – less than the contract he rejected at Milan.
The goalkeeper is a free agent, having failed to agree an extension to the deal that expires on June 30.
He has been linked with Barcelona and Paris Saint-Germain, but Juve remain the favourites, if they can move on Wojciech Szczesny.
Donnarumma had walked away from Milan when refusing their €8m per season proposal, reportedly because agent Mino Raiola wanted a large commission to broker the agreement.
Yet now the Corriere dello Sport maintain Raiola is offering Donnarumma to Juventus for just €6m per season, the same figure the goalkeeper was on until now.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Najbolji dokaz kakav je Raiola prevarant. Tvrdio je da ima ponude drugih klubova preko 10 mil i da je zbog toga odbio 8 mil koje je Milan nudio. Sad ce prihvatiti manje nego što je Milan nudio. Maldini KRALJ!
Il Club più titolato al mondo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je kod Raiole "pizza majstora" standardno. Ne bi me cudilo da on prihvati neki losiji ugovor ali ce Raiola da uzme sebi neki novac i izvuce neku korist tipa morate prodati De Ligta kada vam ja kazem da ga prodate u PSG, a ja cu vama naci nekog vec.
Radi se kao kod onog Rich Paula, kaze Lakersima dovesti cu vam Davisa ali dajte Caldwell Popea udomite.
Radi se kao kod onog Rich Paula, kaze Lakersima dovesti cu vam Davisa ali dajte Caldwell Popea udomite.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 maj 2021, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Steta samo sto.je izvor CDS a ne neko jaci.... ja očekujem donnarumu da ce doci i uzeti 8mil po sezoni a raiola nekih 12 13mil... kao i kod de ligta gdje su smanjeni trazeni uslovi i za raiolu a i samog igraca... jbg raioli je itekako vazno da sacuva odlicne odnose sa Juventusom sa kojim dosta saradjuje... taman naredne sezone kad se oslobodi ugovor ronalda (vjerujem da ostaje i ovu godinu jer niko nije lud da placa u 37 godini haman 60mil godisne za njega) onda neka dovede i haalanda koji je 2x bio blizu juventusa, a vjerujem da hoce a oslobađanjem ronaldovog ugovora mogu se potpisati 2 ili 3 takva inostrana igrača kojima bi se dala ogromna plata a koji ne bi bili "tegobni" zbog olaksica oko poreza na platu...
Da li Moratta uopste i ostaje? Belotti dobar Backup. Mene Donnaruma uopste ne interesuje, svjedeno mi je da dodje ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.