Haj' sada fino artikuliši sta si htio reći, nemoj da zvučiš kao tvoja miljenica Sabrina.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:19Tjerali igrace prije 20 dana. Isti ljudi koji su ih tjerali sad kritikuju upravu sto te iste igrace sto mi tjerramo hoce dovest Velez i Borac...kazu ptimaju na igrace. Bez stida i strama..trazi se krivac da se tjera Nam se javi da je kriv i niko ga ne tjera.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
-
- Kontakt:
Pa valjda ti vidis ko je kriv,a ne ko se javi da je kriv,sta je trebo reci onako javno jest Sabrina je kriva,pa da mora seliti iz Sarajeva,nemoj biti slijep,ko je doveo celavog ko je doveo Vinka,Velica?Najvece neprijatelje kluba,i kad njih otjeras ostane taj sto ih je doveo i sta dobijes? Dobijes da za 2 godine trazis restart opet, al polako vrijeme ce pokazati koga branite.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:19Tjerali igrace prije 20 dana. Isti ljudi koji su ih tjerali sad kritikuju upravu sto te iste igrace sto mi tjerramo hoce dovest Velez i Borac...kazu ptimaju na igrace. Bez stida i strama..trazi se krivac da se tjera Nam se javi da je kriv i niko ga ne tjera.
I niko ne tjera Nama. Niko relevantan i ozbiljan.
Ne radite taj providni spin.
Krijući kretenku iza Nama.
Ne, nije odlazak Sabrine odlazak i Nama. Pustite se te plitke "SDA retorike" .
Ne radite taj providni spin.
Krijući kretenku iza Nama.
Ne, nije odlazak Sabrine odlazak i Nama. Pustite se te plitke "SDA retorike" .
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Nisi ti to dobro skontao oko tjeranja. Al vidim svi problemi ce se rijesiti njenim odlaskom. Pa da je aBd otjeramo i planiramo s kim cemo igrat u grupi u evropi ove godine. Kazu kade ode da ce Pidro Oremus Sabanovic Zineedin postat igracine. Jasmin i Hare zbog nje nisu htjeli golove davati. Dzeno postat Tuchel i SD ujedno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi koji svojim nebulozama pokusavaju odbraniti kadar koji je gurnuo nas klub u ambis i priredio najvecu sramotu ikada su najveci neprijatelji ovog kluba i ovo nije tema za njih, trajno ih udaljiti sa foruma kao dokazane strumfove
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jel Hebib spakovao kofere ?
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:41Nisi ti to dobro skontao oko tjeranja. Al vidim svi problemi ce se rijesiti njenim odlaskom. Pa da je aBd otjeramo i planiramo s kim cemo igrat u grupi u evropi ove godine. Kazu kade ode da ce Pidro Oremus Sabanovic Zineedin postat igracine. Jasmin i Hare zbog nje nisu htjeli golove davati. Dzeno postat Tuchel i SD ujedno

-
- Kontakt:
Ovaj prelazni rok ce sve reci, kojim putem idemp. SD, trener, sklapanje tima. Nema prostora za ponovne fule.
Što se nečim ne baviš? Jbt pišeš tu svaki dan 0-24. Idi malo prošetaj nisi na normi na ss.ba. Kad god uđem na forum tu sifeniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:19Tjerali igrace prije 20 dana. Isti ljudi koji su ih tjerali sad kritikuju upravu sto te iste igrace sto mi tjerramo hoce dovest Velez i Borac...kazu ptimaju na igrace. Bez stida i strama..trazi se krivac da se tjera Nam se javi da je kriv i niko ga ne tjera.
ISTINA ZA VEDRANA!
Da li ovi pacenici koriste izraze i uvrede, koje se upute Sabrini, prema svojim majkama, sestrama, djevojkama, tetkama itd...
-
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pa zar je teško skontati da raja kritikovanjem upravo želi izbjeći takve igrače. Izbjeći imenovanje debila koji takve igrače dovode i onih koji ih treniraju.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:41Nisi ti to dobro skontao oko tjeranja. Al vidim svi problemi ce se rijesiti njenim odlaskom. Pa da je aBd otjeramo i planiramo s kim cemo igrat u grupi u evropi ove godine. Kazu kade ode da ce Pidro Oremus Sabanovic Zineedin postat igracine. Jasmin i Hare zbog nje nisu htjeli golove davati. Dzeno postat Tuchel i SD ujedno
Izbjeći blamaže, nerad, nemar i očiglednu krađu u klubu za koji navijaš?
To je grijeh?
Priča se svela na to da ako ode direktorica, ode i Nam, kad on ode, Runda će biti vlasnik. Mućo direktor, Konaković upravni, Švrakić predsjednik, Bakir nadzorni a Sebija će sa med.torbicom trčkarati i sprejom prskati igrače.
Dajte molim vas.
- feniksptica
- Kontakt:
Moguce, u zadnja dva dana 2 posta, mnogo li je.Lecler je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:57Što se nečim ne baviš? Jbt pišeš tu svaki dan 0-24. Idi malo prošetaj nisi na normi na ss.ba. Kad god uđem na forum tu sifeniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:19Tjerali igrace prije 20 dana. Isti ljudi koji su ih tjerali sad kritikuju upravu sto te iste igrace sto mi tjerramo hoce dovest Velez i Borac...kazu ptimaju na igrace. Bez stida i strama..trazi se krivac da se tjera Nam se javi da je kriv i niko ga ne tjera.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva 2 bolan imaš na svakoj stranici makar po 1feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:15Moguce, u zadnja dva dana 2 posta, mnogo li je.Lecler je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:57Što se nečim ne baviš? Jbt pišeš tu svaki dan 0-24. Idi malo prošetaj nisi na normi na ss.ba. Kad god uđem na forum tu sifeniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 12:19Tjerali igrace prije 20 dana. Isti ljudi koji su ih tjerali sad kritikuju upravu sto te iste igrace sto mi tjerramo hoce dovest Velez i Borac...kazu ptimaju na igrace. Bez stida i strama..trazi se krivac da se tjera Nam se javi da je kriv i niko ga ne tjera.
ISTINA ZA VEDRANA!
Hoće li FK Sarajevo konačno uspjeti angažovati dugogodišnju veliku želju?
**Ranije je za usluge Izeta Hajrovića bilo zainteresovano Sarajevo, pa će biti zanimljivo pratiti kakav će sada biti razvoj situacije. Ukoliko Hajrović dobije slobodne papire, možda bi se konačno ostvario njegov dolazak na stadion Asim Ferhatović Hase.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Pantelija i ja imamo isti avatar mozda si pomijesao. Pisao sam cesto da al u zadnja 2 dana 2 posta do ovoga..svejedno ako smetam ignore opcijaLecler je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:33Kakva 2 bolan imaš na svakoj stranici makar po 1

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lik se više i ne bavi fudbalomNirton je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:38Hoće li FK Sarajevo konačno uspjeti angažovati dugogodišnju veliku želju?**Ranije je za usluge Izeta Hajrovića bilo zainteresovano Sarajevo, pa će biti zanimljivo pratiti kakav će sada biti razvoj situacije. Ukoliko Hajrović dobije slobodne papire, možda bi se konačno ostvario njegov dolazak na stadion Asim Ferhatović Hase.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Novi SusicMortemHz je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:45Lik se više i ne bavi fudbalomNirton je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:38Hoće li FK Sarajevo konačno uspjeti angažovati dugogodišnju veliku želju?**Ranije je za usluge Izeta Hajrovića bilo zainteresovano Sarajevo, pa će biti zanimljivo pratiti kakav će sada biti razvoj situacije. Ukoliko Hajrović dobije slobodne papire, možda bi se konačno ostvario njegov dolazak na stadion Asim Ferhatović Hase.![]()
šta će ti

Ne smetaš, Bože sačuvaj nego brate ne opterećuj se ovim glupostima.feniksptica je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:44Pantelija i ja imamo isti avatar mozda si pomijesao. Pisao sam cesto da al u zadnja 2 dana 2 posta do ovoga..svejedno ako smetam ignore opcija![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zeleni je top, ova ostala dva prosjek, ali dobro je za promjenu. Lijepo izgledaju u svakon slucaju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hajdeee i 33 gosta.